ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 608
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 755
След като стана ясно, че Магдалена се познава с Габриела, не мисля че има съмнения, че продукцията ги познава много добре всички и ги "сготвя" според вкуса си.
И в предишни сезони е имало обвързани и са си споделяли и са се карали, но явно не им е било важно да създадат интрига около това.
България е прекалено малка за да се случват случайни неща...

Аз за другите сезони не знам изобщо да е ставало въпрос за подобно нещо, явно добре са се скрили и никой не го е повдигал на въпрос пред камерите Grinning Тук участничките се изпържиха една друга по учебник. Според мен на продукцията много хубаво им дойде това подаръче. Grinning

# 1 756
Защо да не може да си положителен образ , ако гадже ти в правило подаръци?
В Габриела е дразнеше а простотията и агресивният тон , на кого му дреме салонът от кого и е ?

# 1 757
Скрит текст:
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.

И аз мисля така. Просто ги сготвиха. Личеше си, как Габона беше притеснена. Може и продукцията да са я натиснали да си признае.
За това и беше мълчалива цяла вечер.
Допускам, че може на Виктория да са й подхвърлили тази информация. Първо като най-вероятна да има това инфо - работи в БФС и второ - като по-устата.
Определено продукцията се води по някакви опорни точки, но самия сценарий е плаващ и върви според настроенията в къщата.

Никой нищо не е подхвърлял. Самите момичета обясняваха многократно, че самата Габриела зад камера, когато са си били по стаите, се е изтървала и си е признала. Йоана многократно каза, че е присъствала на този разговор в който Габриела обяснява за гаджето си отвън. И понеже Йоана и Виктория стават отбор срещу тях, Йоана казва на Виктория и Виктория почва да навръзва две и две и стигат до това заключение.
За мен всичко беше абсурдно, много се смях. Тези хора са абсолютно delulu. Изобщо не знаят на кой свят са. Според мен и продукцията беше много изненадана от тази информация. Да не говорим, че Памела изобщо не очакваше да си тръгне. Физиономията й, когато Алек ги подхвана под ръчичка за довиждане, беше 1 път.

Е, първо се е изтървала, а после многократно е разказвала за гаджето си???
Може би и за това продукцията да се е подразнила. Че открито споделя за приятеля си. И сега, и в предишни сезони е имало момичета с гаджета, но явно не са си позволявали открито да говорят за това, все пак кандидатките трябва да са моми… уж…
А и ако Йоана е казала на Виктория, от къде Виктория знае името му? Съмнявам се Габриела да го е споменала с име. Все пак е някаква публична личност с жена и деца. Малко от малко уважение поне.
Иначе недоумявам кой читав мъж ще пусне приятелката си в такова предаване, колкото и това да й донесе ползи. Просто на тоя мъж не му пука за тази жена. То и “приятеля” на Габа не й е приятел, а просто са любовници. Той официална жена си има.

# 1 758
  • here and now
Е тя Габриела изначално лъже. Постигнала всичко сама. Ами всички разбрахме, че и това не е вярно.
Blindstar, мисля че надценяваш участничките и подценяваш продукцията.. Просто в предните сезони не е имало известно "гадже"...

# 1 759
В Габриела е дразнеше а простотията и агресивният тон , на кого му дреме салонът от кого и е ?
На жената на гаджето ѝ. Да речем...😁

# 1 760

Защото подаръци като коли, салони...правят едни определени мъже на определен тип жени...които всички знаем кое за какво се дава Grinning..жените нямат образование, професия, не работят... и т.н....

# 1 761
  • here and now
Все забравям, че гаджето всъщност е семейно...
Нищо положително няма в поведението на тази жена. Но щом ви се търси под вола теле, кои сме ние да ви спираме?

# 1 762
Ами не бих казала , не може да се слагат всички под общ знаменател .
Въобще не говоря за Габи. В крайна сметка то има статии и за други негови приятлеки , жена му явно си го търпи .

# 1 763
За Александра имах предвид характера й, че добре отигра и излезе положителен образ. И че хич не е била обикновена работеща жена.

# 1 764
As да , голяма услуга и направи и продукцията . Ако имаше акъл щеше да спре с изявите , но уви не устиска .

# 1 765
Скрит текст:
Според мен не е сценарий излагацията на сестрите, кой изобщо би се съгласил на това...
Сценарий е, но те не са били запознати с него. Участваха без тяхно знание и съгласие. Поне на мен така ми изглежда.

И аз мисля така. Просто ги сготвиха. Личеше си, как Габона беше притеснена. Може и продукцията да са я натиснали да си признае.
За това и беше мълчалива цяла вечер.
Допускам, че може на Виктория да са й подхвърлили тази информация. Първо като най-вероятна да има това инфо - работи в БФС и второ - като по-устата.
Определено продукцията се води по някакви опорни точки, но самия сценарий е плаващ и върви според настроенията в къщата.

Никой нищо не е подхвърлял. Самите момичета обясняваха многократно, че самата Габриела зад камера, когато са си били по стаите, се е изтървала и си е признала. Йоана многократно каза, че е присъствала на този разговор в който Габриела обяснява за гаджето си отвън. И понеже Йоана и Виктория стават отбор срещу тях, Йоана казва на Виктория и Виктория почва да навръзва две и две и стигат до това заключение.
За мен всичко беше абсурдно, много се смях. Тези хора са абсолютно delulu. Изобщо не знаят на кой свят са. Според мен и продукцията беше много изненадана от тази информация. Да не говорим, че Памела изобщо не очакваше да си тръгне. Физиономията й, когато Алек ги подхвана под ръчичка за довиждане, беше 1 път.

Е, първо се е изтървала, а после многократно е разказвала за гаджето си???
Може би и за това продукцията да се е подразнила. Че открито споделя за приятеля си. И сега, и в предишни сезони е имало момичета с гаджета, но явно не са си позволявали открито да говорят за това, все пак кандидатките трябва да са моми… уж…
А и ако Йоана е казала на Виктория, от къде Виктория знае името му? Съмнявам се Габриела да го е споменала с име. Все пак е някаква публична личност с жена и деца. Малко от малко уважение поне.
Иначе недоумявам кой читав мъж ще пусне приятелката си в такова предаване, колкото и това да й донесе ползи. Просто на тоя мъж не му пука за тази жена. То и “приятеля” на Габа не й е приятел, а просто са любовници. Той официална жена си има.

Ние няма как да знаем какво точно е обяснявала Габриела. Също така, много дълбоко се съмнявам Виктория да е знаела нещо предварително, освен, ако не ги е виждала на калъп. Човек дори и с малко информация, може да навърже нещата, особено когато тя работи във футболните среди, а той самият е футболист. Това, че някой някога някъде във времето е тренирал заедно с човекът х, не означава, че към днешна дата го познава толкова добре, че да знае кой с кого. Та точно така е станало. Тя на Габриела толкова не й пука какви простотии говори, че абсолютно съм сигурна, че се е изтървала и после си е изпяла всичко на приятелките, криейки се от камерите. И просто триото Надя, Йоана и Виктория я набараха и я изпържиха как си трябва. Определено я притиснаха зверски.

# 1 766
  • София
Не е срамно мъжа ти да ти подарява подаръци, включително и скъпи. Хайде да не прекаляваме. Подарят ти кола - бръмчалка си, носиш къса блуза - морал нямаш.
Такова генерализиране е в стил  гроздето е кисело .

# 1 767
Милото зайче ууииии, как ще се отърси от образа на дебил, който има нужда от подкрепа за да сваля мъж. Дали осъзнава какво случва около нея?
Кажете честно, струва ли си такава реклама...
Ще им вдигне ли тарифата както се очаква, или резила ще остане...
Балъшки въпроси задавам, ама хич не ми е ясно с наглост и кофти пластични опити, до къде точно се стига в днешно време?
Явно не са прокопсали сестричките, щом са се принудили да се влачат на разноски на продукция, да оставят футболисти без надзор, да хапват каквото им дадат, да спят когато им позволят и да скачат според тоягата.
Едната била много постигнала, милата, а защо е там , ако е така. За съпорт на болнавата , но иначе добре тунингована, смотана явно кака, да впечатли ерген, който е платен да им се възхищава.
Кошмарна каша от наглост, благородни лъжи и недоимък. На горните етажи. Не в пазвите, на по-горните.

# 1 768
  • София
Направиха си реклама на салона. Има достатъчно хора, които ще отидат дори от любопитство. Те изцяло постигнаха целта си и грам не им дреме кой каква говори за тях.

# 1 769
Не е срамно мъжа ти да ти подарява подаръци, включително и скъпи. Хайде да не прекаляваме. Подарят ти кола - бръмчалка си, носиш къса блуза - морал нямаш.
Такова генерализиране е в стил  гроздето е кисело .
Никой няма нищо против футболистът да подарява подаръци на жена си. 😁 Той всъщност нека си харчи парите за когото си поиска, ама Габи да не се тупа в гърдите, че всичко сама е постигнала, докато обижда Йоана, че била обикновена сервитьорка.

Общи условия

Активация на акаунт