ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 602
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 785

"Не. Питай ме още веднъж и ще те преследвам в цяла София."
🤣🤣🤣 Това го забравих. И аз не съм фен на комедито, но поради липса на друг фон докато шетам се примирих.😉

# 1 786
  • София

Ако не им дремеше, нямаше да пускат колажи в Инстаграм с постове, които ги подкрепят, та да доказват, че има и тях кой да хареса Wink А салонът няма да изкара дълго на любопитство. Особено предвид, че ще разчитат на малкия процент, който всъщност ги е харесал. Другите не биха си рискували косите и ноктите, особено пък за цени, на които могат да отидат при опитен професионалист. Но то дали изобщо това му е идеята на тоя салон, или е някаква пералня.

Никой не е казал, че салонът ще им е лош, реално ние не знаем дали вътре работят професионалисти или не. Те имаха нужда от първоначален тласък и го получиха. Иначе пускат колажи, защото все пак много хейт се изля и трябваше да покажат, че имат фенове. Противни са без съмнение, но и Капитанова беше противна, но си заработва. Според мен те са толкова самодовони, защото получиха това, за което влязоха

# 1 787
Ако на някой му се занимава,нека разкаже какво коментират в Комеди клуб.Аз не мога да ги търпя заради твърде вулгарният им език.Благодаря предварително!😘

# 1 788
Имат вид и държание на излезли от Комуна

# 1 789
Според мен те са толкова самодовони, защото получиха това, за което влязоха
Самодоволни са, защото са глупави. Съвсем простичко се обяснява такова малоумно поведение.

# 1 790
Пуснах си някакво клипче на Кристиян Кирилов с  Александра от сезон 1. Подарявали са й Ферари и на нея са й правили салон за красота, и тя като бръмчалките този сезон, ама добре го отигра и излезе положителен образ.
На Александра ферарито и салона са от дългогодишен нейн официален партньор, с когото, ако не се лъжа, са живяли заедно - на семейни начала.
"Малко" по-различно е от случая с Габа.

Относно инфото за "гаджето" на Габа - и аз вярвам, че разкритието тръгна от Виктория и от подочуто това-онова в моменти, когато няма камери.
Правдоподобно ми звучи, че О.В. е флиртувал и с приятелка на Виктория. Човека е полигамен. Няма проблем да действа на много фронтове.
Виктория и Приятелка може да са го "попроучили".
За Виктория не е проблем да събере 2 и 2. А вероятно не е проблем да събере и някои други цифри. Така е навързала всичко.
А продукцията просто се е възползвала от "подаръка".

Относно това защо забравяме злобата на Надя, Йоана и Виктория, а в момента нападаме основно Габа - на мен в момента по-противни от първите са ми Габа и Барбара, защото приличат на катили и се държат като пехливани. Злобни са. Агресивни са. Жестоки са.
И ми е в повече да гледам как някаква напада наляво-надясно останалите, че нищо не били постигнали в живота си, а тя и сестра и били постигнали толкова много... И в крайна сметка да се окаже, че "многото" е просто една буква в името на салона, отворен от мъж, който има семейство, а ти си само една от любовниците му.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 15:09 от Вени Ев

# 1 791
  • София
Най-накрая изгледах епизода от четвъртък.
Хареса ми как натириха двете нагли златотърсачки. Габриела даже я изложиха още повече, като и дадоха как лъже на каст интервюто. Голямо падение за тез моми. Не спестиха и жлъчните синхрони на Алек, докато Габриела го лъжеше най-безцеремонно на диванчето.
Памела го отнесе заради Габриела, но нямаше как и тя да остане, защото и нейната работа не е чиста.

Това в края с даването на роза от момите към ергена беше излишно, защото щеше да има смисъл само ако не беше приел някоя роза. За какво беше това??? Да видим реакциите му към всяка една от тях?
Барбара беше оставена последна, като предупреждение да е малко по-мила? Хах, мило и Барбара са аксиоми...
За протокола все пак: Надежда беше първата извикана, т.е. един вид как да се тълкува това, че той смята, че тя е най-честна спрямо него? Според мен тук трябваше да е Милена и след нея Йоана и Надя. Както и да е.
Маги беше пета и интересно, но ергенът единствено нея прегърна спонтанно измежду всички моми, които му даваха розата.
Теа и Барбара последни. Логично. Той усеща, че и на двете не им пука за него, но засега ги оставят в шоуто за да има сеир.

Относно играта, определено след командата на вожд Габриел някои розови момичета освирепяха, а и на боркинята малко и трябва, но все ми се струва, че и Вики преигра малко. Истината обаче е следната - ние никога няма да разберем самата истина, защото няма как да знаем колко силно Барабара я е стиснала и дали наистина е имало лекар на терен, защото това не го показаха, а дадоха само превръзката на ръката и. Но ако трябва да взема страна, то аз лично имам много повече вяра във Вики, Надя и Йоана, защото ми изглеждат по-честни жени от останалите, които лично за мен са там само и единствено за популярност. Визирам всички пантерки до една и голяма част от по-зрелите жени.

Най-накрая видяхме малко повече от Васка. Беше много секси на танците с Алек на афтърпартито, но жалко че няма собствено мнение и е като слънчоглед. Освен да краси пейзажа май за друго не става. Но ако си млада и красива жена в днешно време, шансът ти да имаш хубав живот е много голям, така че да не я мислим нея...

Мария беше толкова секси и огнена с Алек на диванчето. Леле, опасна е тази украинка.
Алек единствено нея целуна страстно по собствено желание. Малко по-късно имаше целувка и с Катя, но тя беше инициирана от нея.

Не ми харесаха някои жлъчни подмятания на Надежда и Магдалена. Маги особено как се присламчи към булитата на Шуши груп и запя за малко в техния хор. Това лавиране между двата лагера е доста тъпо. Или заемаш едната страна или си Швейцария и с поведението си показваш, че си над тези неща и си там само за Алек. А тя ту към едните, тук към другите. Екатерина и тя същата. Сянката на Маги. Сякаш е залепнала за нея. Където отиде или каквото каже Маги и хоп Катето го проектира нагледно...

Все повече и повечче ми харесват Надя, Йоана и Вики, без да ги класирам. Просто харесвам повече такъв тип хора. Докато нагли, глупави и наивни момичета, момичета без собствено мнение, както и мъжкарани няма как да ми харесат. А точно с тези думи бих описал всички моми членуващи в т.нар. Шуши груп.

# 1 792
  • София
Май замисълът на розите от момите беше да докажат те, че имат интерес към Сашо. Един вид, казва той името на някоя си, и тя, ако я гризе съвестта, че е там за слава и популярност, не взима роза и не му я носи. И отпада, вероятно. Но, естествено, всички били "с открити сърца" и той, добра душа, не ги връща.

# 1 793
Гледах комеди клуб. На Петя и е симпатична Тея била сладичко глуповатичка, момчето, на което забравих името не поняся Маги защото е фалшива и се впуснаха в див спор трябва ли някой преживя насилие да го използва след това за оправдание на постъпките си и пр. и тука яко задълбаха...и се разделиха на групи защото Петя и Боми обясняваха, че човек има различни начини да отработи травмата и няма правилен такъв, Иван се намеси да ги спре и непрекъснато пък повтаряше за загубата на доверие, колко трудно се гради и колко лесно се губи. Общо взето си преразказваха какво се е случило май заради Иван, който е проспал повечето. В един момент Боми излезе, малко след нея и Иван и се позабавиха, а като се върнаха Боми започна разпалено да обяснява как всъщност разбира поведението на сестрите и това, че Пам е крехка и имала нужда от подкрепа и Габа защо е влязла. Лично аз имах чувството, че получиха някакво предупреждение да внимават в картинката какво ще говорят и затова излязоха и двамата и така бясно започна защита след връщането им. Може и да не е така, но аз точно това си помислих. Някак беше неестествено веднага след като се върнаха така бясно да почнат да ги защитават. Боми симпатизира на Пам. Еми общо взето това беше. Аз друго не мога да откроя от всичките им дрънканици.

# 1 794
  • София
Здравейте,
не харесвам сезона, но ви чета с интерес. Направи ми впечатление след изгонването на сестрите реакцията на Габи от сезон 2, която твърди, че в него също е имало много обвързани момичета и дори сгодена дама. Ако е истина, случващото се сега не е прецедент, а пък предизвика много страници дебат. Не допускам нещата да са "ако ме хванат", а пък иначе не разбирам защо се крие.

# 1 795
Според мен ще покани Мария на среща. Simple Smile

# 1 796
Ако на някой му се занимава,нека разкаже какво коментират в Комеди клуб.Аз не мога да ги търпя заради твърде вулгарният им език.Благодаря предварително!😘

Аз се заемам с този пост Simple Smile. Отново ще преразказвам .
Отследвах Комеди Клуба преди време, пуснах си ги за фон, а и смях се от време на време.

Изводите са:
Фетишът на ергена: плачеща жена. Иска да ги спасява.
Спор дали си търси майка или дъщеря.
Заключение: Алек иска да се ожени с Надежда, да осинови Катето, любовница да му е Мария. Simple Smile

Виктория main character синдром. Вярва че е в любовно предаване. Притежава силата на мрънкането.
Криси вярва че ще участва в собствения филм в Холивуд.
Маги вярва че е влюбен в нея.
Теа вярва че е Теа ди Анджелис.
Силви вярва че е нежна. (Добавям : и най-умната, найкрасива юристка).
Барбара прилича на баба в Била, няма нищо женствено в нея.
Валерия - Дара за бедни. Отвратително отношение на яхтата, след яхтата...
Габриела е мутра. Ако питаш Габриела да си балонджийка е най-хубавата професия, другите не стават, да си сервитьорка в космоса е ...
Памела беззащитна, нуждаеща се от бодигард за да влезе в предаването.
Майката топ милфка.
Надя и Йоана злобно клюкарстват обаче са адекватни. Йоана се аргументира правилно. Надя най-якия задник в ай-ти индустрията.

Жена му на Оливие си е правила веждите в салона. Simple Smile

Спориха за Памела, за едни е сладка, за други изглежда топ въпреки умствените качества, за трети инфантилна и тъпа.

Цецо се изказа скандално по отношение на жертвите на насилие. Това беше доста тъпо.

И за двойните стандарти: как така в играта с патетата не били агресивни към Виктория, ама Йоанна беше много агресивна с пая към Габриела.

Това беше общо взето.

# 1 797
Glutenfree,много благодаря 😘 за забавния преразказ!😅🌹

# 1 798
  • SF
Едни от най-хубавите момичета са Надя, Йоана, Киара и Катето, но при нея има нещо дребно в зъбките, което не ми допада.
Надя е много сладка в лице. Още не мога да уловя онзи поглед, за който е набедена, че гледа страшно и свирепо.
Маги не ми харесва изобщо с това продълговато безизразно лице, а Надежда е доста кравичка и несиметрична. Носът й е сбръчкан, усмивката на една страна, но Алек си я кльопа. Нещо му дават тези двете възрастни, което и той не може да си обясни какво е. Според мене му галят егото, че го харесват не само девойките, а и зрели, улегнали жени, за каквито смята двете празноглавки. Те само стоят, мълчат и не знаят как да реагират на нищо от това, което се случва около тях. Маги току зяпне с уста, учудена, че Габриела си има приятел, а всъщност знае много добре, че има.

# 1 799
Здравейте,
не харесвам сезона, но ви чета с интерес. Направи ми впечатление след изгонването на сестрите реакцията на Габи от сезон 2, която твърди, че в него също е имало много обвързани момичета и дори сгодена дама. Ако е истина, случващото се сега не е прецедент, а пък предизвика много страници дебат. Не допускам нещата да са "ако ме хванат", а пък иначе не разбирам защо се крие.

Разликата е, че сега се разкри в предаването. За другите беше като обществена тайна. Не беше изречено на глас и потвърдено от самите участнички (говоря като цяло за трите сезона).
А, сега явно Габа си е разказвала на “приятелките” си там вътре, какво има отвън и продуцентите са решили да го използват.
В другите сезони не си спомням някоя вътре да е говорила за гаджето си и другите да го коментират. По-скоро коментарите коя евентуално е обвързана бяха тук във форума и други канали, но при вече сниман и приключил сезон. Все тая е било ние какво сме разкрили и какво сме коментирали. С две думи - тези с гаджетата са били по-дискретни по време на снимките.

Общи условия

Активация на акаунт