ЕРГЕНЪТ 🫅 - Сезон 3 - Тема 4!

• 115 600
  • 2 187
  •   1
Отговори
# 1 815
Едни от най-хубавите момичета са Надя, Йоана, Киара и Катето, но при нея има нещо дребно в зъбките, което не ми допада.
Надя е много сладка в лице. Още не мога да уловя онзи поглед, за който е набедена, че гледа страшно и свирепо.
Маги не ми харесва изобщо с това продълговато безизразно лице, а Надежда е доста кравичка и несиметрична. Носът й е сбръчкан, усмивката на една страна, но Алек си я кльопа. Нещо му дават тези двете възрастни, което и той не може да си обясни какво е. Според мене му галят егото, че го харесват не само девойките, а и зрели, улегнали жени, за каквито смята двете празноглавки. Те само стоят, мълчат и не знаят как да реагират на нищо от това, което се случва около тях. Маги току зяпне с уста, учудена, че Габриела си има приятел, а всъщност знае много добре, че има.
Едипов комплекс има Алекс. 😁

# 1 816
Габриела просто превъртя играта. Има ли гадже, няма ли, кой е - все едно. Стана популярна, каквато е била целта и не излезе отхвърлена от вниманието на ергена…

Явно той се е нацупил на продукцията, че го правят на глупак. И е тропнал с крак. Габриела са я заплашили с неустойки и го изиграха все едно голямата драма.

Тези глупости за истина, за цялата омраза - все тая. Безскрупулна е, факт. Е, и?
Дали е с въпросния футболист, дали има подарък бизнес от него - тяхна работа. Като нищо и него го е изиграла. Има и такива жени - получават каквото искат и после искат друго.
Нито е семейна, нито е с деца… с Вердон или без - за нея все е купон.
Пък другите да стоят и да се правят на невинни моми, търсещи любовта, ергенът - включително.

Като се тегли чертата от целия този водевил - какво получават? Разпознаваеми са участниците и току-виж имат някаква аудитория. Никой не е нито забогатял, нито преуспял.
Сдъвкани и изплюти, само с още няколко последователи, които да им харесват снимките по гащи…
Такива "дами" заедно с още други не заслужават трибуна. Нито пък са заслужили нещо различно от критика. Ние като общество сме длъжни да порицаваме такъв тип поведение, а не да го оправдаваме и даже под някаква форма да го награждаваме с коментари, че животът им си е тяхна работа и че са успели да си рекламират салона, защото, ако има тийнейджъри, които четат тук или във Фейсбук, ще си извадят грешни изводи. Едва ли не такъв тип поведение се поощрява и е за пример. Ами не.

Надкаст са поканили Габи, ок... Надявам се, че няма да се правят, че е най-страхотният човек на света, както обикновено с другите гости и ще имат смелостта да изкритикуват поведението ѝ.

Ама много е над нещата Габито. Не коментирала дали Шушитата целували Алеко, щото си било тяхна работа. Ами много ясно, тя нали е влязла да се покаже по телевизията. Има си любовник какво я интересува Сашето какво прави с другите момичета. Благодаря, Габи, това го знаехме, дай по-нататък.

Това видео ще ми изпили нервите. Значи Валерия имала довод да размаже пая на Надя, но Надя няма такъв, за да лепне своя на Валка. Невероятна логика. Дори ако махнем гадостите, които изсипа Валерия по адрес на Надя, самото действие си проси пай в отговор. А обяснението на Габи за ситуацията е нелепо като самата нея. Чудя им се на момичетата, как може да се водят по акъла на толкова семпло момиче. Много Памита има този сезон явно.

Последна редакция: сб, 23 мар 2024, 17:23 от Alucard

# 1 817
  • София
Голяма грешка и голям минус за Туджаров и Неделчо, че са извикали това недоразумение Габриел.

# 1 818
Гледам я и се ядосвам. Мисля да спра.

# 1 819
Аз малко изгледах...Повтаря едни и същи глупости.
Още като си избърса носа с пръста и ми се отщя нататък. Облечена е смешно първо, класическо сако, несъответстваща блуза...
Няма носни кърпи в чантата си. Претендира за място в едно по-елитарно общество, а нулеви маниери на дама...
Ах, нослето ми потече!
Сополана.

# 1 820
Разказвайте, ако сподели нещо интересно. Памчето ще я канят ли или то няма смисъл? То това мозъче, което е на аспиринчето половинката, няма какво да каже самостоятелно.

# 1 821
  • София
Гледам я и се ядосвам. Мисля да спра.
От душа лъже Joy

# 1 822
  • София
Голяма грешка и голям минус за Туджаров и Неделчо, че са извикали това недоразумение Габриел.
Изобщо няма да гледам това видео.За тях всяко видео е стотинка, но за мен е избор.
Не бива да се толерират простаците от най-тежък вид.

# 1 823
Боже, много я били харесвали хората.... Тя търка като луда коментари и блокира всеки, дръзнал да напише нещо различно от "Обожавам те, ти си най-най-най..."

# 1 824
Аз пък обичам да гледам тези интервюта, защото искам да вида как те ще обяснят действията си. Започнах с Габриела подкаста. До момента ми звучи като 15 годишна хлапачка в гимназията с нейните разсъждения.

# 1 825
Аз затова си го пуснах, но ме дразнят с Хриси колко са горди от простотията и злобата си.

# 1 826
То те, ако имаха малко срам, нямаше да се държат по този начин.

# 1 827
  • България
Аз затова си го пуснах, но ме дразнят с Хриси колко са горди от простотията и злобата си.

Аз ще пропусна Гаргамела, както пропуснах Христиана. Ще пропусна и Гаргара!

Черна точка за Туджаров и Неделчо е да канят Гаргамела и да слушат и да козируват. Пожелавам на Гаргамела в тортата й да има чесън.

# 1 828
Как грешка, виж как раздвижи темата и интереса към предаването, попадение си беше.

# 1 829

Опитах се да изгледам няколко минути от това видео с Габриел, но избеснях и го изключих. Не мога да понасям този човек, как е възможно да си толкова безочлив ????
Бъркоок дори бих казала.
Не ми го побира главата, как е възможно да се държиш по такъв начин, а всъщност да не си ти постигнал нищо в живота, пък и да си се 'ос..ал' до козирката....И на всичко това и говорен дефект. Мама мия....

Общи условия

Активация на акаунт