Дубай/Тема 17/

• 44 033
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Аз нещо се разубедих за музея на бъдещето , ще отидем дотам и на място ще решим дали ще го гледаме.
Ако не сте на "ти" с английския Музея на бъдещето според мен е излишен. Получава се само едно "зяпане" , аз съм по средата с езика и не можах да разбера всичко. Има голям замисъл в музея , но без език..............мое мнение, разбира се!

# 496
  • София...........
Аз нещо се разубедих за музея на бъдещето , ще отидем дотам и на място ще решим дали ще го гледаме.
Ако не сте на "ти" с английския Музея на бъдещето според мен е излишен. Получава се само едно "зяпане" , аз съм по средата с езика и не можах да разбера всичко. Има голям замисъл в музея , но без език..............мое мнение, разбира се!
Хах, и с много добър английски децата на 16, 25 и 26 не бяха впечатлени .......

# 497

Съгласна ! Laughing

Сградата е много впечатляваща от вън обаче. Направихме си много хубави снимки на терасата отгоре след като се беше свечерило Wink

# 498
  • Бургас

Съгласна ! Laughing

Сградата е много впечатляваща от вън обаче. Направихме си много хубави снимки на терасата отгоре след като се беше свечерило Wink
Според мен и само посещение на фоайето е достатъчо😂.

# 499
  • София

Съгласна ! Laughing

Най-добрият панорамен поглед към Музея на бъдещето, и още повече без никакви тълпи наоколо е от терасата на отсрещната сграда Емирейтс тауър. Ето снимка отпреди двайсетина дни.

# 500
Каква е цената на билета за Музея на бъдещето?

# 501
  • Бургас
Мисля около 75 лева платихме.

# 502

149 AED

# 503
  • Русе
Момичета, как да цените в мола на марки от среден към нисък ценови клас - Guess, Liu jo, Nike...
Някой ходил ли е до Dubai Outlet Mall, извън града е, дали си струва пътя?

# 504
  • на земята
Здравейте ,някой ако е наблюдавал зарята в Дубай да сподели места откъдето може да се гледа.очакват се милиони хора и се чудим къде да се позиционираме.Хорела ни е близо фо Бурж и мислим да си гледаме от там,но…

# 505
  • София
Честита Нова Година!

Здравейте,  ние сме в Дубай - всичко до момента върви по програма, обаче нещо не можем да си изберем компания за  вечерен круиз по Марината , така че моля да споделите кои сте ползвали и сте доволни. Благодаря  ви.

# 506
Честита Нова Година!

Здравейте,  ние сме в Дубай - всичко до момента върви по програма, обаче нещо не можем да си изберем компания за  вечерен круиз по Марината , така че моля да споделите кои сте ползвали и сте доволни. Благодаря  ви.

С уговорката, че не сме били на вечерен круиз, а на дневен, мога да препоръчам Sky Walker Yacht Tours.
Не знам дали предлагат и вечерни, но от дневния сме много доволни. Резервацията ни беше през GetYourGuide.

# 507
  • София
Благодаря много. Пак е насока, че то излизат много оферти.

# 508
  • Русе
Дали съм се справила с настройките на esim?
Като пристигна в Дубай, спирам sim1 и остава активна само esim.
Но ако някой ми се обажда на бг номера от България, телефона ми ще звъни ли?

# 509
  • София
Да, ще звъни.

Общи условия

Активация на акаунт