💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 5 (Тема 3)

• 50 076
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Светослав кара Ауди, а Ламборгинито е от тест драйв по време на почивка в Италия.
В предаването разказаха, че са се опитали да ги изгонят от квартирата им и не са имали ток, когато дъщеря им е била бебе, т.е. преди 4г. Когато чух тази история не съм допускала, че може да са "милионери".
Заедно са от 8г, Сияна е от Исперих и работи като пр и маркетинг специалист в SSARM.

Последна редакция: ср, 27 мар 2024, 17:36 от St21

# 451
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз разбрах, че са нямали ток и тя се е наложило да отиде при нейните родители с детето. Та не са били заможни явно преди години. Но щом имат и къща в София и ходят по няколко пъти на почивка, че и родителите взимат с тях, не са за жалене финансово. Да не се подхлъзне Светли, че бързо ще се приземи Сияна.

# 452
Те си знаят през какво са минали. Аз коментирам това, което показват в предаването. Не ми харесва развоят на играта- някой друг да решава съдбата на двойките, а не те самите. Кристиян/Маргарита и Светослав/Сияна си повярваха твърде много и решиха, че те ще определят и разпределят. Дано другите се усетят и да има скоро обрат, а не като стадо овце да бъдат сугестирани и сляпо да следват някого, не виждайки користните му подбуди.

# 453
Прави ми впечатление в такива реалитита, като им ограничат храната и стават скандалите. Не мога да ги разбера - ако не искаш да си промениш режима на хранене, стой си вкъщи. Нито на Ивана ще й стане нещо, ако изяде някоя пържена филийка (и аз не съм им фен), нито Сияна ще сдаде багажа без банан. Разбира се, прави грозно впечатление да не се съобразяваш с другите, но чак пък да ги изгонят за това, също не ми е ОК.

# 454
Това, че са живеели на квартира и са били без ток съм го пропуснала. Евала на Светльо, че бързо се е справил с това положение. От това да ти спрат тока до това да имаш къща в София, да си позволяваш чести почивки и охолен живот, заслужава похвала този мъж. Не знам само как така за няколко години се изстрелваш на върха. Някои хора цял живот не успяват да си купят панелка в Люлин, но явно е умен и находчив.

# 455
  • София
Някой знае ли коя е агенцията на Дилян? Имам подозрения, че е тази  https://danystyl.com/  ..и бегъл спомен отпреди 6-7 години, когато той ни направи фотосесия. Много хубави снимки станаха, в рамки са ми и мога да го похваля...Издигна ми се в очите, тоз човек Sunglasses

едит: това е неговата агенция ..ето едно старичко видео от "На кафе" около 5тата минута пуснете , да го видите какъв е младеж 
https://danystyl.com/2015/11/%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d0%be%d1% … 1%82%d0%b8-%d0%bd

# 456
Някой знае ли коя е агенцията на Дилян? Имам подозрения, че е тази  https://danystyl.com/  ..и бегъл спомен отпреди 6-7 години, когато той ни направи фотосесия. Много хубави снимки станаха, в рамки са ми и мога да го похваля...Издигна ми се в очите, тоз човек Sunglasses

едит: това е неговата агенция ..ето едно старичко видео от "На кафе" около 5тата минута пуснете , да го видите какъв е младеж 
https://danystyl.com/2015/11/%d0%b4%d0%b5%d1%86%d0%b0-%d0%be%d1% … 1%82%d0%b8-%d0%bd

Точно тя е

# 457
  • Велико Търново
А с коя от двойките казаха, че се познават, когато влязоха в къщата? Казаха, че са им клиенти и той ги е снимал

# 458
А с коя от двойките казаха, че се познават, когато влязоха в къщата? Казаха, че са им клиенти и той ги е снимал
Полицаите.

# 459
Ивана: Дай, дай, ти можеш!
Иво: Ама трябва да ги размест'а кроасан и баница!
Ивана: Не
------
Ивана(предупредена): Иво носи нещо: Не!
-----
Иво: Баница със спанак?
Ивана: клати глава
-----
Иво: Според мен треба да размест'а яйцата, яйце вместо кроасан?
Ивана: (смъмря го с поглед)
----
Мария: Последна минута вече тече!
Ивайло: Баница на местото на сладкото?
Ивана: с жест
Скрит текст:

# 460
  • София, България
То това е една от най-известните агенции за деца в София Simple Smile обикалят училищата и търсят модели.

# 461
  • София
Известни са. Май имат нещо общо и с трафик на малолетни...

# 462
Известни са. Май имат нещо общо и с трафик на малолетни...

И от къде я имате тази информация?

# 463
  • До морето
Божееее, тези danistyl (винаги съм се чудила как хората не си тръгват още като видят неграмотно написаното име) са страшни мошеници. Правят кастинг, идват 200 деца, събират им по 50 лв. такса за "пробни снимки" и кой откъдето, после ни вопъл, ни стон. Това го правят поне по 2-3 пъти в годината само във Варна,  сигурно и в останалите градове. И всеки път има балами, както и всеки път има постове из варненските групи и отдолу по 300 коментара, че е схема за пари, и пак има желаещи децата им да станат "модели".

Каква къща имат Сияна и Светльо? Във визитката показаха апартамент, съвсем стандартен. И Сияна дето показваше канавата и разказваше като на слабоумни - "Това е снимка на нашето дете, а на другата снимка сме ние двамата, преди да се роди нашето дете......" 😒

# 464
Разгледах му сайта - Дилян е надминал Къци и Бате Енчо. Събира талантливи деца. И красиви. Но в големи мащаби.

Общи условия

Активация на акаунт