Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 31 864
  • 488
  •   1
Отговори
# 420
Момичета , има ли някой информация кога и как се организира консултацията с анестезиолога преди планово секцио ?

От моя опит преди година - не се организира нищо. Питах на прегледите, питах при постъпването в болницата, питах след като постъпих, питах вечерта преди операцията, питах на сутринта преди да вляза за операция - всеки път отговаряха "спокойно, той ще мине днес/утре/ей сега!". Видяхме се на операционната маса буквално, нито минута по- рано. А аз имах неща да обсъдя с него, трябваше да ми се сложи и урбазон час по- рано. Поне да ми бяха казали предварително, че няма да се случи. Не знам дали при мен просто така се получи или такава им е практиката.
[/quot

Хм, не ок така. И аз като цяло искам да обсъдят някакви неща. Ще почна да разпитвам от по - рано да видим.

# 421
Аз имам алергия към атропин, със сигурност трябва преди това да се обсъдят разни неща. Но вероятно преди това се запознават с досието ни

# 422
Аз имам алергия към атропин, със сигурност трябва преди това да се обсъдят разни неща. Но вероятно преди това се запознават с досието ни
Да, точно преди да влезе в операцията евентуално Grinning на мен ми беше много важно не само заради алергии, а и други особености при мен, да се изговорят някои неща, та наистина от месец по- рано питах и се интересувах кога и как ще се случи срещата ми с анестезиолог. Питах всеки служител, със сигурност им станах много досадна, но нищо! Вътре в операционната настоях да се изговорят някои неща и така. Всичко беше наред, но със сигурност беше ненужен стрес! Възможно е да е било изключение и по принцип наистина да идва предишния ден, пожелавам Ви успех и всичко да е наред!

# 423
  • София
Аз трябваше да съм планово и трябваше в деня на прием (преди секцио) да се минат кардиолог и анестезиолог. По други причини бях приета спешно и реално не ги бях минала, а правиха на място тест за алергии. Другите момичета планово бяха минали предния ден консултациите. Едната беше с алергия и си носеше специално гривна да обозначава и винаги я питаха към какво е алергията преди да й слагат нещо. Това от пролетта инфо.

Ако искаш да ти е спокойно направи предварително консултацията и толкова. Записваш час и си задаваш въпросите, а после най-много пак да се наложи да минеш, ако настояват за повторно.

# 424
Здравейте,
Знаете ли дали др Атанасова преглежда в друг кабинет освен Токуда .
Преди имаше и часове в Афродита , но за м. Октомври и Ноември нямаше часове там

# 425
Аз трябваше да съм планово и трябваше в деня на прием (преди секцио) да се минат кардиолог и анестезиолог. По други причини бях приета спешно и реално не ги бях минала, а правиха на място тест за алергии. Другите момичета планово бяха минали предния ден консултациите. Едната беше с алергия и си носеше специално гривна да обозначава и винаги я питаха към какво е алергията преди да й слагат нещо. Това от пролетта инфо.

Ако искаш да ти е спокойно направи предварително консултацията и толкова. Записваш час и си задаваш въпросите, а после най-много пак да се наложи да минеш, ако настояват за повторно.
А предварителната консултация къде мога да я направя и как?

# 426
Здравейте,
Знаете ли дали др Атанасова преглежда в друг кабинет освен Токуда .
Преди имаше и часове в Афродита , но за м. Октомври и Ноември нямаше часове там

В афродита не приема бременни. Само в токуда

# 427
Здравейте!
Да ви попитам, тези цени с или без избор на екип са? Днес бях до Токуда да си задам въпросите, но забравих само това да попитам.
Благодаря.

# 428
  • Sofia
Избор на екип е задължителен дори и да раждате при който е на смяна ще пишат че е избран той.

# 429
Здравейте, следя се по ЗК при АГ, който не изражда. Имам запазен час за доц Атанасова за 29.01
за да се срещнем и надявам се да раждам при нея, тогава ще съм в 31седмица. Притеснявам се дали ще има часове за следващите прегледи - предполагам ще са вече по-често може би на 2седмици. Тоест то часове няма да има със сигурност, но дали ще ме вмъкнат след като ще се следя при нея до раждането. Дали да запазя на своя глава час за средата на февруари? (то може и да няма вече за тогава 😄)
Вече станах луда с тези часове да мисля всякакви варианти дали ще успея да се вредя. Над 2 седмици звънях като луда всеки ден на всички регистратури.. на централната уж предаваха номера ми на АГ регистратура и щели да ми върнат обаждане, но никой не звънна.
На АГ регистратура звънях в различни часове на деня почти всеки ден и никой не вдигаше.. Накрая ходих специално до Токуда и регистратурата да си запазя час - не е нормално обслужване за 2024г и цените, които обявяват.

# 430
Здравейте, следя се по ЗК при АГ, който не изражда. Имам запазен час за доц Атанасова за 29.01
за да се срещнем и надявам се да раждам при нея, тогава ще съм в 31седмица. Притеснявам се дали ще има часове за следващите прегледи - предполагам ще са вече по-често може би на 2седмици. Тоест то часове няма да има със сигурност, но дали ще ме вмъкнат след като ще се следя при нея до раждането. Дали да запазя на своя глава час за средата на февруари? (то може и да няма вече за тогава 😄)
Вече станах луда с тези часове да мисля всякакви варианти дали ще успея да се вредя. Над 2 седмици звънях като луда всеки ден на всички регистратури.. на централната уж предаваха номера ми на АГ регистратура и щели да ми върнат обаждане, но никой не звънна.
На АГ регистратура звънях в различни часове на деня почти всеки ден и никой не вдигаше.. Накрая ходих специално до Токуда и регистратурата да си запазя час - не е нормално обслужване за 2024г и цените, които обявяват.
Здравейте! Според мен не си запазвайте предварително. Ако взаимно се харесате, ще Ви вмъкне в следващите седмици за преглед.

# 431

Ще ви даде часове 100%, чака се толкова дълго за първичния преглед, иначе от там нататък тя си ви намества в графика, спокойно Simple Smile

# 432
Здравейте, знам, че е коментирано, но не можах да намеря по-актуална информация. Кои лекари в Токуда проследяват бременност по ЗК и НЕ израждат? За Колева знам със сигурност, че изражда.
Преди две години родих при Апостолова и планувам и този път, но ще отида при нея чак към 32-33 седмица. През това време ми се иска пак да се следя в Токуда при някой, който няма да се разсърди, че не искам да раждам при него Grinning

# 433
  • София
Евтимова бих препоръчала.

# 434
Здравейте, някой с пресен опит от раждане с упойка, спинална или епидурална всичко ли е минало нормално, прочетох притеснителни отзиви за анестезиолозите в Токуда и особено за един, срещу който имаше доста оплаквания и от отношението. Надявам се нещо да се е променило от тогава...

Общи условия

Активация на акаунт