Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 30 871
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
  • при късмета
Те схемите са ясни и разчитаеми, ама с това тънко ПДЧ дето сега правят мебелите от него, дупките заемат почти цялата ширина и са много нефелни. Типли и винтове влизат накриво и става страшно. И стаята на Шефа почти цялата е от Ирим

# 721
Цялата къща вече е с Ирим. Много сме доволни само дето от пренасянето вчера днес и мускулна треска имам.

# 722
Бързо да се оправя Шефът.

# 723
  • София/Севлиево
Болните бързо да оздравяват.Ние бяхме на море-Созопол и Бургас,мислехме да продължим с къмпинг и палатки нейде из планината,но се прибрахме-Росен е с пневмония.Днес му е ден 3 на АБ и утре е на контролен преглед.Ако лекарката разреши ще идем на палатка,но и иначе добре си почиваме...

# 724
  • при късмета
Добро утро!

Ели, бързо да се оправя Росен
Шефа вчера по едно време доста ме притесни, но спря да повръща. На диета и днес за всеки случай, трябва да мисля с мъжо какво ще вечераме

# 725
Болните деца да оздравяват!

# 726
Бързо оздравяване!

# 727
Добър да е денят ви!
Днес вече всички ще са здрави!
При мен нищо ново, нищо интересно....
Младежа чака 15-ти - тога им връчват официалните резултати и тогава ще се финишира сагата с университетите.
Сега е в търсене на собствен стил в обличането Joy

# 728
Бързо оздравяване на всички.
Ladybird много късно ви е излизането на резултатите палчета за младежа.
Преди два месеца малко преди да излязат резултатите от ДЗИ се видях с една девойка съученичка до 7 клас на големия ми син. Та тя ми обясни каква сага е, до юни се кандидатстваше за общежитие, а август дали е приета и реално чакам да се похвали. Иначе повечето ми ученици са ми приятели в ФБ и си ги следя къде са. Випуска на големия са много добри деца, за разлика от тези на дребното.
mariat какво реши девойката?

# 729
Момичета, отдъхнах си. Ще учи в София. Почваме да търсим квартира. Ако някой има познати с апартаменти- да свирка!
Лейди, чакаме и ти да се похвалиш.

# 730
  • София
Момичета, отдъхнах си. Ще учи в София. Почваме да търсим квартира. Ако някой има познати с апартаменти- да свирка!
Лейди, чакаме и ти да се похвалиш.
Страхотно, Мария!
Успех с намирането на квартира!

# 731
Мария Heart

То не е кой знай каква сага де - има оферти, отпуснати са му и двата заема, просто трябва да се финализират нещата.
По-голямата сага е с шофьорския курс Joy май месец взе теорията, а за кормуване датата за изпит е декември JoyJoyJoy

# 732
Браво,Мария!А защо не общежитие?
  Ние миналата година с агенция намерихме.

# 733
  • Бургас
Много се радвам на хубавите новини за децата в темата!
Браво!

# 734
  • при късмета
Добро утро!
Да се пренесем в новата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1681199.new#new

Общи условия

Активация на акаунт