Книгите със списание Журнал - тема 3

• 19 540
  • 152
  •   1
Отговори
# 135
Прочетох близначките, честно казано става ама не беше нещо уау, сякаш очаквах повече.

# 136
# 137
  • София
И аз много се чудех на Близначките, но видях, че мненията не са добри.
Иначе тези дни прочетох Нишките на съдбата - Нора Робъртс. Препоръчвам я. Чете се леко и е много увлекателна. Чудя се защо близо година не съм я почвала!
#BGMammaЧете

# 138
  • Бургас
9 непознати започнах да гледам сериала. Само първи епизод издържах, адски тъп ми се стори.

# 139
И аз много се чудех на Близначките, но видях, че мненията не са добри.
Иначе тези дни прочетох Нишките на съдбата - Нора Робъртс. Препоръчвам я. Чете се леко и е много увлекателна. Чудя се защо близо година не съм я почвала!
#BGMammaЧете
Аз цял ден търся близначките, но никъде не го намерих...с големи очаквания съм, но поне да не съжалявам, че не я намирам.😁
За "Нишки на съдбата" съм съгласна. Още като излезе я прочетох на един дъх. Препоръчвам!
#BGMammaЧете

# 140
12 юни

По-малкият син на граф, Доминик Ренбърн, получава неустоимо предложение от арогантния си брат близнак Кайл, който е наследник на титлата. Всичко, което Доминик трябва да направи, е да заеме мястото на Кайл в имението Уорфийлд, където любезно да ухажва лейди Мериъл Греъм – сираче и изключително богата наследница, за която Кайл е сгоден от дете.
Измамата трябва да продължи само няколко седмици и никой няма да разбере, защото загадъчната лейди Мериъл живее изолирана в свой собствен свят в имението си. Последното нещо, което Доминик очаква, когато пристига, е да бъде запленен от тихата нимфа, чиято ефирна красота е толкова поразителна, колкото и страстната и любов към цветята, полята и създанията в имението Уорфийлд.

# 141
  • Плевен / София
12 юни

По-малкият син на граф, Доминик Ренбърн, получава неустоимо предложение от арогантния си брат близнак Кайл, който е наследник на титлата. Всичко, което Доминик трябва да направи, е да заеме мястото на Кайл в имението Уорфийлд, където любезно да ухажва лейди Мериъл Греъм – сираче и изключително богата наследница, за която Кайл е сгоден от дете.
Измамата трябва да продължи само няколко седмици и никой няма да разбере, защото загадъчната лейди Мериъл живее изолирана в свой собствен свят в имението си. Последното нещо, което Доминик очаква, когато пристига, е да бъде запленен от тихата нимфа, чиято ефирна красота е толкова поразителна, колкото и страстната и любов към цветята, полята и създанията в имението Уорфийлд.
Отново преиздават. Има я в Читанката от изд."Бард"

# 142
12 юни

Отново преиздават. Има я в Читанката от изд."Бард"
Книгата е страхотна. Четох я на издателство "Бард". Не зная дали преводът е на същия преводач, но определено препоръчвам. Не натоварваща книга. Идеалното четиво за плажа.

# 143
  • София
Харлан Коубън, точно тази книга някога е издавана, но се радвам, че ще я има пак, защото е изчерпана навсякъде и ще мога да я прочета 💜

# 144
  • София
Аз близначките я поръчах от озон за 6лв,  хареса ми. Бързо върви, сюжета не е разтегнат излишно , но
Скрит текст:
малко е объркан , все едно набързо е мислен края ,и няколко неща от историята нещо не ми се изясниха .
Аз може би съм фен на кримки и трилъри тип - Агата Кристи и Хоумс в които ясно и точно се обяснява всичко накрая хахах.  

# 145
На един дъх прочетох книгата ,, 9 напълно непознати” на Лиан Мориарти. Страшно ми допадна историята.

19 юни

Животът на ченгето от Ню Джърси Наполеон „Нап“ Дюма се преобръща, когато в последната година от гимназията неговият брат близнак Лио е открит мъртъв на железопътната линия край града заедно с приятелката си Даяна. По същото време Мора, училищната любов на самия Нап, къса с него и изчезва без обяснение. Следващите петнайсет години от живота му минават в търсене – на бившата любима и на причините, довели до гибелта на брат му.
И ето че сега обяснението сякаш е по-близо от всякога. Отпечатъците на Мора са открити в колата на заподозрян убиец. Нап решително се впуска в търсене на отговори, но иззад всеки ъгъл изникват само нови въпроси – за момичето, което е обичал, за приятелите от детинство, които смята, че е познавал, за изоставената военна база край родното му място и най-вече за Лио и Даяна, чиято участ се оказва по-страшна и зловеща и от най-мрачните му догадки.

# 146
26 юни

Аманда Пиърс с вълнение очаква пищната церемония в Палм Бийч, когато ще се омъжи за гаджето си. Близките и гости вече са пристигнали, но Аманда изчезва. Минават години. Продуцентката Лори Моран преценява, че случаят с изчезналата булка е подходящ за разследващата и телевизионна поредица „Под подозрение“. Заедно с екипа си се захваща да пресъздаде събитията от вечерта на драмата в известния курорт.
Участниците – близки и приятели на Аманда – се надяват мистерията да бъде разкрита, както се е случвало в минали епизоди. Лори и водещият на предаването Алекс Бъкли се срещат с ревнива сестра, с шафери плейбои, с бившия годеник, вече женен за една от приятелките на Аманда, и с куп слухове за изчезналата младоженка. Всеки има своя теория за случилото се и никой не е сигурен в нищо.

# 147
3 юли

Сред странната и опияняваща атмосфера на Мароко съпругът є е всичко онова, за което една жена може да мечтае – страстен, талантлив, одухотворен. Надеждата и за дете е окрилена. Ала всичко се променя, когато Пол изчезва и Робин се оказва основна заподозряна в полицейското разследване. В издирване на изгубения си мъж тя преминава през ужасяващи изпитания в тези далечни и непонятни земи, постепенно откривайки болезнената истина, толкова различна от илюзиите. Ще открие ли пътя към истината, или лутането и между изящната Казабланка и пясъците на Сахара ще я отведе право към гибелта и?

# 148
Някой дали има инфо за книгите за юли? Благодаря предварително!

# 149
Ето какво ще пуснат от Журнала, но са скрили заглавията.

Общи условия

Активация на акаунт