Bonduelle - пролетното настроение започва в чинията ви!

• 21 640
  • 397
  •   1
Отговори
# 150
Често готвим вкъщи чили кон карне. Слагаме лук, чушки, кайма, домати. После царевица, червен и бял боб по една консерва.

# 151
Правя си салата с царевица.
Продукти: царевица, ролца от раци, майонеза, краставички.

# 152
  • София
Съпругът ми прави ястие с пилешко филе, грах, царевица и сметана в йенската тенджера във фурната. Децата много го обичат.

# 153
  • ...живея на последния етаж...
Любима салата :
Червен боб, няколко перца зелен лук, обезкостен и маслини.
Овкусява се със зехтин и оцет.

# 154
Салата с царевица, маруля, краставица и риба тон!

# 155
Скоро правих чудесна и бърза пица с царевица Bonduelle.
За блат използвах лаваш, който намазах с 1 с.л. домашна лютеница. След това натъргах кашкавал, а отгоре сложих свинско филе, царевица Bonduelle с нарязани маслини. Накрая поръсвам с чубрица, босилек и риган. Пека в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10-тина минути. Получава се чудесно!

# 156
Аз много обичам царевица и винаги имам вкъщи кутии с нея.Често и така си я похапвам направо от китията.Иначе си правя салата от царевица,варени картофи,кисели краставички и майонеза

# 157
  • София
Във фризера задължително имам замразен грах Bonduelle. Използвам го при приготвянето на супи и различни ястия или само задушен като гарнитура.
Една от много харесваните вкъщи салати се приготвя със зелена салата, царевица Bonduelle, риба тон, синьо сирене и млечно-майонезен сос.

# 158
Любимата ни салата с фарфале
Съставки: Паста фарфале, колбас, моркови, грах Bonduelle, царевица Bonduelle, кисели краставички, майонеза.

Пастата и морковите, нарязани на кубчета, се сваряват, след което се прибавят останалите продукти и всичко се разбърква.

# 159
  • София
Напоследък използвам зрял боб от консерва, за най-обикновена боб чорба. Спестява ми много време. Задушавам лук, морков, чушка, домат на дъното на тенджера. Когато омекнат, добавям боба, джоджен, сол и след 15 минути яденето е готово.

# 160
Грах е топ манджа откакто научиха в градината детето да го яде . Но най често използваме царевица
САЛАТА :
3 лъжици кис.мляко
1 консерва царевица
250 гр. майонеза
5-6 бр кисели краставички
1 пакет рулжа от раци. Смесваме и става страхотна салата.

# 161
  • Елхово
Царевицата на Бондюел ползвам за любимата ни салата с макарони - царевица, майонеза, сварен пакет макарони, риба тон и кисели краставички. Става много вкусна!

# 162
  • софия
Любими са ми царевицата и грахът,царевицата ползвам за
залена салата или задушени с малко масло е страхотна ,а грахът е идеален  за гарнитура с малко ориз.

# 163
Любимо изкушение ни е царевицата, която се затопля, добавяме масло или пармезан, малко сол и готово.

# 164
Червен боб Бондюел ползвам за салата.Прибавям воден лук и магданоз, овкусяваме със сол , зехтин и оцет.

Общи условия

Активация на акаунт