Незабравима - (Unutulmaz) тема № 258

• 1 565
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Галифрей
Релачинг сериалчето ❤

Оказа се че някой сцени без да искала съм ги превъртала,защото исках да стигна със сцени с Харун и Еда 😁

Мелда е отваратителна. Никак не ми е жал за нея. Какво е намирал Хрун в нея?  
Толга е една заблудена душа. Какъв бе смисъл от него? Голям драма куин. Него не го интересуват разходи и прочие , само да ходи след Еда като паленце. Дразни ме като се натрапва “ Искам да се женя за Еда” “ Ще съм баща на Ямур” 😒 Чакай ве  пич тя дори не иска да я пипаш. За нея има само един и неповторим мъж Харун.
Ох те фалшифицираха  ДНК теста, че  “ не е брат” на Харун. За какво небе тази сюжетна линия?

# 16
  • Галифрей
Харун е толкова готин,милият искам да му дадам най-голяма прегръдка. Толкова проблеми и драми му се стовариха на главата.
Бащите на Еда и Харун само дрънкат за морал и чест бла бла а те двамата са кофти. Никакъв морал и чест няма в двамата. Джамил явно живее в миналото и само дрънка пълни глупости и прави проблеми. Той получава наградата за най-кофти баща. Изключително прост човек.

# 17
Нови на Йозге

# 18
  • Галифрей
А тази коя играеше? Много е симпатична ❤

# 19
  • Русе
А тази коя играеше? Много е симпатична ❤
Йозге участва в друг сериал, не в Незабравима. А ако е била в миманса, няма как да е запомнена от там.

# 20
А Йозлем май не е скъсала съвсем с професията. Това с нейно участие ми попадна наскоро от 2020 г. Водят го документален филм. https://www.themoviedb.org/movie/740865-kuyudaki-tas#play=ClZoSChxQ34

# 21
  • Русе
А Йозлем май не е скъсала съвсем с професията. Това с нейно участие ми попадна наскоро от 2020 г. Водят го документален филм. https://www.themoviedb.org/movie/740865-kuyudaki-tas#play=ClZoSChxQ34
Защо да къса? Кино, театър, телевизия - възможностите са много, а и тя си обича професията. Това, че не я виждаме, не означава, че е поела по друг път. Така мисля аз.

# 22
  • София
Йозлем никога не е късала с професията,продължава да участва,но повече играе в театъра,отколкото кино.

# 23
  • Галифрей
Браво на нея само успехи и желая 😘

Общи условия

Активация на акаунт