Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми на дискусия във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са преживяванията на участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми на дискусия във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума?
-
Какво представлява филмът, който момичетата гледат?
-
Какви са причините за появата на петна и какво трябва да бъде поведението при такива случаи?
Въпреки, че навън вали настроението ми е чудесно
Виждам, че има много нови мами, пожелавам им леко бременеене

. Оня ден на Свети Влентин в заведението беше толкова опушено , че без да пуша сигурно съм изпушила 1-2 китий цигари. Вчера ходихме на гостои и пак стана едно голямо опушване днес пак ми беше много зле сутринта. На вас случвало ли ви се е. Май ще избягвам ходенето по заведения някой месец докато започнат да слагат маси и отвън. 
Дори съм ви качила и снимката, като ви се извинявам за лошото качество, но поради липсата на цифров фотоапарат съм я снимала с телефона си. Ето я и нея
Колко мрънкане, че вече не мога да чакам и как вече ми се е изпарило търпението чу... Но добре че вече мина и аз се успокоих! На преглед съм пак след три седмици, т.е. на 09 март. Споделих на доки, че първия ден, когато засякох с тест ову-то, ми беше последен на антибиотика, който пих заради гадните усложнения на грипа. Мнението му беше, че по това време е било много рано още за плода и че засега всичко е ок! Дано и така си бъде до края.
И на това цялото ми измъчено хранене не мога да си се побера в панталоните, което не е честно - още от сега ли??? В общи линии това е при мен като признаци. Гърдите ми са здраво напомпани и ако не ме боляха щяха да са супер, ама си болят. Не мога да спя по корем вечер, а толкова обичам. Пък и онзи ден така се треснах във вртата точно в тях ... Беше ужас, щях да припадна от болка!
! Явно още е тихичко, защото бебо е малък, затова! Пък може и нещо от апарата да не се чува добре, знам ли! Само не се тревожи и спокойно, че да не получи сега съкровището сърцебиене и да му се дигне на детето кървното!

да пиеш от билката. Първо питай доки или виж в библиотеката май имаше някъде тема или линк към статия затова кои билки могат и кои не да се пият по време не бременност. И аз ще потърся и като намеря ще дам линк.

Още ми се пуши, нищо че вече от близо месец не съм докосвала цигара, но явно е на психическа основа при мен с пушенето
а определено готвенето не ми е любимо занимание.

.