Манго- тема 20

• 29 042
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Снощи и аз поръчах от кашмирините екрю XL, сега има от зеления S и M.

# 226
Някой ако има https://shop.mango.com/bg/bg/p/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%B4%D … B8%D1%8F_77044797 тези дънки, р-р 34, може ли да измери талия и ханш?

# 227
Здравейте,
Някой да има този модел палто?
https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/coats/coats/handmade-o … oat_47040059?c=35
Пише 50% вълна. Тънко ми се струва, а и ми е странно палто без подплата. Дали ще топли при температури около нулата?

# 228
Имам го от предишни години в друг цвят. Става за есен и пролет, но в никакъв случай за зима.

Тъмно зеленото е чудно! Много ме е яд, че чак сега са го пуснали..

# 229
Аз имам в цвят мента, идеално е за пролет. Много уголемено е.

# 230
# 231
  • Sofia
Кажете моля къде си намерихте номера за връщане, понеже и аз от 10 дни чакам куриер и никой не идва. В поръчката ми пише "Return in progress", но не виждам никъде номер, с който мога да отида в Еконт.

# 232
Кажете моля къде си намерихте номера за връщане, понеже и аз от 10 дни чакам куриер и никой не идва. В поръчката ми пише "Return in progress", но не виждам никъде номер, с който мога да отида в Еконт.
NBM, самоцитирам се, и добавям поста на sunshine33:
По-назад в темата една дама беше споделила, че товарителницата за връщане се е виждала в профила й в Еконт около час след генериране на заявка за връщане в сайта на Манго. Ако има такава, call центъра на Еконт също би трябвало да я виждат. Опитайте да се свържете с тях в случай че сте разговаряли само със служители в офис по въпроса. Много са кооперативни, възможно е да имат и различни нива на достъп до информацията. Успех! Flowers Hibiscus
Направих си акаунт в Еконт, защото нямах. Там се виждаше вече “отказаната” пратка от еднократното неприето от мен обаждане от куриера…и след настояване на място в Еконт (защото пак не виждаха товарителница) и показване на тази въпросна пратка, стана връщането.

# 233
  • Sofia
Благодаря, четох, но не виждам такава пратка нито в приложението, нито на сайта. Гледам в "Пратки от мен" и няма нищо. Нищо де, ще почакам Simple Smile Утре ще попитам и в Еконт.

# 234
След като направите в сайта на Манго заявка за връщане, ако тази заявка се обрати нормално от тях, получавате по мейла съобщение, че заявката е обработена. Щом е получено такова съобщение, би трябвало и в Еконт да има генерирана заявка за куриер. Но ако няма такова известие от Манго, възможно е да не са я обработили. Тогава им пишете във формата за контакт. Последният път по този начин разреших проблема с връщането. Съдействаха ми и получих съобщение за генерирана товарителница в Еконт

# 235
Знаете ли до кога ще бъде намалението в Манго основният сайт? И дали след като свърши намалението, биха върнали цените на неизкупените артикули каквито са били преди намалението?

# 236
  • Пловдив
Знаете ли до кога ще бъде намалението в Манго основният сайт? И дали след като свърши намалението, биха върнали цените на неизкупените артикули каквито са били преди намалението?
За аутлета всяка седмица има някакво намаление - обикновено стартират вторник срещу сряда или сряда срещу четвъртък и продължават до понеделник включително. После цените се "връщат" и... отначало. Най-много артикули има веднага след като започне намалението за съответната седмица.
За основния сайт- не съм следила Blush

# 237
Здравейте,
Някой случайно да има тези https://www.mangooutlet.com/bg/en/p/women/shoes/sandals/studded- … log_57010041?c=99
От известно време им се чудя. Не съм носила до сега обувки с дървени подметки. Моля за мнения и препоръки.
Благодаря!

# 238
Имах дървено сабо като бях на 20г. и много си го обичах - беше ефектно, с красива изработка. Откровено казано, на този етап от живота си ценя удобството и не бих се върнала към този вид обувки.
От друга страна, ако Ви е мерак и само ще ги мислите - цената е повече от добра за кожа + дърво, угодете си. Flowers Hibiscus

# 239
Имах боти с дървена подметка пак на Манго,но на ток.Не бяха от най удобните,но си ги обичах ммого.Саба разни също съм имала в миналото.
Този тип подметка ,за такъв модел не е удобна за ходене,дори да не е дървена.Имам сандали Дюн с такава равна платформа,трудно се върви..

Общи условия

Активация на акаунт