Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 215
  • 983
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, може ли коментар, 13 дни след трансфер на 5 дневен ембрион,
На 11 ден 87
На 13 ден 147
Резултата не е удвоен и е нисък, освен това имам и леки болки...

Не са идеални стойностите, но има шанс всичко да е наред. Трябва да се проследи с лекар. Качвам моите стойности, които са сходни, при мен нещата се развиха благополучно:
Скрит текст:

# 376
Момичета, може ли коментар, 13 дни след трансфер на 5 дневен ембрион,
На 11 ден 87
На 13 ден 147
Резултата не е удвоен и е нисък, освен това имам и леки болки...
Не искам да те разочаровам, но при мен такъв ръст на чхг не доведе до нищо добро. Още си в началото, има шанс да се засили нарастването, има такива случаи, но ако това не се случи в близките дни, възможността  се снижава и най вероятно нещо с ембрионът не е било ок.
Дано ти си от изключенията с хубава развръзка!

# 377
Ами има бременност но е ниско .
Възможно ли е да е, защото е преди закъснение.. А  отговаря на 3-та седмица
Да, просто пуснете отново..

# 378
Дами, много съм уплашена.
Миналият петък - ЧХГ 495, тази сряда - 300, днес - 550.
Днес ходих и не видяха нищо, освен удебелена лигавица.
Това е извъматочна, най-вероятно, нали? Frowning

# 379
Дами, много съм уплашена.
Миналият петък - ЧХГ 495, тази сряда - 300, днес - 550.
Днес ходих и не видяха нищо, освен удебелена лигавица.
Това е извъматочна, най-вероятно, нали? Frowning
Колко дни закъснение имате

# 380
Точно 14, на 4с+2д беше 70 ЧХГ, на 4+6 - 470! (повишаване със 150%), след това 4 дни по-късно във вторник 5+3 спадна до 300...днес трябва да съм 5+6 седмица и е 505... Имам слабо кървене от една седмица и ме боли корема. Днес ме гледаха - абсолютно нищо не видяха, само, че лигавицата е много удебелена, което пък е нетипично за извънматочна и сега съвета е да чакам.

# 381
  • На изток от Ада
Иди на добър док Ани ..

# 382
Точно 14, на 4с+2д беше 70 ЧХГ, на 4+6 - 470! (повишаване със 150%), след това 4 дни по-късно във вторник 5+3 спадна до 300...днес трябва да съм 5+6 седмица и е 505... Имам слабо кървене от една седмица и ме боли корема. Днес ме гледаха - абсолютно нищо не видяха, само, че лигавицата е много удебелена, което пък е нетипично за извънматочна и сега съвета е да чакам.
Бих пуснала още едно чхг аз... Хубаво беше да се види, дали е в матката, но стойностите са прекалено ниски за визуалузация, въпреки че опитен гинеколог може да изкаже поне предположения. В начална бременност, там където трябва да е сака се визуализира уплътнение на самата лигавица. Къде Ви гледаха?
Интересни са тези колебания на чхг, първо нагоре, после надолу, сега пак нагоре. Има вероятност и ембрионите да са били 2 и единият да е отпаднал. Това обяснява и кървенето. Спонтанна ли е бременността или след процедура?

# 383
това е моя чхг на една седмица закъснение и 100 отрицателни  уринирани теста

# 384
Бременността е спонтанна. Моята гинеколожка е изключително добра и ѝ имам 100% доверие, вече ме е прекарвала през една операция и един аборт и съм при нея от 10 години.
Каза ми - сега нищо не можем да видим, защото е твъде малко ЧХГ. Или отиваш веднага в болница да те отварят, или чакаме до понеделник да видим и в случай, че имаш по-тежки симптоми веднага към болница. Нейният съвет е да изчакаме.
Също каза, че важен белег е, че лигавицата е много удебелена, което показва, че има голяма вероятност да не е извънматочна и било нетипично.

# 385
Бременността е спонтанна. Моята гинеколожка е изключително добра и ѝ имам 100% доверие, вече ме е прекарвала през една операция и един аборт и съм при нея от 10 години.
Каза ми - сега нищо не можем да видим, защото е твъде малко ЧХГ. Или отиваш веднага в болница да те отварят, или чакаме до понеделник да видим и в случай, че имаш по-тежки симптоми веднага към болница. Нейният съвет е да изчакаме.
Също каза, че важен белег е, че лигавицата е много удебелена, което показва, че има голяма вероятност да не е извънматочна и било нетипично.

Съжалявам, Ан, но точно за извънматочна е характерно този спад и покачване или задържане на ЧХГ. Дори и да отидеш на ехограф, може и нищо да не се види нито в матката, нито в тръбата, но имам много познати точно с такива стойности и колебания. Една от тях отиде при д-р Вецев и реално той й спаси тръбата. В случая е много важна техниката колко е добра. Имаш ли болки в крака, рамото, черно/тъмно кървене, болки в някой от яйчниците - веднага в спешното.

# 386
Имам, да, кафяво зацапване и болки в крака Anguished

# 387
Ani92_3  Как си днес?

# 388
Имам, да, кафяво зацапване и болки в крака Anguished

Ходи в Майчин дом да те видят и задължително им кажи, че имаш съмнения за извънматочна. Може и в Марковс, но те не работят събота и неделя. Не чакай, защото състоянието е опасно.

# 389
Добър вечер момичета аз уш бах бремена тестовете не показваха положителен кръвния показа и ехограф но днес имах зацапване леко кафинкаво отидох до аг казаха ми няма бременост🤷♀🤷♀🤷♀показах и снимката от ехограв и изледванията каза че е имало но вече няма най вероятно да е паднало или биохимична можело да е 18 дни закъснение имах

Общи условия

Активация на акаунт