Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 226
  • 983
  •   1
Отговори
# 360
  • София
За седмицата си не е нисък, но се консултирай с АГ. Има спад, да, но в момента е в рамките на нормата. Може би ще ти изпишат прогестерон. ЧХГ си е супер.

# 361
Дами, аз бях до тук. ЧХГ днес е двойно надолу. Протече обилното. Химическа бременност, започнала е още петък на 4+6 седмица, но го спрях за няколко дни с протестерон. Втора неуспешна бременност тази година след февруари, когато беше кухо яйце...
Много е отчайващо. Никой не очаква да е в големият филм на повтарящите се аборти...
Моля споделете съвети от тук насетне какъв е пътят, какви изследвания се правят? Минали сме тромбофилия (ок е), витамини (добре са) и пълна спермограма, която е в нормите, освен 3% морфология, но ММ пи цялата менфелеева таблица и стана от втория опит този път.

Дами, здравейте!
Излязоха и моите резултати - в понеделник бяха 74, а сега са 461. Много съм щастлива, удвояват се на 36 часа или 150% на 48, досега не съм виждала такова нещо. На предишната неуспешна бременност бяха между 20 и 50% на 48 часа... Това е добре, нали?
Прогестерона обаче е 16.5 ng/mL - това как ви се струва?

Дами, радостта ми продължи по-малко от ден Anguished
В началото на тази седмица имах леко зацапване - беше много сухо кафяво, петънца, забелязах го два пъти за 48 часа, отдадох го, че е късно имплатационно, а след него ЧХГ-то нарастваше стабилно... Днес обаче отново се появи, цял ден, на три пъти - леко зацапване, кафяво, но малко по-течно - нямам спазми. Вече съм на дуфастон и ношпа, по препоръка на АГ-то.
Дайте съвет - това колко е опасно?

# 362
  • На изток от Ада
Съжалявам Ани.
Аз също съм с няколко спонтанни аборти. Нямам кухо яйце или Бх..
Можеш да видиш темата за абортите.
Иначе може да пуснеш Ир и хламидия уреаплазма и микоплазма. Възможно е от нисък прогестерон.. виж ЩЖ ...

# 363
Здравейте, момичета! За съжаление при мен нещата май не са добре. По календар съм в 5 г.с. и 1 ден. Днес бях на преглед. В началото ми каза, че вижда плоден сак в матката. Успокоих се. Но продължи да оглежда с вагиналния ехограф и лицето й ми подсказа, че нещо не е наред. Каза, че имало "нещо" в лявата тръба. Пита ме дали ме боли през деня, дали имам кървене. Казах, че не. Като минаваше там с ехографа опитвайки се да види "нещото" ме болеше. После пак погледна уж плодния сак. Не отговарял на 5 г.с., нямало жълто тяло. Каза, че може да съм била с късна овулация. Аз така и не видях хубав положителен тест за овулация. Питах я пак какво е това нещо? Имала съмнение за извънматочна. Иска утре пак да пусна ЧХГ. Това са резултатите от четвъртък и понеделник. Ако утре се удвои дали има някакъв шанс и просто да е рано? Каза, че до петък трябва да се разбере дали е извънматочна и как да действаме Confused

# 364
  • На изток от Ада
Ако се удвои едва ли е ИМб пру нея не се удвоява правилно,  пада чгх пак се покачва...

# 365
Bibi85 мисли положително, погали коремчето си и му кажи колко много искаш да го има и всичко да е наред. Чудеса се случват, а и АГ да греши винаги има шанс. Стискам палци да се удвоява и всичко да е наред.

# 366
Жълто тяло не може да не вижда, защото то се образува винаги след овулация, независимо дали има бременност или не. И не е в матката.
Ако говорите за жълтъчно мехурче - при тези стойности щеше да е добре ако се виждаше, но може и да е рано.
При извънматочна ЧХГ не нараства добре, както каза и Наси. Пуснете пак ЧХГ. Следете се и за симптоми все пак - силна болка, кървене.

# 367
Здравейте, момичета! Излезе резултатът от третото ЧХГ. Минах преглед при друг лекар, на третата секунда видя сак в матката и жълтъчно мехурче. За щастие не е извънматочна.

# 368
  • София
Чудесни новини, Биби! Леко бременеене! 🤗

# 369
Bibi, много се радвам за теб! 😇❤

# 370
Чудесно!
Не ходете повече при първата лекарка, абсолютно некадърна е.
Лека и успешна бременност!

# 371
Елиза 123 никога повече при нея! Тя дори ми звънна тази вечер да съм ходила утре пак при нея да ме гледали с един колега. Аз ако исках да ме гледа колегата й щях да си запиша час при него. И не вярва в чхг-то, съмнително било, високо било, а нямало нищо в матката. Такъв стрес преживях, от снощи до днес следобед само мисля и чета за операции за извънматочна и усложненията.

# 372
Момичета, може ли коментар, 13 дни след трансфер на 5 дневен ембрион,
На 11 ден 87
На 13 ден 147
Резултата не е удвоен и е нисък, освен това имам и леки болки...

# 373
  • София
Не нараства добре. Трябва да се проследи и задължително с АГ да се коментират стойностите.

# 374
На мен ми се струват ниски стойностите :/ Иначе нарастването не е съвсем зле.

Общи условия

Активация на акаунт