Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 201
  • 983
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

И аз съм с питане. Последен цикъл на 18.06, овулацията малко закъсня беше на 7-8.07. Направих кръвен тест на 16.07, когато трябваше да ми дойде и показа 0.200. Знам, че това е категорично отрицателен резултат, но има ли дори минимален шанс, да съм го направила твърде рано?
Ако е трябвало да дойде цикълът на 16-ти, а овулацията е била на 8-ми, говори за категоричен проблем с ЛФ. Ако се водим по овулацията /в случай, че е следена/, все още нямате закъснение на цикъла, така че е вероятно тест да отчете след няколко дни, ако има бременност.
БХ

Следя си и цикъла и овулацията, заради опити. Имах спонтанен, като се изчистих сама без да взимам нищо. Последно на 2-ри май потвърди, че всичко е наред и съм напълно изчистена, в 6гс видяхме, че няма да стане и започна кървенето.
Цикълът на 18-ти ми е първият след спонтания и продължи малко повече, + два -три дни (не обилно в края), но календара ми го изчислява като нормалнен и ми п оказва, че следващия трябва да е на 16-ти. А за овулацията си правих тестове, на 2-ри имаше втора чертичка, но беше по-светла, на 7-ми си правех пак и бяха еднакво тъмно, не съм правила на 8-ми, но може би да е била и тогава, не знам. Та после се замислих, че дори да има нещо, може да се е случило няколко дена след овулацията и да е рано за тест, за това попитах тук

# 406
Здравейте,

И аз съм с питане. Последен цикъл на 18.06, овулацията малко закъсня беше на 7-8.07. Направих кръвен тест на 16.07, когато трябваше да ми дойде и показа 0.200. Знам, че това е категорично отрицателен резултат, но има ли дори минимален шанс, да съм го направила твърде рано?
Ако е трябвало да дойде цикълът на 16-ти, а овулацията е била на 8-ми, говори за категоричен проблем с ЛФ. Ако се водим по овулацията /в случай, че е следена/, все още нямате закъснение на цикъла, така че е вероятно тест да отчете след няколко дни, ако има бременност.
БХ

Следя си и цикъла и овулацията, заради опити. Имах спонтанен, като се изчистих сама без да взимам нищо. Последно на 2-ри май потвърди, че всичко е наред и съм напълно изчистена, в 6гс видяхме, че няма да стане и започна кървенето.
Цикълът на 18-ти ми е първият след спонтания и продължи малко повече, + два -три дни (не обилно в края), но календара ми го изчислява като нормалнен и ми п оказва, че следващия трябва да е на 16-ти. А за овулацията си правих тестове, на 2-ри имаше втора чертичка, но беше по-светла, на 7-ми си правех пак и бяха еднакво тъмно, не съм правила на 8-ми, но може би да е била и тогава, не знам. Та после се замислих, че дори да има нещо, може да се е случило няколко дена след овулацията и да е рано за тест, за това попитах тук
Това, че календара го изчислява на 16-ти, не означава че точно тогава трябва да дойде. Ако теста на 7-ми е бил положителен, овулацията може и на 9-ти да е била, това е само гадаене. Без фоликуметрия няма как да се каже категорично. По друг начин казано, от описанието ви, реално сте няколко дни преди цикъл. Рано е за тест още. Кръвен след 2 дни примерно, уринарен след 3 най-малко.
Успех!

# 407
Здравейте, при последна менструация на 16.06, положителен тест за ОВУ на 18 ден, стойност на ЧХГ 42.49 от вчера нормална ли е?

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 14:48 от Monitaaa

# 408
Дами, аз ще се побъркам вече. В понеделник си пуснах ЧХГ и беше 510, във вторник ми дойде много стабилно, нормален, болезнен цикъл, по-силно и болезнено от обикновено, което е нормално за химическа/аборт. Сега пуснах пак резултати... ЧХГ е 560...

# 409
Дами, аз ще се побъркам вече. В понеделник си пуснах ЧХГ и беше 510, във вторник ми дойде много стабилно, нормален, болезнен цикъл, по-силно и болезнено от обикновено, което е нормално за химическа/аборт. Сега пуснах пак резултати... ЧХГ е 560...
Имаш ли силни болки в момента?

# 410
Не, имах снощи... Сега всичко ми е наред.

# 411
Ани, ако чхг не пада, значи е извън маточна. Кажи на лекарката си това, че да реши проблема.

# 412
Здравейте, момичета! При 7 дневно закъснение и два отрицателни теста на 1-ви и 3-ти ден, днес реших да пусна кръвен, разтреперих се от вълнение чак…рано ли е да се радвам още? 😀 След два дни пак ще пусна да видя дали и как се покачва.Благодаря за вниманието! ☀

# 413
Ани, ако чхг не пада, значи е извън маточна. Кажи на лекарката си това, че да реши проблема.
Това имах предвид.
Ани, изключихте ли напълно ИБ?
Следи за по-силни болки и колкото и да е натоварващо, пусни още едно ЧХГ утре!

# 414
Slavina713 не искам да те тревожа, но на мен за седем дневно закъснение ми се струва ниско ЧХГ. Възможно е овулацията да е била късна и реално да няма закъснение все още, но все пак. След два дни пусни отново, за да се види как се удвоява. И заедно с това пусни и прегестерон, може и да се наложи заместителна терапия за да се развие бременността. Успех и стискам палци за пухкаф финал!

# 415
Ани, задължително следи ЧХГ дали пада. За съжаление, в момента ситуацията прилича точно на извънматочна. Редица доктори или нямат добра апаратура, или не могат да видят извънматочна, а и при ниски стойности на ЧХГ трудно се визуализира. Обади се на д-р Вецев или в МЦ Марковс, там докторите са фетални и имат добра апаратура и обясни какво ти е положението. Винаги се отзовават в сложни ситуации и могат да вземат веднага. Моля те, не чакай, защото това е опасно състояние. Обилното кървене НЕ Е гаранция, че си се изчистила.

Славина, за 7  дни закъснение ЧХГ е доста ниско, освен ако не си засичала овулация и реално да е била късно. Това обикновено се случва, ако цикъла ти е дълъг и си със СПКЯ. Рядко, поради някаква друга причина може да има късна овулация.

# 416
Принципно съм с редовна менструация на 28 дни, според календара овулацията ми е била на 28 Юни, преди време съм пускала кръвен, който си беше категорично отрицателен под 0,100 и затова сега така се зарадвах Simple Smile

# 417
Здравейте,
При ЧХГ на 17.07 - 42,49
Днес 19.07 - 49,39
Има ли възможност бременността да се развива нормално?

# 418
  • На изток от Ада
Не съжалявам

# 419
  • София
Не. Sad Това не е никакво покачване. Направи си след 48 ч. пак, за да проследиш. Ако спада е окей и след това ще дойде МЦ, но ако се покачва, което ме съмнява, ще е задължително посещение при АГ.
Съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт