Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 218
  • 983
  •   1
Отговори
# 420
Не. Sad Това не е никакво покачване. Направи си след 48 ч. пак, за да проследиш. Ако спада е окей и след това ще дойде МЦ, но ако се покачва, което ме съмнява, ще е задължително посещение при АГ.
Съжалявам!
Ходих вече на АГ, каза че всичко изглежда нормално, имам нормална лигавица и жълто тяло и да изчакам.

# 421
  • София
Ами дано се развият безболезнено нещата! Стискам палци!

# 422
Тоест при всички случаи е БХ, така ли? В началото на темата пише, че ЧХГ може да се удвои до 72 часа?

# 423
  • София
В началото трябва да расте за 48 ч., че дори и по-малко, което е белег за правилно развитие на бременността.
Дали е биохимична, според мен, ако се задържат такива стойности и пада - да, но не съм компетентно лица, за да дам категоричен отговор.

А АГ какво иска да се изчака, какво проследява точно?

# 424
  • На изток от Ада
Тоест при всички случаи е БХ, така ли? В началото на темата пише, че ЧХГ може да се удвои до 72 часа?
Вашето е на 9 дни

# 425
В началото трябва да расте за 48 ч., че дори и по-малко, което е белег за правилно развитие на бременността.
Дали е биохимична, според мен, ако се задържат такива стойности и пада - да, но не съм компетентно лица, за да дам категоричен отговор.

А АГ какво иска да се изчака, какво проследява точно?
От МЦ Афродита ме пратиха спешно на ехограф, за да се изключи възможността за видим проблем в момента. Иска да видим как се движи ЧХГ другата седмица.

# 426
  • София
Каквото и да е, дано всичко бъде наред!

# 427
Малко трудно с тези стойности да се види нещо на ехограф. При мен дори с ЧХГ 3800 не се видя.

# 428
Аз вече съм и с положителен уринарен тест…надявам се да се е забавила нещо овулацията    , утре пак ще пусна чхг. 😊

# 429
Дами, днес ЧХГ-го ми беше 640, повече дори от вчера.
Да припомня, че моят филм вече е точно 3 седмици, откакто видях първоначалната бледа втора черта... Бързо покачване, даже перфектно - после зацапване и спад с ЧХГ, после пак покачване...
Тази седмица беше понеделник 500, после ми дойде, много силно и болезнено, със съсиреци, помислих, че се е изчистило - вчера се беше повишило до 500 и нещо, днес е 650.
Гледаха ме вече трима лекари, включително днес два екипа в "Надежда" - категорични са всички, че няма нищо опасно и няма нужда от прием в болница. Гледаха ме изключително подробно - тръбите са чисти, останалите кръвни изследвания са в норми, лигавицата е спаднала (а беше удебелена), откриха и остатъчни следи в матката - няма течности и т.н. и като цяло нито един симптом за извънматочна.
Но никой няма категорично обяснение за странното поведение на ЧХГ. Даже потвърдихме резултатите в три лаборатории и са идентични.

# 430
  • На изток от Ада
Иди при Вецев!

# 431
Три лекарски екипа, в две болници, ме гледаха днес, общо 6 лекари. Индексираха и следи от приключила бременност в матката. Аз нямам вече абсолютно никакви симптоми и болки и има само ЧХГ нестабилно, което просто трябва да следим всеки ден.
Нямам сили за още прегледи, а и вече е петък следобед.

# 432
Дами, днес ЧХГ-го ми беше 640, повече дори от вчера.
Да припомня, че моят филм вече е точно 3 седмици, откакто видях първоначалната бледа втора черта... Бързо покачване, даже перфектно - после зацапване и спад с ЧХГ, после пак покачване...
Тази седмица беше понеделник 500, после ми дойде, много силно и болезнено, със съсиреци, помислих, че се е изчистило - вчера се беше повишило до 500 и нещо, днес е 650.
Гледаха ме вече трима лекари, включително днес два екипа в "Надежда" - категорични са всички, че няма нищо опасно и няма нужда от прием в болница. Гледаха ме изключително подробно - тръбите са чисти, останалите кръвни изследвания са в норми, лигавицата е спаднала (а беше удебелена), откриха и остатъчни следи в матката - няма течности и т.н. и като цяло нито един симптом за извънматочна.
Но никой няма категорично обяснение за странното поведение на ЧХГ. Даже потвърдихме резултатите в три лаборатории и са идентични.

Ани, няколко случая на близки момичета знам при които беше същото положение, даже едната ходила при прехвалена докторка, нищо не виждаха, то и много трудно да се види при ЧХГ под 1000. Накрая се видя все пак в едната тръба и беше на косъм. Единия вариант е да е имало нещо, но да не се е изчистило напълно и все още да се чисти ( факта че лигавицата е намаляла е добре), но, няма как ей така да расте ЧХГ да расте без причина. За съжаление, в редки случаи извънматочна, освен в тръбите, може да се развие и в шийката на матката, в коремната кухина или  в яйчниците. Не ти го казваме, за да те плашим, а защото няколко такива случаи в падащо и качващо се ЧХГ имаше. Пиши в тази тема, момичетата ще ти дадат съвети с техните примери : https://www.bg-mamma.com/?topic=1674193.msg48317182#new

# 433

Здравейте! АГ има съмнение, че плодът не се развива! В 6 гс съм, понеделник отново ще пусна кръвни изследвания! Как ви се струват тези стойности? Вчера получих кафяво зацапване и сега пак го имам!

# 434
Малко трудно с тези стойности да се види нещо на ехограф. При мен дори с ЧХГ 3800 не се видя.

Прощавайте за въпроса, но в коя седмица имахте тези стойности

Общи условия

Активация на акаунт