Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 193
  • 983
  •   1
Отговори
# 435
Ketyy000, от една стойност на ЧХГ не може да се съди дали се развива “плодът”. При стойности като Вашата се гледа на ехограф дали размерът на сакчето си отговаря на седмицата, дали е добре оформено, има ли жълтъчно мехурче, а по-натам се гледа за ембрион, сърдечна дейност и т.н. Нещата се проследяват в динамика. Няма кой от форума да Ви каже “плодът се развива, щом ЧХГ Ви е еди колко си”.
Успех!

# 436
Малко трудно с тези стойности да се види нещо на ехограф. При мен дори с ЧХГ 3800 не се видя.

Прощавайте за въпроса, но в коя седмица имахте тези стойности

В 4 г.с.+ 6 дни. Писах ви и в другата тема. Само един кръвен тест ли сте пускали?

# 437
Здравейте,

Моля ви за мнение днес направих кръвен тест ,като съм 11 ден ден след трансфер на 2 5 дневни замразени снежинки-

Резултата го прикачвам.

Според вас има ли шанс да се развият положително нещата?🥺

# 438
  • На изток от Ада
Gabsi, ниско е чгх , но пусни второ чгх след 48ч дано се е удвоило!

# 439
Малко трудно с тези стойности да се види нещо на ехограф. При мен дори с ЧХГ 3800 не се видя.

Прощавайте за въпроса, но в коя седмица имахте тези стойности

В 4 г.с.+ 6 дни. Писах ви и в другата тема. Само един кръвен тест ли сте пускали?

Да! В петък! Утре ще пусна втори! Но и аз вече имам усещането, че е просто несполучлива бременност 🤷🏼♀

# 440
Здравейте,
Последен цикъл 16.06
В петък 19.07 ЧХГ 49.35
Днес 22.07 ЧХГ 111.95
Как ви се струва?

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 09:33 от Simona_87

# 441
Ketyyy000 дано да грешиш. Пиши ни как са нещата , като излязат резултатите Hug

# 442
Здравейте,
Последен цикъл 16.06
В петък 19.07 ЧХГ 49.35
Днес 22.07 ЧХГ 111.95
Как ви се струва?
С каква продължителност е цикъкът.
Двата ЧХГ теста по кое време на деня са правени и в една и съща лаборатория ли са?

# 443
Simona_87 трябваше да е малко по-висок според мен, защото се е удвоил, а са минали повече от 48 часа. Добре е да пуснеш още един точно след 48 часа, т.е. в сряда.

# 444
Здравейте,
Последен цикъл 16.06
В петък 19.07 ЧХГ 49.35
Днес 22.07 ЧХГ 111.95
Как ви се струва?
Двата ЧХГ теста по кое време на деня са правени и в една и съща лаборатория ли са?
Цикъла е около 30-32 дни, с късна овулация съм, на 19ти ден.
И двата ЧХГ теста са правени около 8ч в една и съща лаборатория.

# 445
Здравейте,
Последен цикъл 16.06
В петък 19.07 ЧХГ 49.35
Днес 22.07 ЧХГ 111.95
Как ви се струва?
На мен лично второто чхг ми се струва малко нисичко за стартово увеличение за този период, хубаво беше да дръпне малко повече. Изчакайте няколко дни и пуснете нов! Според мен е по-добре да се изчака, а не да правите през ден тестове.

# 446
Здравейте,
Последен цикъл 16.06
В петък 19.07 ЧХГ 49.35
Днес 22.07 ЧХГ 111.95
Как ви се струва?
На мен лично второто чхг ми се струва малко нисичко за стартово увеличение за този период, хубаво беше да дръпне малко повече. Изчакайте няколко дни и пуснете нов! Според мен е по-добре да се изчака, а не да правите през ден тестове.

Не стресирайте жената. Удвоява се. Това е важното. След два дни може да проследи пак дали се е удвойло.
При мен първото чхг беше 33 второто 67. Тоест удвойло се е. При всеки различно е чхг. При едни е високо все едно са с две бебета, при други не чак толкова

# 447
Jakito999999 прочети внимателно , че предният тест е бил в петък, а не в събота. Трябва да има удвояване за 48 часа. Тук резултатът се е удвоил, а трябваше да е по-висока стойността, защото го е направила не 48 часа след първия, а 72 часа след това. Може и да няма проблем, но задължително след 48 часа трябва да пусне пак кръвен тест.

# 448
Жаки, никого не стресирам. Казах, че лично на мен ми се струва маааалкоооо ниско, защото обикновено в самото начало чхг скача много бързо, ОБИКНОВЕНО. От почти 20 г. съм в този форум, на много чхг-та съм се нагледала и при почти 90% от успешните бременности в началото направо лети. Другите 10% има случаи и на по-бавно удвояване, когато пак са успешни, но има и друг процент, където при забавено удвояване нещата не се развиват добре, аз лично съм такъв. Не казвам, че нейната бременност няма да е успешна, а да изчака поне 4,5 дни преди да повтори, защото ако и следващата стойност не е много ок, ще я посъветвате отново за тест. По-добре е повече изчакване в този случай и да се калкулира след това, а не са ходи да се боде през 2 дни.
Пак казвам, не за първи път: аз съм реалист и има защо. Не обичам да хвърлям прах в очите на хората.
Дано тръгне добре чхг при момичето, има шанс все още!

# 449
Това ЧХГ може и да е нормалното. Удвояването е за 72, а не за 48 часа.
За сметка на това пък перфектното удвояване не всеки път води до успешна бременност. Моето беше 150% за 48 часа и свърши пак с ранен аборт...

Общи условия

Активация на акаунт