Стойности на ЧХГ - Тема 19

• 48 169
  • 983
  •   1
Отговори
# 510
Намалящо ЧХГ и после пак покачващо изглежда, че е извънматочна бременност.

# 511
  • На изток от Ада
Мммам, не е ок. Следи се . Извънматочна бременност може да е. Съжалявам

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 12:30 от nasito8988

# 512
Или да са били две и едното да е спряло развитие?
Следене изкъсо и ще стане ясно.

# 513
То е ясно,че ще отида чакам детето да се наспи. Ама то на тази стойност като не се вижда нищо какво става? Моля ви ако някой е бил в такава ситуация да сподели. Освен болки леки и някакви там тъмни капки от време на време нямам други оплаквания, бременноста не е планирана и ми носи яко стрес вече

# 514

Момичета за съжаление днес направих отново тест и ЧХГ-то е спаднало 🥺

# 515
На колко дни закъснение си, mmmAm ? Няколко варианта има, по-нагоре са ги споделили. Аз съм била с извънматочна бременност и болките са сериозни. Проследявай го през два дни и при по-силна болка бягаш в спешното! Успех!
simonavaklinova Съжалявам, ще стане следващия път! Мисли позитивно! 🍀❤

# 516
Приеха ме в майчин дом, извънматочна бременност било чакам сега или утре ще ме оперират

# 517
Момичета, за съжаление при мен ЧХГ продължава да се покачва, но с много малко. Утре съм на лекар и съм много наплашена, надявам се да не е извънматочна 🥹

Първото ЧХГ беше 1.78, второто колко е? На преглед няма да се види абсолютно нищо. Особено пък толкова рано след евентуална имплантация.
1во ЧХГ 49
2ро ЧХГ 111
3то ЧХГ 206
4то ЧХГ 266
Последен цикъл на 15.06, положителен тест за овулация на 03.07 🤷‍♀️
Днес ЧХГ - 271, бях на преглед в Афродита, от където ме пратиха в Токуда за спешно изследване на ЧХГ и евентуална хоспитализация. В Токуда на прегледа д-р Йорданова видя малка точка в матката, която според нея е сак, но посъветва да се следи през 48ч ЧХГ и пак да ходя на преглед. Много съм наплашена, стискайте палци да не е извънманочна.. 🥹🥹🥹 Нямам болки или кървене.

# 518
Здравейте!
Страшна паника съм и моля за вашето мнение.
Последен цикъл на 3 юли
Овулация на 13
Кръвен на 24 юли - 35.8- 11 дни след Ову.
На 26- 77.7
На 29 - 273
Очакван цикъл беше на 27 юли.
Имам час за преглед на 7 август.

Днес обаче имам ясна болка, крампи, долу в дясно, ниско. Точно над сгъвката, на същото място и отзад, на кръста.
Още от миналата седмица имам усещания като преди цикъл, днес обаче сякаш е една идея по- неприятно. Не ми е лошо, не ми пречи на абсолютно нищо, просто на моменти го усещам повече.
С аг говорих в петък, каза че се удвоява добре, възможни са болки, но след това не съм.
Мисля, че ще ми се пръсне сърцето дали не е извънматочна....

# 519
Стига паника! Всичко ще е наред, резултатите от ЧХГ са супер. Ако болката е силна - но шпа може да се взема. Изчакайте си прегледа, в този момент такива придърпвания се случват при много жени.

# 520
Благодаря! Така е, знам, обаче след много време чакане, биохимична, вече тотално откачам 🥴
Това е, че пих на обяд, по-рано вечерта също и не ме отпуска.

# 521
Здравейте,момичета!На 25.02 имах спонтанен аборт в 17г.с.И се оказа че съм с тромбофилия и висок инсулин.В момента се лекувам и казаха че не е проблем да пробваме.Този месец ми закъсня с 3 дена и си пуснах ЧХГ и спойностите ме побъркаха и какво да правя изобщо нз,да си пускам ли втори път след 48 часа.

# 522
  • На изток от Ада
Елза отрицателно е

# 523
ПЕтрова, пий но шпа, аз пих при бременност, не е хубаво да те боли корем. Стискам палци всичко да е наред.

# 524
Здравейте, възможно ли е в два лаборатории в два различни града изследването за чхг да е различни стойности? Мисля, че има биохимична, но ММ иска за всеки случай и утре да направя един тест. В Понеделник беше 44, днес е 32. Теста го направих следобед, мисля че няма значение, но все пак да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт