Трансформиращи дневници - Хранене/Тренировки 10

• 35 829
  • 529
  •   3
Отговори
# 480
Dez, ако трябва аз ще ти разкъсвам постовете. Чета те/ви с интерес, не се включвам понеже съм в плато, но и не ми се натиска драстично за 1-2 кг надолу.
Браво за интензивната тренировъчна програма! Аз не бих могла, нито като издръжливост и възстановяване, нито като съчетаване с работа. А какви са тези физически тестове? С каква цел?

Eliff, ще кандидатствам за нова работа (Пражка полиция), но трябва да покрия норматива първо. Четири седмици ще наблягам на бързина, пъргавина, и лицеви опори. Последните са трудни и ми се опъват. Трябва да успея, много съм навита да сменя попрището.

Мама-ени, задължително с треньор да започне младежа, за да не се контузи от лоша техника на изпълнение. Много момчета (и не само) правят бели от ентусиазъм.

Вече не ползвам услуги на треньори нито за хранене, нито за тренировки, защото имам опит и чета много, слушам подкасти и т.н. Знам какво да правя, просто трябва да съм по-упорита и да внимавам с подхлъзванията в храненето.

# 481
Ехей, Dez, браво момиче! Имаш моите стиснати палци за успех!

# 482
Дези и аз искам са пиша, но все сама си пиша и не може според правилата.
Успех с новата работа!

Аз вече месец не свалям и някъде гафове има явно сериозни. Та решихме с моята треньорка да направим три дни с еднакво хранене и после още три, пак с друго еднакво.
Та утре ми е трети ден на пуешка кайма с домати и булгур, пуешко филе със сладки картофи и следобед кокосов квар с грозде и ядки. 1000-1200 калории са това.
По принцип вместо филето трябваше да са скариди, но от бързне ги сложих още топли с черния ориз в силиконова кутия. Отвратителен дъх имат. Просто е бляк. И друг път някакви силиконови форми, в които съм пекла за детето солени кексове са ми миришели и имали дъх, но тая кутия просто не разби. Не се яде храната. А са от лидъл, уж без вредни съставки. В крайна сметка си купих две кутии стъклени и скоро ще взема още няколко и топлите неща в тях ще прибирам.
За днес това са ми макросите на 1091 калории

# 483
Благодаря, момичета. Beers

Храната вчера:
з-кафе (рядко закусвам) и работа до обяд.
12:00 шепа спагети (122гр) останали след дечурлигата с лъжица песто, 100гр пилешко нарязано.
13:00 - 10км в терен, кротко в ниската Зона 3
след прибирането 3 варени яйца. Така разделих протеина на 2, да не ми тежи като тичам.

В 17:00- 1 час пудовка за цяло тяло и корем. Бях в Зона 2 почти през цялото време.
Вечеря- ориз басмати сварен 166гр поръсен със соев сос, и с три бъркани яйца. Това ми е много любимо.
И 2 праскови.
И от дечурлигата си отсипах пуканки. Опппааа!

П108 В115 М50, Калории 1362 без пуканките.
Този тренировъчен ден ми дойде супер нанагорно, и изби в глупости. Спах като бебе до 9 тази сутрин. Joy
Не искам да пипам глутен, но бързах да направя тренировката.
Ще си варя обяда сутринта.

Днес е ден за регенерация с кротка йога, нищо силово, висене от лост, клечене и грижа за всяка голяма става от тялото.

# 484
Дух, 1090 калории не са ли твърде малко?
Колко калории си в дефицит?

# 485
Почивен ден без тренировки:
з- кафе
обяд- 3 бъркани яйца с чушка и лук, 200гр печени картофи
вечеря- огромна виетнамска говежда супа фо бо, със оризови нудли
Скрит текст:
img width=570 height=600]//cdn.bg-mamma.com/M2SL/Mmdgw.jpg[/img]

# 486
Това е по скоро пожелателно при мен, от колкото реално. Аз все си мисля, че съм на толкова, но последния месец не свалям нищо. Ето пример: снощи завърших на толкова. Приспах малкия, приспах големия, големия дойде към 1 при нас, към 2:30 го върнах в неговото легло, дремнах малко, върах се в своето, още преди да легна бебето се събуди и си седяхме полу будни до 6:40, заспа до 7:15 и се събуди окончателно. Та някъде в този ритъм и всичко изядох едно протеиново барче от 210 калории и всъщност ако го броя към вчерашния ден калориите са били 1410 или нещо подобно:) та... да... трудна работа

Ето храненето ми за следващите три дни, т.е. едно от храненията. 50 г протеин, 380-400 калории. Другото ще е една риба полуфабрикат от лидъл пак с варени картофи

# 487

Днес е ден за регенерация с кротка йога, нищо силово, висене от лост, клечене и грижа за всяка голяма става от тялото.

Дез, какви упражнения правиш за тази грижа за ставите ? Мобилност ли е това ? Аз следях преди Субашка, но в някакъв момент нямах възможност, и мисля пак да почна с нея.

# 488
Лурдес, да, мобилност. В темата за домашните тренировки открих пост, където коментираха Ваня, и от месец и половина съм абсолютен фен. Клеча, вися, оправих си някои бъгове, препоръчвам. Също следя двама момци, от които взех много неща.
Въпреки че се занимавам с йога от много години, това ми даде нов поглед и помогна в много отношения. Т.е. Побутна ме сериозно напред, където се бях засякла на едно място, и не помръдвах.

The Strength Side:

# 489
Dez, много интересни видеа, благодаря!
Може ли линк и към видеата на Ваня?
Това е по скоро пожелателно при мен, от колкото реално. Аз все си мисля, че съм на толкова, но последния месец не свалям нищо.
Възможно ли е да си забавила метаболизма, стоейки на твърде ниски калории? Или си достигнала тегло, под което организмът се съпротивлява да отиде?

# 490
  • Бургас
𝑬𝒍𝒊𝒇𝒇, първите 3 видеа от поста на Dez са на Ваня.
И аз започнах от миналата седмица с клечането и висенето. Засега се чувствам добре, определено се подобрява мобилността. Приятно изненадана съм от себе си, че още от първия опит стоях около 15 минути клекнала без проблем.

# 491

Точно трите видеа в горния пост са на Ваня. Не е българка, името подвежда.

# 492
Това е по скоро пожелателно при мен, от колкото реално. Аз все си мисля, че съм на толкова, но последния месец не свалям нищо.
Възможно ли е да си забавила метаболизма, стоейки на твърде ниски калории? Или си достигнала тегло, под което организмът се съпротивлява да отиде?
Не. С 30 излишни килограма съм и си правих тест на метаболизма- наред е

# 493
Днес:
з-кафе
Йога 90мин
пред-тренировъчна з- 50гр овес с вода (30гр вгх)
Тичане навън- 2км+ загрявка, интервали, 2км куулдаун, общо 10км
След тренировъчен протеин пудра
Обяд- ризото с гъби и зеленчуци, пилешка кълка, тортила

Тренировка гърди +бицепс
Протеин пудра, 15гр креатин монохидрат
В- 2хтортила с пиле и зеленчуци

П123, Вгх 195 М32
К 1544

# 494
Моите обяд и вечеря бяха пилешко месо с брюкселско зеле и броколи. Разликата е, че на обяд беше филе, на вечеря пържола от бут без кожа. За останалите от семейството и за гостите - тортелини със сметана и гъби. Не се сдържах и аз си взех няколко.
Следобед - кокосов кварк със сушени малини и грозде, плюс кашу. Калории около 1200.

Тренировка за долна част, първи ден от Айрън

За утре и в други ден съм приготвила това

Общи условия

Активация на акаунт