Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 963
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Мнения за крема с колаген на Orjena? Ползвам околоочния и мисля да пробвам и някаква тяхна антиейдж грижа.

# 301
Може ли отзиви за elizavecca?

# 302
Базов бранд, ползвала съм го преди много години, хиалуроновата им киселина беше хит в темата по едно време, нещото което наистина харесвам и го подновявам постоянно е този пилинг да тяло, нежен и хидратиращ. Предпочитам кутията, когато е в туба изтича първо течната част и после останалото няма вадене. Местя в кутия, ако съм купила тубата на сгодна цена още в началото.
https://images.app.goo.gl/UKtoLFumAJGRLLkPA

# 303
  • София
Маската за коса на Елизавека с колаген е страхотна!

# 304
Получих това нещо като подарък при поръчка. Как и за какво се използва? Попадал ли е някой на видеоклипове?

# 305
За масаж в околоочния контур се използва.

# 306
  • Варна
В хладилника да е студено и после масаж на околоочния контур с него - много е освежаващо.

# 307
Мнения за тази маска Mary&May - Calendula Peptide Ageless Sleeping Mask ?

# 308
  • пак на Рив Гош
Здравейте,
от няколко дни чета темата (и по-старите теми Grinning) и бих искала да ви благодаря за множеството полезна информация.
Аз ползвам корейска козметика може би от 4-5 години насам, но не винаги спазвам всичките 10 стъпки (при мен са обикновено не повече от 6-7, с маска веднъж седмично). Плюс масаж гуа-ша вечер, докато си гледам корейските сериали Joy
На 51 съм, със суха, но не чувствителна кожа. Продуктите ми са основно на Beauty of Joseon, Skin1004, Mizon, Laneige. Имам и малко декоративна козметика на romand, Missha и innisfree. И, отделно, довършвам каквото ми прехвърли щерката Joy

# 309
  • Germany
Pippi, ако си със суха кожа по-добре недей. В краен случай може да пробваш мини, има опаковка от 30g. Гелообразна е и има леко стягащ ефект. Като цяло не съм и фен. Измазах едно мини, но мисля че не бих повторила.

# 310
Pippi, ако си със суха кожа по-добре недей. В краен случай може да пробваш мини, има опаковка от 30g. Гелообразна е и има леко стягащ ефект. Като цяло не съм и фен. Измазах едно мини, но мисля че не бих повторила.

Имам същото мнение по въпроса. Влача едно мини вече доста време. Кожата ми е нормална към суха. Няма да повторя определено.

# 311
  • Бургас/Пз
Момичета, най-после видях промяна в едно упорито петно над устната, колкото зрънце ориз, което съм мазала с какво ли не, включително и с Експигмент, но така и не помръдваше, даже след него стана по-зле.
От два месеца обаче ползвам това Витамин С https://www.stylevana.com/de_DE/tia-m-vitamin-c24-surprise-serum-30ml.html и Др. Дифрент Форте
и не знам дали е възможно да е само от тях или от общата грижа, но най-после тъпото петно почти го няма, да не кажа изобщо. 
Благодаря на всички за това, което споделяте тук, за мен е от голяма помощ

# 312
  • София
И аз благодаря за насоките! Особено на препоръчалия MISSHA – Chogongjin продуктите, на 48 съм без бръчки, но вече не толкова стегната кожа, е с това чудо видях разлика още на третия ден, а след месец употреба, кожата ми е видимо по-стегната.

Взех Chogongjin Sosaeng Jin Boosting Essence и Chogongjin Sosaeng Jin Cream, чакам и тонера от серията.

Сега съм в чуденка, каква е разликата с Chogongjin Youngan Jin серията.

# 313
  • Бургас/Пз
Взех Chogongjin Sosaeng Jin Boosting Essence и Chogongjin Sosaeng Jin Cream, чакам и тонера от серията.
И аз съм с нея и трите продукта ползвам и ще взема и околоочния.
За другата серия и аз не знам каква е разликата.
Измазах есенцията и емулсията на жълтата серия Chogongjin, Geumsul Jin  и също съм доволна, но от първата на  Sosaeng съм очарована с видими резултати.

# 314
  • Prismatica Aerie
Основната разлика е, че Sosaeng e формулирана с червен жен-шен, а Youngan - с черен.

Общи условия

Активация на акаунт