Азиатска козметика и грим - тема 28

• 76 799
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
  • Prismatica Aerie

Надписът "Shining in the sun....." липсва на тазгодишната версия.

# 556
  • София
Благодаря много. Бях купила по твоя препоръка в темата версията от 2024 на Purito и съм много доволна. Тази Анеса също ли е дълготрайна или се подновява на два часа?

# 557
  • Prismatica Aerie
Тази Анеса също ли е дълготрайна или се подновява на два часа?
Никой продукт от линията Анеса няма указано (до) колко часа действа. Но са изключително устойчиви на влага, топлина, пот.
Anessa Perfect UV Sunscreen Skincare Milk NA (2024) е много подобна на предишната версия, която е чудесна също (тук съм писала за нея), разликата е в усъвършенстваната формула - т.нар.Auto Veil Technology: ако слоят крем евентуално се наруши от мимиките на лицето, автоматично се възобновява.

Което е много ценна измишльотина всъщност (заедно с Auto Booster Technology, която се активира при високи температури (28°C) и висока влажност(78%)), защото проблемът генерално не е във филтрите, които се "разпадат" в течение на времето, а в самата формула, която поради някаква причина (пот,себум, прах, триене) губи функционалност.  Изключително трудно е да се създаде слънцезащита, която да е еднакво дългоустойчива при всички видове кожи, за всички климати, условия и човешки дейности.

Лично аз, бих реапликирала слънцезащитен крем, ако условията го изискват, дори на опаковката му да пише че е bulletproof 12 часа.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 17:01 от Catalano

# 558
  • софия
Е аз все демоде, взех старата, но всъщност в SV я няма новата.
Но като рових се загледах в един тониран гел brightening, разбира се Blush
Тониран, Catalano!
Но гел..за суха  кожа дали ще е добре?

А едно от най големите предимства на Аnessa, е че колкото и пъти да я подновяваш, не натежава,т.е   така е попила кожата предния слой, че не се чувстваш като с маска.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 19:17 от swetulka

# 559
Стоя и се чудя , ок ли е да ползвам ексфолиращ продукт с AHA и след него маската с витамин Ц на mary and may 🧐

# 560
Признавам си, не мога да ползвам търсачката в сайта и за това питам направо. Simple Smile
Имате ли опит с тази слънцезащита?
https://makeup.bg/product/864239/#/option/1668140/

# 561
  • Prismatica Aerie
Но като рових се загледах в един тониран гел brightening, разбира се Blush
Тониран, Catalano!

Grinning
Но не съдържа железен оксид и не е за дейности на открито. И подозирам, че тази бледа лавандула доста призрачно ще ти се отрази.
Скрит текст:
За теб -  Kanebo Allie Beauty Color Tuning UV SPF 50+ PA++++, цвят Sheer Beige. Оцветен, но не придава цвят на кожата. Полуматов финиш.Силноприлепчив и Всичкоустойчив, разбира се. Heart

# 562
Стоя и се чудя , ок ли е да ползвам ексфолиращ продукт с AHA и след него маската с витамин Ц на mary and may 🧐
Не е добра идея да се ползват активи след ексфолиране с киселини. Подходящо е нещо хидратиращо след киселините.

# 563
  • софия
Засрамвам се вече от честотата  на присъствието ми днес тук, но  да ви помоля да кажете две думи за haruharu Centella peptide concentrate cream.
Знам, че някой го взе, аз също, но не съм го отваряла. Изкушава ме цената на рефил в J.
И да ви кажа, че има безплатна доставка и добри намаления.

# 564
  • Бургас
Минавам на бързо да благодаря още веднъж на Catalano за препоръката за слънцезащита на открито. Писах вече колко харесвам Rohto Mentholatum - Sunplay Super Block Sunscreen SPF 130 PA++++, обаче Kose - Suncut UV Perfect Gel SPF 50+ PA++++  е голямата ми любов. Лек, не мазен, хидратиращ и невидим. Попива за секунди дори върху мокра кожа, не оставя бели следи и най,най-важното намерих продукт който матира моята мнооооооого мазна кожа. Чак не мога да повярвам, нося го и в ежедневието, защото не ми се налага да си коригирам грима, което до сега не ми се е случвало с каквито и да е продукти.
Каталано да си жива и здрава и отново благодаря за информацията, която споделяш!

# 565
  • София
Благодаря да отзивите за слънцезащити. Веднага влизам в Йес профила си да ги сложа в уиш листата. Може би за догодина, че съм натрупала едни купчини, които трябва да изхабя.

# 566
  • софия
Минавам на бързо да благодаря още веднъж на Catalano за препоръката за слънцезащита на открито. Писах вече колко харесвам Rohto Mentholatum - Sunplay Super Block Sunscreen SPF 130 PA++++, обаче Kose - Suncut UV Perfect Gel SPF 50+ PA++++  е голямата ми любов. Лек, не мазен, хидратиращ и невидим. Попива за секунди дори върху мокра кожа, не оставя бели следи и най,най-важното намерих продукт който матира моята мнооооооого мазна кожа. Чак не мога да повярвам, нося го и в ежедневието, защото не ми се налага да си коригирам грима, което до сега не ми се е случвало с каквито и да е продукти.
Каталано да си жива и здрава и отново благодаря за информацията, която споделяш!
Йен, това е единственият японски сънскрийн, който аз не харесах. При мен прави кир ефект и  изсушава доста.
Но аз съм със суха кожа.

# 567

От къде може да се поръча?

# 568
  • София

https://www.stylevana.com/de_DE/kose-suncut-uv-perfect-gel-super … oof-spf50-pa.html

Предполагам е този и аз ще го пробвам, благодаря за препоръката!

# 569

https://www.stylevana.com/de_DE/kose-suncut-uv-perfect-gel-super … oof-spf50-pa.html

Предполагам е този и аз ще го пробвам, благодаря за препоръката!

От БГ явно го няма никъде, защото във всички чужди сайтове убиват с доставка..

Общи условия

Активация на акаунт