🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 058
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Епизод 19

Хареса ми факта, че и Маги и Катя порицаха Валерия за държането и. И най-вече за грозните и думи относно външния вид на Надя. Самата Валерия осъзна, че и е даден втори шанс от Алек и друг такъв няма да има.
Не че според мен тя ще се промени. Абсурд. Видя се и малко по-късно, че така и не се извини за думите си по адрес на Надя.

О, каква изненада. Надежда с втора индивидуална среща. Изравни Маги, 2-2. И как така точно Маги прочете писмото... Дообрее. И Надежда вече е на 100% влюбена, но дали е наистина така само тя си знае... Но двамата наистина стоят добре един до друг и си личи колко им е приятно да прекарват времето заедно. Вижда се и по непринудените приказки и действия.
Хах, Алек си я хвана Нани за дружка по 'трипските' му приключения.
Култов момент беше когато се хвърли като същински Мич Бюканън да я спасява в морето.
Срещата им се получи по-добре от първата. И срещата им беше по-добра от втората среща на Алек с Маги.
Не мога да кажа обаче дали тази среща на Алек с Надежда измества срещата му с Йоана. Трудно ми е да отсея, но хайде, заради безгрижното поведение давам едно рамо на тази среща. Така че си имам нов лидер за този сезон. Кардинално погледнато обаче този сезон индивидуалните срещи куцат. Не знам къде е проблема. Явно в качеството е проблема.
Голям жест от страна на Алек да я покани в имението в което той е отседнал. След тази чест, определено Нани е новият фаворит измествайки Маги от първото място.
Нани на синхрон:
‘’Безнадеждно е положението при нея. Защото е вече силно влюбена.’’ (говорейки за себе си в трето лице)
Алек на синхрон:
‘’Най-голямото щастие, което един мъж може да познае е Надежда’’

Поредната пошла биг брадърска игра целяща да скара момите.
Но тук нямаше никакво значение коя как отговаря, а чия коалиция е по-голяма. Маги, Катя и Валерия нямаха шанс. А Надя и Йоана според мен биха имали повече шанс в Сървайвър отколкото в Ергенът...

Йоана изплиска легена с роклите и обувките на Маги и последвалите взаимни нападки между двете коя колко скъп чепици носи.
Дами, що за тъпотия???

Мария очаквано не даде шанс на конкуренцията да се види с Алек. Едно и също нещо всяка година.
Щеше да е интересно ако Мария бе играла антисистемно и да бе позволила на всички да се видят с Алек.
Изуми ме като каза, че не може да се оправя със стрелкичките на ръчния часовник?!
От това което видях за пореден път, Алек е видимо възбуден от близостта на Мария и към нея е най-спонтанен. Единствената причина тази жена да не стигне финал е само и единствено сценарий за мен.

Йоана хайде и тя официално е вече в клуба на влюбените. Много голям стана този клуб.
Алек за нея:
‘’Йоана е много красива. Йоана е много специална за мен’’
Ще видим колко специална е...

В любовта правила няма, така че оправдавам действията на Надежда. Двамата с Алек бяха като деца хванати да вършат пакост, особено когато залягаха Киара да не ги види, хаха.
Не ми хареса само, че Надежда излъга момите след това и то по толкова нелеп начин, а то на всички им стана ясно какво се случи...
Киара да не се тръшка излишно, защото с и без среща с Алек и бе дошло времето. Аз съм удивен, че се задържа толкова много време в шоуто.

Кристина се държа адски грозно. Няма никакво значение кой е прав и кой крив. А какви думи използва и как се държи. Ако не бяха камерите и останалите жени сигурно щеше да се нахвърли да бие Катето. Откъде тази агресия  този сезон от толкова много жени не мога да разбера. Изумен съм.

Четвърта първа роза за Йоана?!
Ако това не е заявка за финал не знам.

Първоначалната избраница Катя с втора поредна последна роза. Последно предупреждение от страна на продукцията да се активизира. Едва ли ще го направи. Тя просто не е такава. Така че или Алек сам ще трябва да се задейства или ще си остане така да хубавее и мълчи по диванчетата, докато не я изгонят. Лошо няма. Колкото повече приказват и действат момите този сезон, толкова повече се излагат...

# 451
Момичетата в къщатахя нападаха (Катето), че нямала мнение, прикривала истинското си лице и т.н, ами не просто сте свикнали да бъдете обградени от  фалшиви хора и когато видите такива добри и мили хора -не вярвате

# 452
Последната среща за сезона ще е с Валерия, нали? Еех, много ми се искаше да видя Надя в тази романтична светлина...

# 453
Което е  показател за интереса му към Надя тоест липсата на такъв. Някои на 3 срещи, други на 2, тя на 0 и целувка насила след 3 месеца.
Последната среща за сезона ще е с Валерия, нали? Еех, много ми се искаше да видя Надя в тази романтична светлина...

# 454
Надявам се Надя да не е дала твърде много пари на Капитонова, защото инфлуенсърството не е за нея. Не знам каква идеята на този грозен тефтер. Че и да обявиш гивауей и да си спреш коментарите? Маркетингов връх.😂

# 455
Което е  показател за интереса му към Надя тоест липсата на такъв. Някои на 3 срещи, други на 2, тя на 0 и целувка насила след 3 месеца.
Оу, ама тя и среща няма. Ако не я покани в този епизод, директно си излита...

# 456
Няма да я покани. Срещата е с Валерия и е последна за сезона. Мандалото лопна.

# 457
Алек не харесва Надя. Щом досета не е направил някаква крачка към нея........ е ясно

# 458
Надя много ги захапва, макар и с право понякога. Мъжете мразят това в жените, инстинктивно бягат ако имат друг избор, никой не иска дома такава, да го кълве и него.

Колкото и  да обичам жена си, ще ми е адски трудно ако постоянно ми прави забележки. На никой не му е приятно

# 459
Здравейте! Късно се присъединявам (предфинално😅), но чак сега успях да наваксам с епизодите.
Не видях да е отбелязано, че по време на викторината, на въпроса с отговор (май) Стефан Данаилов, на синхрон (май) Екатерина каза за Маги: "Тя е завършила актьорско майсторство, как може да не знае този велик актьор". Та явно по тази линия е в предаването, с надежди за актьорска кариера.

# 460
  • София
Доста преиграва, ама тя и Сърчаджиева така, ама си има кариера жената, така че нищо не е невъзможно. Grinning

# 461
О, потресаващо зле е, две мнения няма 😀

# 462
Аз мисля, че може някой да я хареса за водеща някъде.

# 463
  • София
Най-накрая влязох в ритъм и нямам повече да наваксвам.
Ама ми се струпаха бая подкасти, пф.
Дано свърши колкото се може по-скоро този отчайващ сезон.

Епизод 20

Разочарован съм от Алек и отношението му към Мария, която видимо го харесваше. Не го очаквах. Та той изпитваше най-голям физически интерес именно към нея. И сега изведнъж я изгони и то ей така без нищо. За мен тук пръст има продукцията и това доказва, че ергенът е по-скоро кукла на конци и ако има някакво значение неговото мнение то е само за крайния победител.
Изкефих се когато Мария му каза, че всичко което е останало е 'фейк'
Дали е така няма как да знаем и никога няма да узнаем на 100% но от това което виждам цял сезон е много близо до истината отколкото до това да бърка.
Имах някакви надежди в Надежда, но жената явно играе много добра роля и е повече актриса от останалите. Ако истински се интересуваше от Алек нямаше да знае толкова малко за него и да дава толкова много грешни отговори на играта с въпросите, защото щеше да го е слушала внимателно при огромния им брой срещи.
Ама чакай то какво да е слушала, нали има пеперуди в корема...

Радвам се обаче, че Криси горджъса е АУТ. Даже много я забавиха. Не мога да и отрека обаче, че тя сама се задържа толкова дълго време в предаването със супер активните си прояви. Удължи престоя си с поне месец повече. Но дали си струваше??? Защото сега всеки втори я хейти и почти никой не я харесва. Ами не, не си заслужава според мен.

Останаха шест. Според мен първа от тях ще си тръгне Надя, защото Алек проявява най-малък интерес към нея. И всички инициативи досега са идвали изцяло от нейна страна. Надя също ме разочарова с тези любими мои ''пеперуди'' И тя милата усетила пеперудите в стомаха.
Абе дами мили, какви пеперуди пърхат в мозъчетата ви? Престанете да се излагате и държите като 12 г. момичета отпреди 20 г. назад във времето. 🤐

Не ми хареса когато Криси и Надежда имитираха Катето как говори. Грозно беше.
Надежда е станала доста хаплива напоследък. И относно Маги се забелязва това. Няколко пъти я жегва ей така от нищото. Визирам последните 2, 3 епизода. В този я захапа за вързаната и коса.

Катя спечели играта като тя и Валерия се представиха най-добре. Валерия даде само един грешен отговор.
Но Катя имаше и късмет, че когато тя бе на среща другите по-често бъркаха.
Хареса ми идеята на Катя с бързите въпроси/отговори за дребните неща кой какво харесва/не харесва от ежедневието. Ако идеята е била изцяло нейна, браво, адмирации.

От останалите шест моми нямам симпатии, но все пак стискам съвсем леко/умерено палци за Катя или Йоана. След това е Надя, но както писах, тя има най-малък шанс. Най-антипатична ми е Валерия.
Но да, според мен всички са фейк. Съгласен съм с Мария.

# 464
Аз мисля, че може някой да я хареса за водеща някъде.
Има достатъчно некадърни водещи по родните ни телевизии, та няма какво да спре и Маги.

Общи условия

Активация на акаунт