🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 849
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 975
  • here and now
Може братята и сестрите му да имат професии, бизнес, високи доходи...
Всичко е възможно..
Какво значение имат парите на Алеко се чудя аз?

# 976
Може братята и сестрите му да имат професии, бизнес, високи доходи...
Всичко е възможно..

Че то в днешния свят, нищо друго няма значение JoyJoy Жените буквално те проверяват на снимки къде си бил, имаш ли пари да ги водиш на заведения, почивки т.н. ква ти е колата.

# 977
  • Тайланд
Оh, my sweet summer child...
Пожелавам ти от сърце никога да не разбереш какво е значението Heart
После се чудят жените що правели по-малко пари, било еманципация Joy

ПС: Гледам, че и другият джентълмен тука  Nightwolf ме е изпреварил със същия отговор - това трябва да ти е достатъчно Grinning

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 00:51 от TraumaTeam

# 978
  • София
Така наречените "пари на Алеко" са стръв за златотърсачките. Има ли ги, няма ли ги - това е отделен въпрос. Когато обявиха новия ерген беше казано, че ги има.

# 979
  • Вестерос
Магдалена определено не е себе си. Не се защитава добре. Определено се притеснява, че ако си признае, че има скъпи дрехи, козметика и това й харесва, момичетата ще спечелят точки, защото я изобличават, а всъщност е точно обратното. Ще им запуши устите от вуле.

Аз не разбрах нищо за живота на Магдалена - какви интереси има, къде е пътувала, да разкаже интересна случка от живота си. Всеки разговор е обяснения в любов или разкази за бившите й.

Малко ме хваща яд и на нея. Може ли да си толкова прикрит и да те е срам от нещо, което не е срамно. Оправданията са й безумни и не мога да приема нищо от тях.

Странно ми е. Призна си, че е била ''държанка'', но не си признава за другите неща.
а за живота на Надежда, Йоана, Надя разбра ли се  повече?

# 980

Абсолютно подкрепям. Ако искат 10 000 лв да дадат за една чанта, като нямаш собствен стил, кел файда.

Имам един въпрос. 😀 Йо, четеш ли ни?
Преди час отидох да видя точно къде работи в Linkedin, отидох да готвя и си оставих табчето отворено - махнала си е профилната снимка и е добавила година опит в Corendon Airlines. Как пък точно докато стана дума за това в темата. 😀
Ако не е съвпадение - Йо, пиши в спойлерната, няма да те издадем пред Бтв, че си ти, само ни отърви от мъките ни. 🌹

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy
ХАХАХАХАХАХАХАХАХААХХААХАХ

# 981
  • София
Надя и Йоана не изглежда да са имали животи, за които има какво да се разбира.
На Надежда и снимки от сватбата и видяхме, и хотела на бившия мъж.

# 982
  • Вестерос
Йонна се опитва да разобличи Маги, че се прави на жена втора употреба на приказки, а в действителност носи скъпарски дрехи. Не мисля, че завижда, но със сигурност адски се дразни на фалша на Магдалена. Дано утре я разкарат
Въобще не си разбрала. И няма да я махат, ще я гледате до края

# 983
Спирам да чета, че си пуснах мача. Не ислам спойлери. Но смятам, че днес няма да се гони никой. А ако случайно греша, то това ще е Надя ТИФТЕРЧЕТО. Наздраве 🍻
Ще слушате Кокито. Кокито знае.
Надежда с нов цвят коса.
Маги от средата на формата свири втора цигулка и това трябва да й се е набило в очите. И мисля, че се е, и тя е наясно, че няма да си тръгне с него. Личи му в поведението към нея, в разговорите, в целувките...просто не й се кефи. Обаче Маги осъзнава, че ефирното време, само може да й е от полза и се възползва на макс. Иначе ефирното време на Надя и Йоана, само им вреди все повече. Надежда е тотален фарс. Подобно се разтваря в подобно. Покажи ми приятелите си, за да ти кажа какъв човек си. А Надежда избира Надя и Йоана. Ами тц, мерси. Не мога да повярвам, че ще го напиша, ама май Катя и Валерия са по-достойните за финал от останалите.

# 984
  • Вестерос
Надя и Йоана не изглежда да са имали животи, за които има какво да се разбира.
На Надежда и снимки от сватбата и видяхме, и хотела на бившия мъж.
от разговорите с Алеко, не от ровене

# 985
  • София /Абсурдистан
Това, което правят Йоана и Надя, си е насилие от където и да го погледнеш. Чудя се защо от продукцията не реагират.

# 986
  • here and now
Тя продукцията им е раздала роли.
Представете си, че ги нямаше. Какво щяхме да гледаме?
Изгониха сливата, Габриела се развихри, след нея Теа и Виктория, после и Горджъса. Всяка изпълзяваше и се развихряше, след като изпидуркат актуалната скандалджийка.

# 987
Между другото, тази година обличат ергена безумно. Страшна безвкусица. Днес ми приличаше на някое отче. Чак ми създаде пориви да му се изповядам...Grinning

# 988
Така наречените "пари на Алеко" са стръв за златотърсачките. Има ли ги, няма ли ги - това е отделен въпрос. Когато обявиха новия ерген беше казано, че ги има.
както тук веднага бе направена проверка как фирмата на бащата има 1-2 млн оборот, а са 5 деца, така и златотърсачките ползват същите публично достъпни линкове. Да не говорим, че повечето златотърсачки за час ще са проучили каква кола кара, какви имоти има и тн.

Във времена, когато носят реплики, коли под наем, фейкват снимки, в социалните медии масово се представят за богаташи, ама реално не са, хората бая си проверяват.

# 989
Ох, Маги като почне да споделя след всеки епизод 6736482791 сторита за това колко е истинска, класна, невероятна и т.н.
Разбрахме, че имаш фен клуб, не е интересно какво ти пишат познати и непознати.

Впрочем аз сега наистина се зачудих защо Катето е влезнала, ако е чак такъв затворен характер. Няма нищо лошо в това, но обикновено идеята дори за участие в реалити е като ад за хора, които не обичат да са в центъра на вниманието. Аз предполагах, че може би в реалния живот си е ок, но вътре в змиярника не може да се справи. Освен да се е жертвала и тя за възможности като инфлуенсър/модел. 🤷

Трета несвързана и финална мисъл - наистина ми се ще веднъж завинаги да пенсионираме израза "мъжете/жените харесват [...]", който през ден се намърдва по темата. Светът е голям и шарен, хора. Всеки път като го видя написано, придружено с някакво лично мнение на автора, се сещам за много хора, които пък са с точно обратната позиция или личен опит. Ние дори не можем да се обединим зад един ерген като фаворит. 😀 Всеки си има вкус. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт