Звездни Компромати - Май'24

• 281 306
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 2 235
С Лъчезар Захариев. Скоро бяха на сафари в Коста Рика. Добре си живее Диляна. Без да прави такива драматични снимки като Кондаков, не му отстъпва много по дестинации.

# 2 236
Алипиева е луда Гана! Какво им пречи да се облекат с по-дълги гащи , и пак да изглеждат добре?!
   Сега отивам да търся кой е този Захариев.
  Видях - ресторантьор, ама кажете за провинциалистите кои са неговите заведения?
  Много ли е търсен сред "момите"?
    Във фейса някъде ми се мерна заглавие , че Джулката фалирала мъжа си. Той нали беше полицай, напусна системата , и какво е имал ,че го е фалирала?

# 2 237
  • софия
Симеон Хасан учише в Американския, но да е изгонен...не вярвам.
Като частен ученик ли?
Че никой не ги е виждал там откакто все за това се пише.
А от Колежа гонят, когато има основание за това, без значение кои са родителите ти. Това го пиша с пълна убеденост, не ЕЖК.

# 2 238
На Сиракови малката я разкараха и семейството и плати да учи в Гърция.Иначе цял живот са хвалби какви уникални деца са.

Тази, която щеше да бъде управител на банка ли? JoyJoyJoy По думите на баща ѝ?
Това не знаех,че го е казвал,но винаги  суперлативи са използвали за децата си.Раева особено,а не е като да не е виждала работливи,талантливи,дисциплинирани деца,които постигат всичко с много труд и лишения.Сигурно за малката,Виолета е станало дума.Тя уж в Гърция десет специалности учила и ми се върти нещо за икономика да споменаваше майка и.Славея актьорско майсторство учи в Испания.
Всъщност те с какво точно се занимават … освен  с “бизнес” от мама и татко … евентуално ?!

# 2 239
На Емрата пак ѝ е навън всичко.
Наскоро имаше доста критики в нейн пост в инстаграм, където беше лакирала сина си.

# 2 240
Над 60 е , за мен изглежда прекрасно , но можеше да избере друг аутфит.

А защо? И в лице, и в тяло изглежда добре. Може да си позволи да облече каквото иска, без да се вълнува от мнението на околните.

# 2 241
  • Варна
Памперс гащите на Алипиева ги възприемам само върху 18-20 годишно дупе.

Консерва съм като стане въпрос за дължина.
Само като й видях белите, немощни кълки, сбърчих нос.
Прилича на ощавен бройлер.

# 2 242
Алипиева може да е слаба, но наистина изглежда нелепо с тези гащи. Отива и, ама не и прилича.😆
Глория и някакви драг кралици. 🤣🤣🤣
Скрит текст:

# 2 243
Видно - и баба може 😂

Виждала съм Илиана на Витошка със съвсем нормални (ех ясно, много скъпи) дрехи.

# 2 244
Мъжът на Гани не работи ли вече като полицай?

# 2 245
Жената на живо и на снимки изглежда еднакво нелепо, сякаш не знае къде се намира и някой друг я е накарал да позира. Има армия от служители, които не й правят добра услуга, но тям няма кой да каже, че царят е гол.

# 2 246
Ето и Мара с отговор за песента:

Линк към ФБ, понеже там е качен клипа:

И какво казва Мария? Че нямам възможност да го гледам със звук. Обачеееее, без звук е потресаващо. Не мога да отделя поглед от устата й Confused Тя не се ли вижда на какво прилича? После й гледам очите, лицето като цяло, Господ е бил щедър като е раздавал, така де, генната лотария. Толкова красива и така да се е окепазила. Грехота е!

# 2 247
Казва, че има всички права върху някаква песен, която са й спряли.

# 2 248
Казва, че има всички права върху някаква песен, която са й спряли.
Зачудих се дали не е някакъв ход да й обърнат внимание публично... щото тая песен била правена преди от незапомнихкого.

# 2 249
Аз това на Мария го слушах и нищо не разбрах. Мъчи се да прави сложни изречения, да говори много интелигентно, ама хич не й се получава. Но много я плюят за тази песен. Аз я знам песента отпреди, в изпълнение на Теодора. Чух част от версията на Мария и се зачудих: обработват ги преди да ги пуснат уж, има екип, който слуша записа... е как са допуснали този запис.. наистина звучи зле.

Гани не вярвам да е фалирала мъжа си, просто защото не смятам, че той е човека с парите при тях. Великотърновски полицай, който едва ли вече е такъв - как иначе ще живее с нея, предполагам в София. За мен тя си го е взела, защото я слуша, ходи й зад гъза. На такава двойка ми имат вид.

Общи условия

Активация на акаунт