Звездни Компромати - Май'24

• 281 380
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 315
Жената на Ейдриън Броуди ли беше омъжена за Уайнстийн? Тя самата е много красива и роклите на Marchesa са много хубави, не знам занимава ли се още с това.

Броуди май е пропуснал да се матира 😂

# 316
Снимките “и още” са чудни. Харесва ми да виждам в движение тоалетите. Гледах клип в IG на девойката в пясъчната рокля. Носят я като кукла по стълбите, защото не може да ходи…

# 317
  • Бургас
Ума ми хареса най-много!
Ратата-то пак гола

# 318
Добре де, какъв е смисъла да носиш рокля, с която не можеш да ходиш и да дишаш? Видеата с Ким са покъртителни...
Скрит текст:

# 319
Може би като нямаш творчество, с което да си известна, носиш рокли, с които не можеш да ходиш, за да има все пак какво да напишат и за теб. Или взимаш иконична рокля на Мерилин Монро и й праскаш ципа Rage

# 320
Това абсурдно пристягане в талията и евентуално придружено с пищна задница тип конска е доста грозно. Отдавна се премина фигурата тип “пясъчен часовник” и се стига до някакви извращения. Ким е и със зачервено лице, не знам кофти грим ли е или просто задух 😃. Е, разбира се, Мет Галата е нещо като маскен бал, не е въпросът да ти е удобно.

# 321
  • Варна
Еди Редмейн е такъв сладур!
Леко грозничък и леко кривичък, но ми е голям симпатяга.

# 322
Пише че е избягвала репортерите, тъй като не е могла да говори заради трудното поемане на въздух.

# 323
Пише че е избягвала репортерите, тъй като не е могла да говори заради трудното поемане на въздух.
А на самото събитие дали е избягвала и другите гости...Thinking

# 324
На мен ми се стори, че са й объркали грима на Ким, защото беше зачервена, но според мен жената просто не може да диша 😂

# 325
Тези жени нямат достойство. Например Наоми Кембъл която беше облечена с тази красива синя и елегантна, но "проста" рокля,  изглеждаше в пъти по добре от Ким или Лизо.

# 326
Кардашиянките издигнаха в култ формата-пясъчен часовник. Joy

# 327
  • Брюксел / София
Има красиви, има и интересни рокли: Зендая, Деми Мур. Хареса ми Памела (ама аз съм й фен), Пенелопе Крус, пясъчната рокля е интересна, Дженифър Лопес също. Ирина има ужасни сенки под очите, много хайлайтър по носовете - носа на Дженката направо свети…
Ратата и някои други, ако не се покажат голи, няма да са те. Ами, всичко сме им видели вече по много пъти. Нахраних ги Wink

# 328
Роклята на Сара Дж.П. е много зле. Това на главата ѝ също.
Наоми и Ленда са много готини, но супермодел от 90-те зле облечена и стилизирана такова животно няма. Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 12:35 от Анонимен

# 329
Ума ми хареса най-много!
Ратата-то пак гола

Тази жена неразголени дрехи май няма.

Общи условия

Активация на акаунт