Звездни Компромати - Май'24

• 281 370
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 330
И на мен ми направи лошо впечатление Ратата.. за пореден път. Зърната на показ, та на снимките ги пикселизират, Д-то и там прозрачно. Не си сложи гащи и сутиен веднъж тази жена. Бианка си е прилична в сравнение с нея.

Последна редакция: вт, 07 май 2024, 12:53 от Анонимен

# 331
  • в пералнята
А тя се сърди, че обективизирали тялото й. Бях чела преди време една статия, че забранява на Селест да й се подиграва на снимките.

# 332
Да, това беше доста смешно 😂

# 333
Дженифър Лопес ми хареса. Но за мен прозрачни рокли, които показват задника, предника или гърдите, са за интимна вечеря вкъщи с мъжа, пък ако ще да са направени от най-големия дизайнер и да струват милиони.

# 334
Роклята на Дженифър Лопес ми изглежда много позната или тя просто всеки път се облича еднотипно.

# 335
На мен Джей Ло ми харесва тук. Да, ок, вече сме виждали тази рокля (този тип), и нейното д.  сме го виждали. Но изглежда добре, секси, отслабнала. Добре е!

# 336
  • Berlin
Абе и аз реших, че гледаме някаква стара снимка на Дж Ло, понеже нея първо показаха тук и после дойдоха всички други. Не знаех, че било от вчера.😂😂😂
Иначе много ми навяват приказни герои повечето - горски феи, духове и духчета, лоши и добри, млади и стари, вълшебници-кръстници и т.н. и т.н.
Градинското в темата са го докарали, не знам за времето.
На Дожа Кет роклята мокра ли е или с такъв ефект?

# 337
Да, прилепнала рокля тип русалка с камъни и пайети е доста изтъркано и банално за червен килим. Нещо по-оригинално трябваше, особено за Мет Гала, то там е мястото да проявиш креативност и да си разчупиш стила.
Маша например ми харесва много, много свежа рокля.
Ким К. все едно върху роклята си е навлякла жилетка от втората употреба, цялата на топчета. Така изглежда поне.

# 338
Бри Ларсън е с много интересна и красива рокля на Prada. Харесах още Ел Фанинг и Тайла.

# 339
  • София
Тоалетите след гала вечерта Laughing

Рита Ора
Скрит текст:
Доджа Кет
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Карди Би
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кендъл
Скрит текст:
Камила Кабейо и Лил Нас Екс
Скрит текст:

Май не я показах от Мет Гала
Коко Роча
Скрит текст:
Лизо .... на ваша отговорност отваряйте.
Скрит текст:
Сидни Суини
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Ел Фанинг
Скрит текст:
Мат Деймън с жена му
Скрит текст:
Серина Уилямс
Скрит текст:
Шакира
Скрит текст:
Безос
Скрит текст:

# 340
Жената на Мат Деймън вероятно има петно на официалния си тоалет и е сложила нещо от сака в колата 😂

При Безос очевидно пестят от дрехи - жена му със същата рокля. Така, така, който пести - той има 😂

На Рита Ора й е доста увиснало… настроението.

# 341
Емили Р. направо навлечена на след галата, в сравнение с повечето дами.

# 342
някои са потрес!

# 343
  • Враца
Жената на Мат Деймън вероятно има петно на официалния си тоалет и е сложила нещо от сака в колата 😂

При Безос очевидно пестят от дрехи - жена му със същата рокля. Така, така, който пести - той има 😂

На Рита Ора й е доста увиснало… настроението.

Нее, на Безовица роклята е различна!

# 344
  • софия
Емили Р. направо навлечена на след галата, в сравнение с повечето дами.
Това си мислех и аз, гледайки снимките. Щом има по-голи от нея, не знам какво да мисля за "модата".

Общи условия

Активация на акаунт