Petmall - внимавайте!

• 4 615
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
Ох ще ме накарате сега да поръчам от нечовеците, че да видя ще посмеят ли да ми се скарат и да ги ******…
Ще имам предвид и за петмол и като цяло сайтовете явно.

# 16
  • ☀️София / London🌂
Ох ще ме накарате сега да поръчам от нечовеците, че да видя ще посмеят ли да ми се скарат и да ги ******…
Ще имам предвид и за петмол и като цяло сайтовете явно.
Последната ми поръчка, няколко дребни неща и нашийник за кучето. Обаждат се по телефона да потвърдят поръчката, има всичко , нашийника е в цвета който искам. Чакам доставка, цяла вечност отнема, особено след като само обработката на поръчката им отнема 4 -5 работни дни. Пристига нашийник друг цвят. Обаждам се по телефона защо? Свършил бил желания от мен цвят и ми пратили каквото има. Къв беше по дяволите смисъла да потвърждавате поръчката? Нали сте го получили, като не Ви харесва го върнете и ми трясна телефона!

# 17
Ние поръчваме от онлайн магазина на Фондация Шаро. Отскоро работи,но има храната, която нашето куче яде, както и други лакомства. Над 100лв мисля,че доставката е безплатна,а обслужващите са много мили и вежливи.

# 18
И аз не съм доволна от зоомагазин Petmall ! Каквото и да харесам в сайта намалено на промоционална цена , въпреки че пише налично когато отида в магазина се оказва ,че го няма но има подобни на него на двойна и тройна цена !

# 19
Ами просто си поръчайте онлайн. Вероятно и наличността и промоциите в сайта важат най-вече за поръчки онлайн.

# 20
Ами просто си поръчайте онлайн. Вероятно и наличността и промоциите в сайта важат най-вече за поръчки онлайн.

Магазина им се намира на 300м. от къщи, а като го поръчам онлайн и по-добрата цена отива в джоба на куриерите...

# 21
  • Sofia
Когато пише "налично", означава, че дадена стока я има в склада на онлайн магазина който може да е на другия край на България.

Някои магазини предлагат и опция "наличност по магазини", но пак не е много в реално време, защото бройките може да са вече изкупени, но да не са го отчели в платформата.

Не винаги промоциите в онлайн магазините важат и за физическите магазини.

Вие избирате.

# 22
Ако поръчката е с безплатна доставка не виждам какво ще си прибере куриера, а до колкото помня Петмол предлагат и лично вземане от някои места.

# 23
Ако поръчката е с безплатна доставка не виждам какво ще си прибере куриера, а до колкото помня Петмол предлагат и лично вземане от някои места.

Цена за доставка на поръчки под 79 лв: Таксата за доставка е 6.90 лв

# 24
Нямам идея вие какво поръчвате, аз с един чувал кучешка храна съм над тази сума, а освен кучето, имам и две котки.

# 25
Нямам идея вие какво поръчвате, аз с един чувал кучешка храна съм над тази сума, а освен кучето, имам и две котки.

Не знам какви са тия чували кучешка храна дето взимате по 80 лв. , но аз говоря за по-малки поръчки на които не се струва да се плаща доставка и отделно да чакам 3-4 дена за доставка и ми е много по-удобно в магазина, но в него естествено никога няма нищо налично от "намалените" неща Simple Smile

# 26
Чувалите са нормални  - 10-12 килограмови. То не може и вълка сит, и агнето цяло. И все пак има опция за лично вземане.

# 27
  • Sofia
и ми е много по-удобно в магазина, но в него естествено никога няма нищо налично от "намалените" неща Simple Smile
Ама Вие гледате намаленията на онлайн магазина и после се чудите защо ги няма във физическия.
Щом ще пазарувате от физически магазин, отидете на място и вижте там какво предлагат като намаления.

# 28
Никакви проблеми не съм имала досега с Petmall, само онлайн поръчвам. От години купувам от тях. Ползвам и други онлайн магазини и Zooplus също, но като тегля чертата май най-много от тях съм пазарувала. Правят често намаления, храната пристига бързо и с безплатна доставка, няма какво повече да искам. Нямам объркана поръчка досега. То и другите онлайн магазини нямам, такава.

# 29
  • София
Магазина им се намира на 300м. от къщи, а като го поръчам онлайн и по-добрата цена отива в джоба на куриерите...
Поръчките до магазин са безплатни. И до нас има магазин. Поръчвала съм и топчета/мишки за 1-2 лв. Simple Smile Дори правят допълнителни 5% отстъпка за ненамалени продукти. Като издебна някое намаление, добавя и някой допълнителен код, после момичето от магазина се чуди как съм успяла да докарам такава цена. При нея всичко е по-скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт