Какво правят жени в менопауза, когато... 10

• 68 808
  • 775
  •   1
Отговори
# 315
Че какво им е неприето на сиптомите ти? Също имам такива промени, но не ми пречат, защото нямам партньор, нищо че имам дете на 19… Ако не можете да забременеете винаги остава вариянт да си осиновите и пак ще бъдете майка.

# 316
Mнението изобщо не е наред, защото потребителката не е в менопауза, а пита (неясно какво точно) жени, които са приключили с  размножаването.

# 317
Да, може би трябва да се махне моето мнение, не съм в менопауза, но съм в пери мено със сигурност. Съжалявам. Моля администраторите да го изтрият. Не беше целта да създавам конфликт, а и явно вече е писано за това.

Просто споделих, не на правилното място явно.

# 318
  • тук-там
Заповядай в темата за премено Simple Smile

# 319
Някой с мигрена, засилила се в менопаузата има ли?

# 320
Има, има.Както казва моята невроложка" Не се лекува, но не се и умира от нея". Само да държиш на болка, много неприятна работа.

# 321
Аз съм от преди... Надявам се като каталясат тези яйчници да намалее. Не ме отчайвайте.

# 322
При мен намаля като бройка.

# 323
Ако мигрената е на хормонална основа, с навлизането в менопауза и намаляване на яичниковите функции трябва да намаляват и кризите.Но при мигрена всичко е много индивидуално.

# 324
  • Русе, у дома
При мен като интензитет на болката, намалява все повече с годините. Вече не съм аут за 48 ч. Пия си Хедана и съм в движение. Но пък заради обърканите цикли, зачестих кризите…

# 325
  • София
Аз съм с хормонална мигрена. От 8 месеца съм в хирургическа менопауза и забелязвам че силата на пристъпите доста намаля. Пак си имам мигрени, но са доооста по слаби и кратки.
А се надявах да изчезне, но уви....

# 326

От дете съм с мигрена, като с годините силата и продължителността на пристъпите се увеличава. От 5 години съм в хирургична менопауза, без промяна........вече загубих надежда че някога ще спре Sad

# 327

От дете съм с мигрена, като с годините силата и продължителността на пристъпите се увеличава. От 5 години съм в хирургична менопауза, без промяна........вече загубих надежда че някога ще спре Sad

Същото е и при мен, а съм в хирургична менопауза от 12 години. Sweat

# 328
Здравейте, има ли някоя съфорумка ползвала спирала Мирена поне 5г., и през време на ползването да я е усещала по някакъв начин, но да се е наложило да я търпи? Аз я свалих след срока, но имам общ дискомфорт, бих искала да издискутирам нещо относно симптоматиката.
Ще съм благодарна за мнение.

# 329
Нещо за тонус да препоръчате, от което не се дебелее?
Пия едни таблетки за мигрена, от които ми става сънливо. Особено следобед съм права заспала. Чудех се за Леатон, но не знам мога ли да очаквам подобрение.

Общи условия

Активация на акаунт