Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 909
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
На мен на последните тонове ме накараха да лежа по гръб, въпреки, че не ми беше добре. Само по гръб тоновете бяха ок, първоначално легнах наляво, защото ми прилоша по гръб, но тоновете много паднаха и ме накараха да се завъртя надясно. След като не се оправиха ме накараха да се върна по гръб, ако мога да стисна зъби и в крайна сметка по гръб си се стабилизираха.
Общо взето тези тонове са голям филм, не ме кефи преживяването.

# 451
Супер антифен съм на тоновете, но доктора дето ми прави ФМ ми каза, че е много важно, защото им давали много информация и много било важно да ходя. Та сега ще се натиря до София в сряда. Мъжа ми е след отпуска и бил много натоварен, не можел да ме кара, ама май ще му се наложи 😬😬😬

# 452
В чужбина няма тонове ,не съм била нито веднъж.В четвъртък съм на преглед и дано погледнат за разкритие поне,че ще
съм в 40г.с.Искам да си тръгне естествено без предизвикване 😢

# 453
Мами след падането на пъпа спирт 70 градуса на всяка смяна или само сутрин и вечер. Оказа се, че съм забравила 😅

# 454
Аз доколкото разбрах, след падане пъпчето се обработва само след баня

# 455
И аз се надявам до термин да тръгне само, да не се налага предизвикване. Пък и вече се чувствам толкова безсилна, идват ми сили за 15-20 мин. На ден и това е, а имам цели 2 седмици до термин. И аз като всички не раждали до сега се чудя как ще тръгнат нещата, колко ли по-рано ще усетя. Като ме заболи кръста си казвам ето сигурно днес ще тръгнат нещата, но уви нищо не тръгва 😃

# 456

И аз така помня. Ние след баня си пръскаме спрея, макар че то нищо няма вече.

Ако някоя от вас има проблеми с кръста, съветвам ви да си вземете някакъв колан да го поддържа. Постоянното ставане, вдигане на бебето, разнасяне насам-натам не прощават. Хем уж е 3 кг., хем се усеща...

# 457
Днес, в 39 г.с., се роди Елина.
Въпреки прогнозите за ниско тегло, тежи 3100г. и е 50см.
В събота сутринта започна да ми пада тапата по малко, но без никакви други индикации за предстоящо раждане. Снощи имах контракции, които проспах и сутринта дойдох с 5см разкритие в болницата. Много бързо стигнах до 9см и не се наложи система с окситоцин. Нямаше и време за епидурална упойка, всичко протече абсолютно нормално. Родих може би с 3 напъна и се чувствам доста по-добре от първият път.

# 458
Denittsa честито бебче Heart
Бързо възстановяване и да се гушкате много много Heartpulse

# 459
Честита, Елина . Да расте здрава, силна и игрива. Бързо е и на двете. ❤️🤗

Ох, всеки път като чета как сте родили с 3 напъна ви се възхищавам. Аз с моите 30 😂. Но пък бебо шампионски ги понесе 💪

# 460
Честито бебче Елина 🩷
Да е здрава, щастлива и да има прекрасно, безгрижни детство 😊

# 461
Честита рожба! Да е жива и здрава, с безгрижно детство🥰❤️🍀

# 462
Ехаа, много обичам такива истории! 😊
Честита да е малката Елина! Да бъде здрава и много щастлива. 🌸

# 463
И аз така помня

Честито бебче 🩷 много бързо раждане, браво

# 464
Честита да Ви е Елина! Много хубаво име сте избрали Heart

Mahur, само това ми трябваше да ми кажеш, и без това не ми се ходи Grinning Колко често са прегледите в 9 месец? Ти в Холандия ли беше?

Общи условия

Активация на акаунт