Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 867
  • 774
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм в 38+1, тази седмица ми е секциото.
Ами, не знам какво е да преносиш, според моя АГ е имало голям шанс да пренося, ако не бях секцио, но аз буквално всеки ден си мисля, че може и "днес да е денят" 😂 толкова ниско го усещам, че не мога да си държа краката събрани (освен безумната болка). Спрях магнезия, продължавам да се надявам и да си стискам палци водите да ми изтекат в деня на секциото, ще е много яко 😁 Говоря на човечето и му разказвам в кой ден ще го извадят, не искам да се шокира (не че няма), искам да го подготвя доколкото е възможно. Знам, че най-вероятно изобщо не го подготвям и той нищо не разбира от говоренето ми, но ми се ще да вярвам, че съм направила всичко възможно за да сведа стреса му до минимум. Нямам търпение, никакво, толкова искам да го гушна вече, че чак го усещам в ръцете си, много е странно...

# 481
Аз не разбирам защо представят преносването като някаква трагедия. Ако е оценено, че плацентата е в добро състояние и се следят тоновете, всичко е наред.

# 482
Аз мисля кошчето и количката, взети са от приятели, да ги дам в една автомивка да ги изперат или като викам да перат дивана да минат и тях.
Аз съм в 33гс и имам време

# 483
Честита да е Елина!! Много здрава и спокойна да е!!

Оле, Pauly , по същия начин съм. И моето секцио е тази седмица и всеки ден му говоря да го подготвя. Обаче.. имам страшни болки като се мести и обръща, под пъпа и самата матка я чувствам болезнена.  Тези, които раждам естествено - евала!, аз само докато се обърне човечето рева с глас от болка..

И яз като хапна и ми става лошо, предполагам хормони. Като бях в подготовка за инвитро бях по същия начин, направо ми прималяваше .. хормони.

# 484
Аз не разбирам защо представят преносването като някаква трагедия. Ако е оценено, че плацентата е в добро състояние и се следят тоновете, всичко е наред.
Не мисля, че толкова го представят като трагедия, колкото нетърпението и дискомфорта вече взимат връх 😁 Иначе и АГ каза, че плацентата ми е в такова състояние, че чак е жалко, че трябва да го вадим по-рано

# 485
Проблем при преносването е, че бебчето може да стане по-голямо, а кръвното може да почне да играе дори да не е имало проблеми през бременността. Иначе не е голяма трагедия, просто вече много тежи и жените са изнервени.

Ние бяхме в парка с кучето и направихме една по-голяма разходка. Така ме стегна корема, че едвам се прибрах, а сега си седи на камък и няма отпускане, в комбинация с бебешките ритници е направо топ.

На мен вече ми е много тежко и се движа като слон. Не стига, че съм ниска и дебела ами сега съм чист бидон.

# 486
Честита Елина Heart Да е жива и здрава! Всичко в живота й да бъде с лекота!

# 487
А как сте с апетита? 🤔 аз постоянно искам нещо да ям.. страшна лакомия от две-три седмици, особено шоколад и всякакви бисквитки, торти, кексове! Не знам какво става ама не мога да се спра 🫢

# 488
И аз съм така последните седмици. Постоянно ми се хапват всякакви въглехидрати. Явно тялото си складира калории за раждането, защото за първи път откакто съм бременна имам такъв апетит. 😁

# 489
Оо и аз нон стоп съм гладна. Хапвам си да ви кажа и изобщо не го мисля.

# 490
Denittsa, добре дошла да е Елина! Нека бъде много здраво и щастливо бебче. 🥰 Бързо възстановяване! 🍀

Обновен е списъка с последните бебчета, голямо благодаря на Karina* за помощта за пореден път. 😊

pauly и всички останали мами, на които им предстои тази седмица раждане, имате много силно стиснати палчета от мен, най-хубавото предстои. ❤️

# 491
Момичета всичко ще е наред,мислете само позитивно Heart
Аз съм също все гладна,особенно за сладко и разни солени пръчици и чипсове.Все нездравословни работи.И аз като pauly си усещам бебчето ниско,това за краката и аз немога са ги държа прибрани Grinning
Иначе това за изнервянето също е вярно,то на края вече неможеш да спиш,да дишаш,да вървиш и ти идва до гуша.Цяла бременност несъм искала да родя толкова,колкото сега

# 492
Момичета, някоя от вас да е имала прокървяване от няколко капки ? Тази нощ получих някакви слаби контракции и имаше капки кръв на хартията като ходих до тоалетната. Много съм притеснена Sad През деня чистих, може ли да е от преумора, дали задължително значи проблем?

# 493
Добро утро, мами! Имам си бебчееe! Вчера сутринта, в крайна сметка със секцио, се появи в живота ни една сладка дунда! Щастието е неописуемо, видяхме се за малко в операционната за първи милувки, а снощи се погушкахме за 2 минути…иии сърцето ми е пълно Hearts
Не ги докара 4те килограма по ехограф отпреди 5 дена, с перфектните 3560гр и 50см е Hug Кръстихме я Париса!
Събирам сили за голямото раздвижване днес и се моля и за бебка да чуя хубави новини днес на визитацията. Пожелавам на все още неродилите съвсем скоро да изпитат тази радост!

# 494
LucyFord,по-добре се консултирай с АГ.Едно от момичетата тук беше писала скоро за същото нещо ама незнам какво стана.Ти от юнската  тема ли беше или се бъркам.В коя седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт