Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 29 865
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, днес, в 2:25, се роди Йоана. Просто е вълшебна, с мерки 3700 гр и 52 см. Терминът по ПМ беше 15 май, а по овулация - 18 май. Пак бързо ескалираха нещата. Приеха ме в МД София с болезнени нерегулярни контракции с 5.5-6 см разкритие и докато се кача в родилна зала бях достигнала 8 см. След час вече бях родила. Това ми е трето раждане, но пак се бях притеснила като започнаха истинските контракции вчера около 13 часа.
Много съм щастлива! Не мога да спя от вълнение и чакам с нетърпение да си гушна детенцето.

Честито на всички вече родили, бързо възстановяване и много щастие, сила и любов на всички Вас! На чакащите пожелавам кураж и успех, скоро (когато трябва) ще си гушкате и вие бебетата!

# 496
Честити да са Париса🩷 и Йоана 🩷! Да имат прекрасно детство! На вас момичета бързо възстановяване!😊

# 497
LucyFord,по-добре се консултирай с АГ.Едно от момичетата тук беше писала скоро за същото нещо ама незнам какво стана.Ти от юнската  тема ли беше или се бъркам.В коя седмица си?

От юнската съм, да. 35+6 съм. Затова се шашнах така яко. Че ще се консултирам е сигурно, но ей така да видя и вашия опит какъв е.

# 498
Честити да са Париса и Йоана! Живи и здрави!

# 499
  • София
Честити да са Париса и Йоана! Здрави и щастливи!

# 500
lucy, при мен така започна раждане предният път до няколко дни. От отварянето на шийката беше кървенето.

Честити да са Париса и Йоана! Да растат здрави, весели и игриви! На вас мами бързо възстановяване!😊

# 501
Ох, ако Ви кажа какво съм направила, сигурно много ще ми се смеете, обаче аз много се уплаших. Снощи като се къпах, реших и да се обръсна пипнешком, обаче явно съм се порязала и през нощта съм си помислила, че е кръв от влагалището. И понеже имах и някакви стягания, се получи голямо шоу Grinning Естествено не спах от притеснения от 4 и нещо до сутринта.

# 502
Lusy, всеки път щом хвана бръснача се порязвам. И защото това не ми стига, пъпчасвам. Та идеално разбирам за какво говориш. Първия път и аз се чудих какво става. После свикнах 😁

# 503
  • Пловдив
Честити да са Париса и Йоана! Да бъдат много здрави и да носят много радост и обич със себе си! ❤

LucyFord, радвам се, че нямаш вече повод за тревога 😊

# 504
Аз този път даже не направих опит да се бръсна и ги оставих в болницата да свършат това по техните стандарти.

# 505
Честити бебчета cloudoflove и Alice pdv Heart
Хубави новини и днес.Много да ви радват малките девойки Heartpulse
LucyFord,споко,и на мен ми сефе случвало това.Аз даже почти винаги се порязвам отдолу без да усетя и си изкарвам акъла после.Мислех да пиша,че може тапата да ама се сетих,че ти е рано.Та за това писах за АГ.Ние бъдещите майки от всичко се шашкаме

# 506
Честити да бъдат Елина, Париса и Йоана!

Имам въпрос към родилите майки, до кога смятате да си будите децата да ядат, ако сами не се будят? Снощи забравих да си навия аларма и спахме от 10:30 до 5 сутринта, Явко чак тогава се размърда за ядене.

# 507
Честити да са Париса и Йоана! Здрави, щастливи и много послушни!

Този номер с бръсненето и аз често го правя и всеки път си изкарвам акъла Joy
Сега в деня на прием мисля с едно огледало да действам, пък ако не им хареса в болницата да ме оправят.

# 508
b]Alice[/b], честита да е малката зайка и тук! Здрава, щастлива и безгрижна! ❤️🍀 бързо да се възстановяваш!

Cloudoflove, честита принцеса! Да е здрава, щастлива и безгрижна. Бързо възстановяване ти пожелавам и да почвате да се гушкате ❤️🍀🥰

Седмицата започва плодородно 🤣

# 509
Честито на всички нови бебета! Да са много здрави и да растат щастливо и безгрижно!

Нас най-накрая ни изписаха, за съжаление още не знаят какво й е, тепърва идните месеци ще правим още тестове и изследвания. Надявам се да не е нищо сериозно и просто да израсте тези треперения. Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт