🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 741
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 380
Добре, че са брекетите, да прикриват, защото без тях усмивката на Маги е грозна - вижда й се горния венец.
Тези неща се оправят след свалянето на брекетите. на Надя също й се вижда горния венец.
На Надежда, когато е носила брекети също, но после са й резнали венеца.

# 1 381
Надежда, ако случайно четеш, спокойно, малко сме, но има хора, които те подкрепят. Simple Smile

# 1 382
Отврат поведение на жена с претенции, без никакво чувство за мярка. Притеснявала се за детето, изпитвала вина...говори си,  не ми пречиш, както се казва. Дъно е Нани ли е,  Надежда ли...

# 1 383
Сега се сетете за това как Нада ходела да му души парфюма. Тая верно е КуКу.
А в воциалките направо я пръскат. Вулгарни коментари. Ама каквото посееш...

Хехе, разгадахме я ние много теми назад. Душенето е кофти работа и много говори за човека.

# 1 384
Съдим всички от самото начало на предаването, само Надежда ли да пожалим?

# 1 385
Абе някои неща наистина опират до човека. Мага е права в това. Да знаеш, че другите жени, борещи се за този мъж са на съседния матрак и пред оператори, пред тях и потенциално пред всеки, който ще го гледа това предаване да се наместиш под нечий юрган... не е нещо, което всеки би направил. Simple Smile
И на мен ми е прекалено безпардонна и ако бях мъж, не бих я харесала за нищо над... нали. Simple Smile

# 1 386
Може да се обзаложим, че на Маги нямаше да й стъпи крака на палатка ако не бяха организирали тази среща, а сега повече никога няма да отиде защото има лоши спомени 😀 Нани не ме дразни, не е направила нищо което други като Валерия или момичета в други сезони не са. Даже изпълнението на Валерия беше доста по-лошо просто не беше пред тяхните очи.

# 1 387
Надежда, ако случайно четеш, спокойно, малко сме, но има хора, които те подкрепят. Simple Smile
Тя се интересува само от спонсори.  Дано и финансово я подкрепяте Simple Smile

# 1 388
Оф, голям праз че полегнала до Сашо пред десет камери. Чудо невиждано...

# 1 389
Изобщо не харесвам Надежда, но грам не вярвам детето й да понесе негативи от участието й. Най-големият негатив би бил, че е разделен за 3 месеца от майка си и то в началото на учебната година на 1ви клас, ако наистина е на 7 години.
Но дори не знаем дали детето учи и живее в България или в Гърция.

дори и да учи в България, днешните деца са различни, сигурно ще бъде популярен, че дават майка му по телевизията.

# 1 390
Съдим всички от самото начало на предаването, само Надежда ли да пожалим?
Коментарите за детето ѝ са too much.

# 1 391
Толкова долно и грозно поведение от страна на Надежда. Все си мисля, че е ударила дъното, а тя, за да ме опровергае, продължава да затъва и да копае под него...злобна, нагла, прикрита, подмолна...всичко най-цинично, което може да се каже за една майка, даваща пример...може и да има хора, които я харесват, но това не е моят стил поведение, което бих подкрепила, в потрес съм....

# 1 392
Добре, че са брекетите, да прикриват, защото без тях усмивката на Маги е грозна - вижда й се горния венец.
Екатерина беше с още по-брутална гингивална усмивка. Тя май затова почти никога не се усмихваше широко… Дано я оправи, защото иначе е много хубаво момиче. Процедурата е бърза.

# 1 393
То в социалките пишат предимно баби...на Танко демек, набори....
Алоо, това, че Валерия има куче, не го прави дядо Joy

# 1 394
  • Берлин
А как е движението на последователите на Надка? Нагоре? Надолу?

Общи условия

Активация на акаунт