София - Стрелбище?

• 15 440
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро.  Simple Smile

# 106
Мили мамчета,
Искате ли ако нямате други ангажименти да се видим в парка около обяд лслед 13 часа,  да се разходим и тъкмо запознаем.

Лек и хубав ден, изпълнен с половижителни емоции ви желая

# 107
Цитат на: anna.r
Мили мамчета,
Искате ли ако нямате други ангажименти да се видим в парка около обяд лслед 13 часа,  да се разходим и тъкмо запознаем.

Лек и хубав ден, изпълнен с половижителни емоции ви желая

Аз съм ЗА! Ама не е ли по-добре да се видим към 11.00ч преди обяд, защото Алекс по принцип след обяд заспива.....
Днес бяхме навън от 11.00 до 12.30ч. и после от 15.00 до 16.15ч. Времето е страхотно!
Хайде наистина да се разберем нещо за ден и час и да се запознаем! Simple Smile
Може да си направим среща пред Фантастико ако на някоя мама не и се ходи до парка?

# 108
  • Sofia
Az sashto sam ot Strelbishte, no vse oshte si nyamam bebche s koeto da se razhojdam! Nadyavam se yuli mesec da se prisaedinya kam vas! Simple Smile

# 109
  • София
Ех, как ми липсва този район. Живеех при нашите в Емил Марков, а сега съм толкова далече, че ми се плачеше в началото. Но ще си идвам, все пак парка си е парк, не е някоя малка песъчлива площадка Sad

# 110
ако не заспи дъщеря ми може и към 11:00 да се видим на входа на парка, защото пред Фантастико е щумно и мръсно.
То децата ни май са на една възраст, родено през април.

# 111
Aaaa да ние сме на 23-ти Април Simple Smile
Ами добре ако искаш, а и други майки ако искат хайде утре 15-ти Март в 11.00ч. да се чакаме на входа на Южен парк откъм ул. Нишава! Simple Smile  Ако не вали дъжд де. Wink
Ние сме с лятна количка на ТСМ синя.
Мога да си дам и номера на gsm-a ако някой иска.
Ще взема и фотоапарат ако се съберем мами да се снимаме;)
А ако искат и бременни мами да заповядат! Разходката си е разходка!;)

# 112
И  ние сма при др Йорданова в Белите брези много сьм доволна!  А на срещата ще има ли мами с по големи дечица, то ние сме на ясла, така, че може да се разберем за сьбота или неделя????

# 113
Я... какви организирани мами Simple Smile срещнахте ли се? Аз, уви до края на месеца съм плътно на работа и едва ли ще успея да се включа. Но по-нататък.... Grinning
Ланка, в Дружба няма парк, знaчи ще ми идваш на гости  Wink

# 114
Ех, ама несериозни мами сте Simple Smile
Беше страхотно в парка даже малкия беше по жилетка и без шапка. Не дойде нито една мама, но се запознахме с мама Румяна с бебе Калоян, която не е от форума но е от Стрелбище;) Ще кача снимки на бебетата!
Хайде, пък може следващия път като си правим среща да дойде и някоя мама от форума Wink

# 115
Цитат на: sunny_
Ех, ама несериозни мами сте Simple Smile
Беше страхотно в парка даже малкия беше по жилетка и без шапка. Не дойде нито една мама, но се запознахме с мама Румяна с бебе Калоян, която не е от форума но е от Стрелбище;) Ще кача снимки на бебетата!
Хайде, пък може следващия път като си правим среща да дойде и някоя мама от форума Wink

Много съжалявам, че не успяхме дойдем, но Вики заспа в 10:20 и се събуди в 12:00. Нямах ти телефона за да ти кажа, че няма да можем да пристигнем на срещата. След малко ще обядва и ще излезем. Не може да се отучи от сутришното спане, Затова ми е по-удобно към 14 да излизаме, но вие пък тогава спите. Ще се разберем за друг ден, следобедните часове да се видим.
Лек и хубав ден ви желая Simple Smile

# 116
Цитат на: anna.r
  След малко ще обядва и ще излезем. Не може да се отучи от сутришното спане, Затова ми е по-удобно към 14 да излизаме, но вие пък тогава спите. Ще се разберем за друг ден, следобедните часове да се видим.
Лек и хубав ден ви желая Simple Smile

Ами сега и Алекс сигурно ще заспи, до към 14.30-15.00ч. спи и после може пак да излезем. Ако стане така - може да се видим, а иначе утре пак сме в парка....

# 117
  • София
Цитат на: Shusha
Я... какви организирани мами Simple Smile срещнахте ли се? Аз, уви до края на месеца съм плътно на работа и едва ли ще успея да се включа. Но по-нататък.... Grinning
Ланка, в Дружба няма парк, знaчи ще ми идваш на гости  Wink

Непременно Simple Smile само трябва да измисля как Simple Smile

# 118
Lana, аз пък от Дружба се преместих в Стелбище - е, преди това минахме и през центъра докато любимия се убеди 4е той може и там да е отрасъл, ама ве4е не става за живеене центъра... Rolling Eyes  Та , ако искаш си поканена на гости и от мен. Stuck Out Tongue

# 119
Към юни (живот и здраве) и ние ще се присъединим към разходките на мамите в Южния парк.... Ако може Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт