София - Стрелбище?

• 15 448
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамчета,

може ли един съвет - как си избрахте педиатър? Някой от квартала ли е или коя поликлиника ползвате? Ние живеем в блок срещу парка, но вчера се разхождах из Лозенец (стария ми квартал) и видях, че там до "Японския" има детско отделение. Знаете ли някой от там?
Малко ми остана, а нямам идея как ще е по-лесно и удобно.

# 91
Цитат на: Elkira
Здравейте мамчета,

може ли един съвет - как си избрахте педиатър? Някой от квартала ли е или коя поликлиника ползвате? Ние живеем в блок срещу парка, но вчера се разхождах из Лозенец (стария ми квартал) и видях, че там до "Японския" има детско отделение. Знаете ли някой от там?

Ние сме в 29-та поликлиника при д-р Гочева и съм доволна от нея, но ако ти се наложи без записан час да отидеш е страшна лудница.Трябва да се заредиш с търпение,чакането е 2 часа. Ние практикуваме с докторица с часове, за да не чакаме.
Иначе това детско отделение, филиал на 13 поликлиника като съм била дете сме ходили там, бях много доволна но беше преди 20-тина година.
Къде си живяла в Лозенец?Аз бях в блок Перун, а сега съм в Стрелбище, ул."Бадемова гора", блол 7Б

# 92
Ние сме в 14-та в И.Вазов, но мисля, че тя ти е далече.

# 93
Цитат на: anna.r
Здравейте мамчета,

Ние сме в 29-та поликлиника при д-р Гочева и съм доволна от нея, но ако ти се наложи без записан час да отидеш е страшна лудница.Трябва да се заредиш с търпение,чакането е 2 часа. Ние практикуваме с докторица с часове, за да не чакаме.
Иначе това детско отделение, филиал на 13 поликлиника като съм била дете сме ходили там, бях много доволна но беше преди 20-тина година.
Къде си живяла в Лозенец?Аз бях в блок Перун, а сега съм в
Стрелбище, ул."Бадемова гора", блол 7Б

И мен са ме водили там като съм била дете  Grinning Иначе в Лозенец живеем под Японския на ул. "Бунтовник", а сега с мъжа ми сме в бл.4 - до този на Чико магазина.
Ще взема да пусна една тема за педиатър от Детското горе да  видим какво ще кажат другите мами Confused:
А живот и здраве като дойде времето за разходки в парка с количката непременно трябва да се видим  Laughing

# 94
Цитат на: cheta
Ние сме в 14-та в И.Вазов, но мисля, че тя ти е далече.

При кого сте в 14та, защото ние ходим във 2ра при една уж прехвалена , но не съм доволна и искам да я сменям

# 95
Мами, извинете ме предварително, че разводнявам темата, но имам един въпрос към всички вас. Аз живея в Лагера, но трябва да си търсим апартамент под наем спешно и ми се искаше да е някъде около нас, в кварталите, в които вие живеете, защото всичко за малката ни е наоколо. Знае ли някоя от вас да се дава някъде наоколо апартамент под наем? Малък, чистичък за бебе, но до 130 евро на месец, че с повече ще ни е трудно да се справим. Благодаря ви и извинявайте. Пишете на лични, ако имате някаква информация. Simple Smile

По темата за педиатрите, ние ходим при д-р Йорданова в Бели Брези, ул. Искърски пролом 8, и засега съм доволна...

# 96
Ние сме при д-р Александрова във въпросния филиал на 13та поликлиника. Доволни сме от нея за сега, но не сме имали никакви проблеми за щастие, ходим само за ваксинации и консултации.

# 97
  • София
Честита Баба Марта на всички от Стрелбище!
С Марти Ви желаем здраве и късмет! (и дано по-скоро да се затопли,че да си направим среща в парка Grinning )

# 98
Мили мамчета,
днес времето беше разкошно. Ние бяхме на разходка в парка към 13 час и половина да вземем малко въздух.Вече са ме хванали лудите и щръклицата само в къщи да стоим. Искате  ли ако нямате други ангажименти да се видим в парка около обяд да се разходим и тъкмо запознаем.
Лек и хубав ден, изпълнен с половижителни емоции  ви желая
#Milti  

# 99
Добро утро на всички Simple Smile
Допреди няколко дена се числях към Младост-ките мами, но тъй като се преместихме, вече гордо мога да се присъединя към тази групичка. Живея съвсем близо до парка и с удоволствие бих излизала с вас на разходки когато малкото човече се появи Simple Smile

# 100
# 101
dodo_dodo Simple Smile това е чудесно Simple Smile щастливо съвпадение! Едва от 3-ти март сме там.. може би дори познаваш мъжа ми - това е жилището на родителите му и е живял там сума ти години...
Мисля, че няма да ми е скучно и бързо ще обикна новия квартал Simple Smile

# 102
  • Sofia
Цитат на: Shusha
dodo_dodo Simple Smile това е чудесно Simple Smile щастливо съвпадение! Едва от 3-ти март сме там.. може би дори познаваш мъжа ми - това е жилището на родителите му и е живял там сума ти години...
Мисля, че няма да ми е скучно и бързо ще обикна новия квартал Simple Smile

# 103
  • sofia
Цитат на: anna.r
Здравейте мамчета,

Къде си живяла в Лозенец?Аз бях в блок Перун, а сега съм в Стрелбище, ул."Бадемова гора", блол 7Б

Нашата педиатърка е във въпроснич филиал на 13 поликлиника , а пък ми е и под носа Grinning  Цветкова се казва и е страхотна!

# 104
Цитат на: Eti
При кого сте в 14та, защото ние ходим във 2ра при една уж прехвалена , но не съм доволна и искам да я сменям

При Андреева сме. За сега нямам оплаквания.

Общи условия

Активация на акаунт