JYSK тема 3

• 38 141
  • 547
  •   1
Отговори
# 450
С панти, то се вижда на снимките, а и няма шанс да е с друго... В смисъл и в магазина съм го виждала, но и на снимките си го има
Смисъл...няма дръжки 😁
Има луфт между чекмеджетата и вратите, там бъркаш и отваряш блендата или вратата. Ако си висок обаче, не знам колко е удобно и дали не се налага да се наведеш.

# 451
Момичета,  ползвали ли сте протекторите за матраци на юск? Двоумя се между протекторите на юск и икея.

# 452
Е, то дръжки винаги може да се сложат.

Надматрачните нито един не е непромокаем. Лятото запарва, малката 90 см бързо се протри от плюс серията. Икейските не съм ги ползвала, но тези са ми 50 на 50. Освен ниската им цена няма за какво друго да ги препоръчам. Отиди да ги видиш в магазин, ако ти вършат работа взимай.

# 453
Благодаря evencee🌸
Пропускат ли...уж не би трябвало..
По скоро тогава от Икея.
Благодаря за отзива🍀😃

# 454
От Юск ползвам един непромокаем. Много се притеснявах да не спарва, но добре се държи, доволна съм.
От Икеа ползвам едни дишащи, ами не съм доволна. При разлято или кръв си остават петна, тоест нищо не предпазват. Нещо като втори чаршаф стоят.

# 455
Кои са тези непромокаеми? Всички надматрачни си изглеждат като тънки юрганчета, да речем, не чаршафи.

# 456
  • ту тук, ту там
Здравейте!
Бях харесала преди месец някъде един гардероб, потърсих го в сайта, нямаше наличност, но се очакваше. Сега го търся, не излиза изобщо.  Означава ли, че повече няма шанс да се появи? 😔
Много ме е яд, но нямахме къде да го съхраним, пък ни трябваха и два броя. 🥺

Този е:

# 457
  • Пазарджик
Здравейте!
Бях харесала преди месец някъде един гардероб, потърсих го в сайта, нямаше наличност, но се очакваше. Сега го търся, не излиза изобщо.  Означава ли, че повече няма шанс да се появи? 😔
Много ме е яд, но нямахме къде да го съхраним, пък ни трябваха и два броя. 🥺

Този е:
Попитайте в чата.Ще Ви дадат точен отговор.

# 458
  • София
Съмнявам се, това мисля им е нова серия и най-вероятно пак ще го има, може би защото в момента серията е в промо... Не само у нас...
Но да, питай, може да те ориентират кога евентуално може да очакваш.

# 459
Кои са тези непромокаеми? Всички надматрачни си изглеждат като тънки юрганчета, да речем, не чаршафи.
Извинявай, но чак сега виждам 😳
Утре ще ти пиша със сигурност кой беше.

# 460
elleni, провери и дори в момента да не е наличен, ако е в акция можеш да го поръчаш на намалена цена в магазин без дори да плащаш и да чакаш доставка. Аз съм го правила няколко пъти, дори го ракламираха в брошурите като опция.

# 461
Скрит текст:
Извинявай, но чак сега виждам 😳
Утре ще ти пиша със сигурност кой беше.

https://jysk.bg/spalnya/charshafi/nepromokaemi-charshafi/nepromo … nita-140x200-byal
Ето за този бях питала преди в темата, никой не отговори, но аз го купих и съм много доволна - не запарва, тънък е, и поне засега предпазва.
Даже сега е намален.

Не съм сигурна, че се сещам ти за кои говориш "като юрганчета". Аз все съм виждала като чаршафчета.

# 462
Говорите са тотално различни неща и нищо не се разбира по тази причина и стана развален телефон.
Надматрачна стелка в юск - това е като дебел топ матрак точно.
Другият вид са под формата на чаршафи с ластик, а третият като този в линка - с ластици от страни.
Трябва да се уточнява и онагледява с линк или снимка, за да бъдете разбрани какво търсите или какво предлагате.

# 463
Тета75, мисля, че питаха за протектор за матрак. Моето е точно такова, нищо, че му пише "чаршаф". Аз дебели като топ матрак протектори досега не виждала. А, топ матракът си е точно такова - топ матрак. Grinning Но то е с друга цел.

# 464
https://jysk.bg/spalnya/matraci/protektori-za-matrak/nadmatrachn … 0x200-sm-efjorden
Ето протектор представляваш нещо средно между топ матрак и тънък чаршаф. В раздел протектори са, но името им е надматрачна стелка.
Просто юск така са си ги кръстили и е добре да се уточнява просто защото е по-различно от общоприетото.

Дамата е описала тънки юрганчета, явно има предвид тези от линка ми. Докато ти говориш за другите тип чаршаф...за това не се разбирате и се уточнявате.

Общи условия

Активация на акаунт