JYSK тема 3

• 9 111
  • 125
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Не, не съм ходила в магазин във Варна, защото в сайта ясно пишеше, че нямат налични бройки. Но проблемът ми е, че съм голяма бяла птица и не си записах нито код, нито име, нито нищо...

# 76
Не, не съм ходила в магазин във Варна, защото в сайта ясно пишеше, че нямат налични бройки. Но проблемът ми е, че съм голяма бяла птица и не си записах нито код, нито име, нито нищо...
Всичо, което следя и харесам, го добавям в Любими. Там на някои пише, че Излиза от асортимента - предполагам и твоето нещо го има някъде на сайта им, но явно не може да го намериш Simple Smile

# 77
Понякога имат бройка в наличност в магазина, но не е отбелязана в сайта. В събота се уверих в това, купих една люлка.

# 78
  • Варна
Ех, как си се ядосвам сега.... Нито едното не свърших както трябва, а последните два съвета са много адекватни. Реших, че няма как да я няма тая маса. В Юск, който ми е удобен служителите са....не знаят какви са - наистина почти винаги се налага да ги убеждавам, че нещото го има и в склада го намират.
Благодаря ви за търпението да ми отговаряте, явно ще стискам палци пак да заредят, пак да намалят.... Едва ли ще е скоро, тъй като сезонът изтича и градински мебели ще има пролетта. Flowers Rose

ПП. Божеееееееее, те хората пуснаха Коледа, аз търся градинска маса Thinking

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 13:57 от galenaa

# 79
  • София
Пробвай в някой от сайтовете за др страни, може там да я има, поне модел /код да разбереш.

# 80
  • Варна
Пробвай в някой от сайтовете за др страни, може там да я има, поне модел /код да разбереш.
Благодаря за идеята! В момента съм в активна кореспонденция със служител на Юск - централата. Изключително любезна и съдействаща - подписва се като Ивелина. Издири я в няколко магазина, които изобщо не са ми наблизо, но ще обмислям пътуване до Велико Търново - то е приемливо като разстояние. Сега очаквам да ми даде директен телефон и да се договоря, евентуално. Ще се наложи пътуване, защото няма гаранция за състоянието и дали не е нещо повредена, мостра...
Hands Pray

ПП Дописвам: Изпратиха ми телефона на магазина в Търново. Говорих, запазиха ми масата /в кашон е/, сега остава да организирам транспорта. Изключително любезни и съдействащи всички по веригата, впечатлена съм. Не съм поръчвала с еконт, от магазина ми казаха, че трябва да им дам парите на тях, а после да си платя доставката. Ще проверя в офис тук как стоят нещата.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 14:52 от galenaa

# 81
Здравейте.
Харесах легло в сайта, но четох отзиви, че този тип легла на Jysk са с доста остри ъгли, а аз искам да го взема за детето ми. Ето това е: https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-limfjorden … hekmedzheta-byalo
Някой има ли такова/подобно легло, може ли мнение?

Също и за тази трапезна маса исках да попитам дали е удобна и стабилна, харесах я, но ще чакам да я намалят Simple Smile : https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … vyat-natdb/cherno

Благодаря!

# 82
  • Велико Търново
Здравейте.
Харесах легло в сайта, но четох отзиви, че този тип легла на Jysk са с доста остри ъгли, а аз искам да го взема за детето ми. Ето това е: https://jysk.bg/spalnya/ramki-za-legla/ramka-za-leglo-limfjorden … hekmedzheta-byalo
Някой има ли такова/подобно легло, може ли мнение?

Също и за тази трапезна маса исках да попитам дали е удобна и стабилна, харесах я, но ще чакам да я намалят Simple Smile : https://jysk.bg/trapezariya/kukhnenski-masi/kukhnenski-masi/kukh … vyat-natdb/cherno

Благодаря!

Леглото е от новата им колеция и го нямам още. Имаме подобно от икеа и не мисля че са му остри ъглите, а прави както на всички. Ако ви харесва модела, можете да му сложите протектори  по ъглите и да обезопасите, или да вземете тапицирано легло за по-голямасигурност.
Леглото е артикул в категорията изгодна цена, така че това ще му бъде цената и няма да го намаляват, освен ако не пуснат дни с 10% на всички артикули или РД на магазин.

# 83
  • София
Детето колко е голямо? Ако е тийн, предвид размера на леглото, надали ще се осакати на някой ръб..
Ако е мъничко дете, слагате протектори ако ви притесняват ръбовете.

# 84
Детето е на почти 7 г. и много харесва спалнята на леля си, която е бяла, съответно обещах и то да има такава, варианта за тапицирано легло отпада, не иска. Запънало се е и това е, та ще угодя. Има място в стаята, директно ще взема голям размер, да се въргаля и радва на воля.
Леглото е на много добра цена, намаление не ми трябва, намаление ще дебна на масата, която съм показала Grinning

# 85
Прилича на Бримнеса от икея...

Виж в цената има ли включена подматрачна рамка, че тя оскъпява самото легло ако се продава отделно...

# 86
Ние сме с тази маса. 160/90 размер. Удължител нямаме. За стабилна е супер стабилна. Самия цвят също ми харесва - дъб нещо имитира. Гледах навремето като я вземахме да има нужното ми разстояние между краката, за да могат спокойно да се събират два стола. Т.е. двама души да стоят спокойно един до друг без да се бутат с лактите докато се хранят.
Единствено не ми допада, че заради тези леки чупки на плота на практика не е баш 90.

# 87
  • Варна
Здравейте, тъй като много от вас ми помогнаха с насоки, се чувствам задължена да дам отчет: Масата пристигна, неразопакована беше, вчера я отворихме и сглобихме.
Много съм доволна и впечатлена от емпатията по цялата верига служители - централа, магазин. Явно съм останала с негативни, но субективни впечатления от служителите в "нашия" магазин. Както навсякъде - хора всякакви.
Благодаря на всички още веднъж! Flowers Sunflower

ПП Имам тел. на магазина в Търново, който го няма в сайта. Ако обаче ви се наложи да издирвате нещо, не се колебайте да им пишете - опитът ми е, че съдействат максимално.

# 88
  • Велико Търново
Някой с мнение за това чудо? https://jysk.bg/trapezariya/konzolni-masi/toaletka-malling-s-ogl … hekmedzheta-byala
Чудя се да се хабя ли да ходя да я гледам и на колко са я намаляли най-много ако помните:)

# 89
След като толкова Ви е харесала, вземайте я. Нали има гаранция за цена, ако до 1 месец се намали този артикул, ще Ви възстановят разликата от цената!!!

Общи условия

Активация на акаунт