Лакове за нокти - 169

• 38 453
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Тина, не ми беше хрумнало и на мен, докато не видях изсъхналата утайка от кафе. Щях да си правя скраб, но не успях на същия ден и така утайката изсъхна. Тогава пипнах частичките и ми се сториха достатъчно фини и така реших да пробвам какво ще се получи.🙂

# 586
Правилно избрах този лак за морето, издържа ми, въпреки че е без топ лак - trend it up I love effect 030 gold glitter

Скрит текст:

# 587
  • На изток от Ада
Тина, то има уж със растителен състав лекове,не на 100%д де

# 588
  • София
Catrice 143 LavenderHER, Golden rose 203

И да дам отзиви за Bel 9 in 1 complete care

Купен от Лили, стои под касите, а не при лаковете (логика няма).
Страхотен за база за лак, одобрявам много за заздравител. За първи път го ползвам за топ лак, но вярвам в него.

Между лакът за нокти и блесулките сложих щедър слой Catrice quick dry.

ВЪПРОС Откъде мога да си купя Wibo cuticule remover? Всички лилита обиколих,  никъде няма.

# 589
# 590
  • София
Pastel 345

# 591

Summer mode with Bell. Почнаха доста да ми харесват лаковете им

# 592
Китайче + GR extreme glitter shine 215

# 593
Лятно Animal Dolphin GR Prodigy gel 08

Най-после отгледах нокти с един кератинов серум на O.P.I Relaxed

# 594
Аз продължавам само да скъсявам нокти☺️, защото все чупя някое връхче...ГР Color expert 01 и Флормар JL04 Gold rush:

Скрит текст:

На три слоя е млечното бяло, т.е. третият е предимно в горната половина на ноктите, защото исках да получа хубав преливащ ефект.
Докладвам за моя експеримент отпреди няколко дни. Топът на Дъглас с утайката от кафе се държа доста прилично.🙂 Нямаше го видимото напукване, както когато си беше само топ лак. Имаше известна релефност, която на мен ми беше доста приятна на пипане, не се усещаше драскащ като шкурка и нищо не ми се "закачваше" за лака. Махането с лакочистител беше сравнително лесно.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 07:13 от dolce miele

# 595
GR holographic-04

# 596
  • София
Номера е 13

# 597
Другата седмица има електрическа пила в Лидл за 28 лева:

# 598
Тромавичка стои в ръката, иначе добре се държи. А и не знам точно като за нея има ли избор на приставки които да могат да се купят отделно.
Заради тези 2 неща я ползвам само за груба работа, с която се справя чудесно иначе. И цената е добра.

# 599
С не малката подробност, че трябва да е включена в контакта 😉

Общи условия

Активация на акаунт