Лакове за нокти - 169

• 38 442
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Привет на всички.Налага се да поправим счупен нокът кажете моля Как се действа с това при други такива случаи винаги режех нокът но сега реших да пробвам да го поправя. За лепенката пише че е самозалепваща но как се работи с това чудо?
Моля споделете  вашият опит!

# 646
Предполагам, че първо слагаш капчица от лепилото на мястото, а отгоре слагаш лепенката. После може би застопоряваш пак с лепило, чакаш да изсъхне, пилиш грапавините, слагаш топ за изравняване и после действаш по стандартния начин.
Поне аз така действам когато закрепвам счупен нокът с торбичка от чай. Не ползвам лепило, а първо слагам топ, после парченце от торбичката, чакам да дръпне, леко запилявам и после застопорявам с още един пласт, след това лакирам по стандартния начин.

# 647
И аз правя като Джаста, но със салфетка, еднопластова и минутно лепило. Получава се нещо като сандвич - лепило, салфетка, лепило. Издържат много време по този начин, в момента съм с един такъв нокът.

# 648

GR color expert 48, Bel 85.

# 649
Лаковете са cien color & stay Mint, catrice dream on holo blast 060 prism universe, които не мога да уловя

Скрит текст:

# 650
3 слоя essie mademoiselle

# 651
  • Измир
Twenty one 155 с няколко капки наситено синьо. Тъй като лака беше нов и пълен не успях да го разбия добре,  но на ноктите цвета изглежда хомогенен

Откраднах си идеята от тук. Ако не се лъжа на Фифи.
При толкова много нови лакове първият ми избор беше да си направя свой 😅. Добре, че споделяме една мания с вас тук. Знам, че ще ме разберете 🤗.

# 652
Включвам се с обратна връзка за топът на Сали Хенсен с арган, не го препоръчвам, защото макар да съхне бързо и да няма балончета от жегата, стои на ленти заради четката.

# 653
  • София

Нещо неутрално, защото ноктите ми се изпочупиха....

# 654
  • Sofia
Twenty one 155 с няколко капки наситено синьо.

Синият цвят ми е слабост по принцип, а този е просто разкошен!
Ще търся оригинала и ще пробвам да смеся.

# 655
# 656
  • София
Номер 52

# 657

Номер 5 Magenta

# 658
  • Варна
vnd, мраморният десен лакове ли са или ваденки/ стикери?

# 659
  • София
Цели ваденки са.
vnd, мраморният десен лакове ли са или ваденки/ стикери?

Общи условия

Активация на акаунт