Лакове за нокти - 169

• 38 446
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Показвам я, защото често се коментира темата, иначе не използвам такива пили, а традиционните.

# 601
С не малката подробност, че трябва да е включена в контакта 😉
То това не е недостатък според мен, пилата си е мощна а с батерии обикновено са по-слабички. Никога не ми е попречил кабелът, повече ме бърка че самата пила е голяма в ръката и не толкова удобна за работа.

# 602
  • Измир
Миналата седмица я купих за дъщерите, които са на гел. Аз си направих педикюр с нея и останах доволна. С уговорката, че за пръв път ползвам ел пила и нямам база за сравнение. Но пък е факт, че ми хареса резултата.
Twenty one 91 с фин шимър на Флормар 345

# 603
  • На изток от Ада
vipera tutti fruittie 06 raspberry

# 604

Много любим Лореал 228 Rose Bouquet

# 605
bl00dflowerz, много красив! Декорацията също се е получила супер, макар че аз обикновено не съм по декорациите. Нямам настроение за маникюр напоследък, но ви следя с удоволствие.

# 606

На 3 пласта е и пак не много покривен, а и естествено успях да повредя докато изсъхне, въпреки сеша.  152 номер

# 607
  • София

Включвам се, за да похваля frankenpolish-a, който направих. 7 ден без никакви поражения! Съвсем леко се е изхабил на връхчетата и много е израснал и трябва да се смени, но е толкова красив цвят.

# 608
  • Измир
Аз да се похваля с новите ми лакчета, подарък от БГ.

# 609
Flormar full colour fc50

# 610
Аз пазарувах Сеш ( да има ) и се порових да добавя нещо за безплатна доставка:

Номер 117 

Номер 734 на светло и на тъмно:

Сега се чудя дали ще му трябва подложка?

# 611
  • На изток от Ада
Фифи честити мн са хубави.

# 612
Особено 1-вия Simple Smile

# 613
Аз има два други glow in the dark, и са като топ лак, няма как без подложка. Обаче спряха да светят, та не знам дали и самия лак не трябва да се остави на слънце , да се понапече.

# 614
  • На изток от Ада
Аз има два други glow in the dark, и са като топ лак, няма как без подложка. Обаче спряха да светят, та не знам дали и самия лак не трябва да се остави на слънце , да се понапече.
имам китайски. Светят и със фенер или лампа .. зшЗагряваш един вид ноктите

Общи условия

Активация на акаунт