Лакове за нокти - 169

• 38 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Ето това дава наистина стъклен ефект.Но цвят-не Sad Отенък само-за френски

# 616
  • На планетата Земя
Една синьо-виолетова дъга от мен. Извинявам се за вечерните отблясъци и благодаря за всички красоти, които споделяте.

Скрит текст:

Opi - all is Berry & Bright
Jessica - It girl
Opi - Gelato on my mind
Essie - mint candy apple
Essie - transcend the trend

# 617
  • Варна
Аз има два други glow in the dark, и са като топ лак, няма как без подложка. Обаче спряха да светят, та не знам дали и самия лак не трябва да се остави на слънце , да се понапече.
Евентуално да не са били разбърквани и да е свършил/ намалял фосфорът в тях? Иначе трябва да се изложат на изкуствена или естествена светлина, за да светят после.

# 618
  • София

Golden rose holographic 01 - уникално холо, но се оказа, че не е подходящ за естествени нокти и веднага го изтрих. Сега съм така:

OPI Mylar dreams

# 619
  • В полите на Пирин планина
Пампи, много красиво. Но защо Golden Rose да не е за естествени нокти?

# 620
И аз това се зачудих, според мен стои страхотно.

# 621
  • София

Така пише отзад, не ми се рискуваше. Не намерих състав, насочва към сайта, а там вече няма от тази серия.

# 622
Ха, гледай ти, никога не съм си правила труда да чета по задълбочено какво пише на етикета на лаковете за нокти. Тука изрично пишат, че не е за козметични цели и да се прилага върху изкуствени нокти. Ама, че работа, изобщо не знаех, че този тип лакове са за такива цели, а не просто за нормално лакиране.

# 623
Много интересно, не бях се заглеждала и аз. Благодаря за споделеното
Ще ме накарате да наизвадя всичките си лакове да гледам какво пише на тях Grinning

# 624
Е, хубава работа! А ние си се лакираме с този лак. 🤨
И аз никога не съм чела етикетите подробно. 😊

# 625
  • В полите на Пирин планина
Наистина пише така - и аз имам два лака от тази серия... 😐

# 626
Винаги съм се чудила защо спряха тази серия,  а може да е заради състава...но си спомням, че се продаваха заедно с всички останали обикновени лакове, не бяха отделени.

# 627
Точно това е подвеждащото, че не са отделени като различна категория, виж че дори отпред си пише че е за нокти. И като артикул се води лак за нокти, не за нещо си друго.

# 628
  • На изток от Ада
.и аз имам два лака на Гр от Холо сетията

# 629
Нямах представа, че може лак за нокти да не е годен за употреба върху естествени нокти...
Тази седмица няма да споделям маникюр, защото няколко нокти паднаха в жертва до дъно и сега ще мисля как да замаскирам положението.

Общи условия

Активация на акаунт