Лакове за нокти - 169

• 38 449
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Аз да се похваля с новите ми лакчета, подарък от БГ.

Толкова много лакове 21 не съм виждала.
Със здраве да си ги ползвате и споделяте снимки с нас.
Аз само гледам красотите ви.
Моите нокти са зле. Сигурно още месец ще им трябва да израстат. Доста са меки , нащърбени ... Абе ужас.
Ще се замисля сериозно за гел лак в салон.

# 631
Ranella, гел лака само ще влоши положението според мен. Слагай заздравител, може и някакви добавки за пиене да си вземеш. Успех! 🍀

# 632
Мда, доста дами после от гела имат да възстановяват нокти... По-добре масла, заздравители и т.н.
А и дори на съвсем къси нокти пак си става приличен маникюр. Спомням си преди години приятелка която и без това не носи дълги, но тогавашната ѝ работа изискваше винаги изрязани до дъно нокти. Изобщо не я спираше да си се лакира през цялото време. И то не с бозави и телесни лакове а редовно даже тъмно синьо, черно, лилаво, бордо...
Един път задържиш ли ги колкото да оформиш да не са нащърбени и си ти.
 Аз моите нямам проблем да ги отгледам, твърди са... Обаче се улавям напоследък че все гледам да ги скъся, много. А съм носила дълги нокти дълго време, знам че се свиква. Сега обаче съм наумила че ми пречат и ги режа като на малко дете повечето пъти Grinning Което не значи че няма да яхна неоните по-късно ако не ме домързи Grinning

# 633
Аз даже харесвам повече тъмен маникюр на къси нокти. 😊

# 634
  • В полите на Пирин планина
И аз предпочитам по-къси нокти в последно време, но това не е причина да не ползвам всякакви цветове. Вкл. и неоните ми изглеждат по-добре на по-къси нокти, когато се отнася за мен самата.

# 635
За неон съм твърдо за къси нокти, може би защото се нагледах около мен на девойки по 20тина години които всичките са с изградени дълги и предимно заострени нокти и сега лятото често в такива цветове. Леко прекалено ми идва, а уж не се имам за консервативна...

# 636
  • София
Моите нокти да много меки, но успявам да ги " отгледам" стига да не отрежа с ножа докато готвя или да счупя някой от невнимание.
Напоследък доста почнаха да ми се цепят, въпреки базата, която е заздравител с разни витамини....
Бихте ли с споделили база ,която да помогне да не се разцепват?

# 637
Някой има ли от клещите за кожички от Джъмбо, дали режат добре?

# 638
Моите нокти да много меки, но успявам да ги " отгледам" стига да не отрежа с ножа докато готвя или да счупя някой от невнимание.
Напоследък доста почнаха да ми се цепят, въпреки базата, която е заздравител с разни витамини....
Бихте ли с споделили база ,която да помогне да не се разцепват?

# 639
Когато преди ходех на гел лак, свалянето му беше чрез тампони и фолио. Като го спрях нямах никакви поражения.
Сега при новата маникюристка с високи технологии и сваляне с пила... Няма как да снимам какви са ми ноктите. Разликата с новоизрастналите е видна.
Отпред са ми грапави и меки.
Растат равни и гладки.
Да, много ми е удобно с гел. Ама спирам с ходенето в салон.
Сега съм даже без лак. Само с база. Свиква се.

# 640
  • София
Гел-лакът е най-лошото, което можеш да им причиниш.

Заздравител на Бел или Катрис даймънт.
Моя приятелка след гел беше с ужасни нокти, няколко месеца със заздравителя на Катрис й се пооправиха ноктите.

Аз съм с Perfect 158, а отгоре perfect без номер 😄

# 641
Тези dark glow top лакове откъде могат да се купят. Изглеждат много ефектни.
Иначе и аз като бях с ел лак имах проблеми с ноктите - почнаха да се отлешпят леко и ги спрях.
Сега седми ден съм с Бел и засега освен леко връхчетата всичко е супер Simple Smile
Относно къси и дълги нокти - фен съм на дългите, но всичките ми познати казват, че не ми отиват защото имам дълги пръсти та и аз напоследък доста и скъсих и се свиква Simple Smile даже са по-удобни

# 642

Така пише отзад, не ми се рискуваше. Не намерих състав, насочва към сайта, а там вече няма от тази серия.
Ооо, имам няколко от серията, ще погледна какво пише, аз съм се лакирала с тях, и то не веднъж...

# 643
Тези dark glow top лакове откъде могат да се купят. Изглеждат много ефектни.
Иначе и аз като бях с ел лак имах проблеми с ноктите - почнаха да се отлешпят леко и ги спрях.
Сега седми ден съм с Бел и засега освен леко връхчетата всичко е супер Simple Smile
Относно къси и дълги нокти - фен съм на дългите, но всичките ми познати казват, че не ми отиват защото имам дълги пръсти та и аз напоследък доста и скъсих и се свиква Simple Smile даже са по-удобни

Аз го взех от тук:
https://makeup.bg/product/855315/

# 644
Аз дълго време нямах никакви нокти и бях на ръба вече да си сложа гел лак, но реших последно да тествам един серум и направо не мога да повярвам. За 6дни ми се заздравиха ноктите и сега имам и все още не са се изпочупили вече месец, което си е рекорд Grinning Взех го от Мейкъп на най-изгодна цена. Не е евтин, но на мен много ми помогна.

Общи условия

Активация на акаунт