“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 088
  • 998
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Краят на сериала / Мия-лектор, Заимова с Харитонов и детето му на детската площадка, кметът и Дора/ след колко време се случва?Животът продължава …
Скрит текст:
Чакам с нетърпение филма за Гунди 😉

# 646
Има ли я вече качена прощалната реч на Десподов ?

# 647
  • София
Краят на сериала / Мия-лектор, Заимова с Харитонов и детето му на детската площадка, кметът и Дора/ след колко време се случва?Животът продължава …
Скрит текст:
Чакам с нетърпение филма за Гунди 😉

Нали уж след три седмици?

# 648
За мен този сезон беше слаб. Не ми хареса играта на актьорите. Не ми хареса Теодора Диховникова, не ми хареса и Асен Блатечки. Постна игра, Духовникова много преиграва. Обаче, най не ми хареса актьорът, който игра шефа на полицията. В Под прикритие образът му на романтична мутра някак предизвика всенародната любов. Но тук вече не успя да ме убеди, че се е научил да играе. Лоша дикция, но най-лошото беше постоянното крещене. Това за мен не е убедително, а дразнещо.

# 649
  • Галифрей
Давам предположение,че Филотея видяла,че Пламенчо си е хахо фанатик и тя бремена решила да се скрие  при Десподов. Варянти много, има толкова не изказани истории.

# 650
  • Washington,USA
Що ми се струва, че тя, ако му беше възразила за нещо на Пламенчо, щеше той да я бутне някъде.

# 651
Не ми хареса - нито финала , нито ВСИЧКО... А , така добре започна... Дет' са ' вика - тръгнаха , като арслани (лъвове) - върнаха са се , насрани...

# 652
  • Варна / UK
Още не съм гледала финалния епизод, но от това, което се пише тук, придобих някаква представа.
Аз си мисля, че снимката на Кърджиев като млад е снимка на истинския Кърджиев, който не е бил в Корея, а в Япония. Арсов я е присвоил и е казал на Фичето (който толкова и разбира...), че е от Корея. Истинският Кърджиев най-вероятно е първата жертва на Арсов - за да може да му вземе самоличността.
Оф, как ме метнаха и мен в 11ти епизод, че може да не е Професора. От 2ри до 10ти бях сигурна че е той (плюс Калоян Трифонов в ролята на помагач). В 11ти обаче си викам - не е възможно да е с пластична операция... пък то баш така е станало Simple Smile. Поне за 50% от демоните съм била права Joy
Ще коментирам повече като изгледам 12ти епизод.

# 653
Не ми хареса финала,тъкмо го изгледах.Още в първи епизод се "изгафиха",до последно мислех че няма да е толкова очевидно да е библиотекара,но не ме изненадаха с нищо,скучен сезон.
Единственото хубаво беше речта на Десподов,хубаво са вкарали малко смисъл в цялата манджа с грозде дето забъркаха.Силно се надявам да няма трети сезон.

# 654
  • Галифрей
Трябваше да се досетя по котките 😁

Направих поредното меме

# 655
Ако тук има фенове на “Вина”, това бих предпочела да направят - 1-2 епизода ретроспекция, в които да разяснят каква е историята с ОПГ-то, Филотея и Пламен Арсов.

# 656
Направо им давам жокер - да направят нов сериал ( забравих какъв беше термина за подобни сериали, които разказват някаква история от друг сериал ) , в който всичко се върти около студентското ОПГ. Тъкмо ще гледаме млади актьори. Свежа кръв. Има достатъчно талантливи сред новото поколение актьори.

# 657
  • Washington,USA
Сигурно Пацо е просто недоразбран.  😃😃😃 Можеше пак да намери любовта и да се промени.

# 658
  • Галифрей
Сигурно Пацо е просто недоразбран.  😃😃😃 Можеше пак да намери любовта и да се промени.
Да той пътува във времето и като любовта го спаси,нищо от това в Търново не се е случило.

# 659
Имаше необходимост от поне един епизод за разяснение, какво точно е направила ОПГ-то и как всеки е участвал в нея. Какво се е случило, че Филотея да избере Десподов и как се е осъществила смяната на личността на Кърджиев + как е станал екип с Кокалчето.

Общи условия

Активация на акаунт