Започнах работа на ново място преди около месец. Аз съм рецепционистка в хотел.Не съм сервитьорка или камериерка, а съм на доста важна позиция. Също така не работя за пръв път като такава, имам 8 години опит и съм работила в 4 различни хотела досега.
Та, нека стигна до важната част- всеки месец се вади месечен график, който се подписва от всички мениджъри, фронт офис и рецепционисти. Този график се подписва от всички тях, бие му се печат и се подписва от шефа. Преди няколко дни забелязах, че този график беше принтиран и аз не бях помолена да се подпиша на него. На моето име стоеше подпис, който не беше мой. Беше подправен да изглежда като моя. Не е чак някакъв ВАЖЕН документ, но в предвид, че се бие печат и се подписва от шефа на хотела, това не го ли прави поне малко сериозен? Ами ако утре от мое име се подпишат на нещо реално важно? На някой договор, който не съм сключила аз?
Че е незаконно- това е ясно, но какво мога да направя по въпроса? Ако се повтори към коя институция да се обърна и има ли смисъл изобщо? Преувеличавам ли?