Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 15 520
  • 336
  •   1
Отговори
# 240
То и аз виждам главния проблем там, че тя е само с детето и няма друго занимание ….

# 241
Браво, ден първи блокира ухажора, ден втори започна да търсиш работа, а уж тук сме група вещици... Kissing Heart
хич. Просто като кривнеш нанякъде, или известно време вървиш не накъдето искаш и се стига до там, че ако искаш промяна и не можеш или не знаеш как сам да я постигнеш...търсиш помощ

# 242
Чудя ти се на живота ,който водиш, в малко село  по цял ден с детето, без мъжа до тебе.
Без помощ за нищо и отникъде .
Дори жертвала и работа и развитие и всичко.
Твоя мъж в рамка трябва да те сложи и на ръце да те носи,та и едни рога да преглътне.

# 243
Не всеки се кефи да живее в кутийка в бетонния мега комплекс и с още няколко стотин бивши селяни на главата. Има си други предимства животът на село, особено ако имаш достатъчно финанси, отделно и възможност за работа дистанционно. Ако има добър път до близкия град, придвижването е по-бързо от колкото между два квартала в София.
Авторката очевидно няма проблем с избора си на местоположение за живеене, така че придържайте се към темата.

# 244
Животът на село сигурно си има предимства, но в случая при авторката кое му е хубавото? Тя работа няма, не й се бачка, финансово не е подсигурена и на всичкото отгоре всички пари отиват за къща, че съвсем да не може да мръдне. Не може да се върне на предишната работа, защото кой знае каква тъпотия бачкала, но пък имала 3 езика (дръжки). И детето все болно пък на село - От какво все е болно?
Или авторката се бъзика с нас, или се е оплела яко.

# 245
На село дори е по лесно да се намери баба да гледа детето и то за малко пари .Една комшийка от село си оставяше и то едногодишно бебе , комшийската от горната махала да го гледа . Жената имаше две дъщери в чужбина без мъж и по цял ден стоеше сама .Като поотрасна детето започна да и вика бабо и само си ходеше при нея . Жената и даваше на ден някакви пари и отделно и купуваше всеки месец храна ,олио ,брашно ,фасул и пр .

# 246
  • София
Хайде де, на село можеш по цял ден да си в градината - кеф ти цветя, кеф ти плодове и зеленчуци. Занимания бол, които са недостъпни в града. Работа онлайн също.
Но темата някак ми изглежда все по-малко достоверна в развоя си…

# 247
Като цяло повечето ми познати и приятели (състоятелни хора) се изнесоха / купиха / построиха къщи извън София или в близост.
Аз от пусти сантимент си се върнах и то в квартала, който си обичам. Може би няма да е твърде дълго, но не пречи да му се порадвам.
Та, разбирам им избора на Авторови, но не разбирам защо тя е поела цялото бреме покрай дете, заробване и уйдисване на мъжлето с артистична професия.

# 248
Аз пък изобщо не разбирам избора, ако темата е реална. Да имаш дете, да не смогваш финансово и да трябва семейството да е разделено, а ти същевременно да се забиеш доброволно на село, в което очевидно няма толкова възможности. Сори, но няма ни мисъл тук, ни логика.

# 249
Животът на село сигурно си има предимства, но в случая при авторката кое му е хубавото? Тя работа няма, не й се бачка, финансово не е подсигурена и на всичкото отгоре всички пари отиват за къща, че съвсем да не може да мръдне. Не може да се върне на предишната работа, защото кой знае каква тъпотия бачкала, но пък имала 3 езика (дръжки). И детето все болно пък на село - От какво все е болно?
Или авторката се бъзика с нас, или се е оплела яко.
Значи на село не се разболяват хората и живеят до 120г.?
И защо да не знам 3 езика? Щото сме от село? Работих като управител на заведение. И не, не съм правила заявките на селската кръчма. Много бързо си правите заключенията. Има неща, които не искам да споделям, защото смятам, че нямат общо с темата.
Хайде де, на село можеш по цял ден да си в градината - кеф ти цветя, кеф ти плодове и зеленчуци. Занимания бол, които са недостъпни в града. Работа онлайн също.
Но темата някак ми изглежда все по-малко достоверна в развоя си…
Преведете, моля, "по цял ден в градината" с малко дете?

# 250
  • София
Еми, муци, ти казваш, че няма работа за теб и е нормално да предположим, че си работила нещо без квалификация. Иначе щеше да си перкаш онлайн и да не се повдига въпроса.

# 251
Кажи честно, на теб  харесва ли ти живота, който водиш?
Като си отговориш на тоя въпрос  дори сама пред себе си, ще достигнеш до доста отговори, дори свързани с темата.

# 252
И толкова ли не можеш да си намериш някаква работа онлайн? А детето не може да е до полата ти до училищна възраст, пускай го на ясла.

# 253
И толкова ли не можеш да си намериш някаква работа онлайн? А детето не може да е до полата ти до училищна възраст, пускай го на ясла.
Той ходи, когато не е болен.

# 254
Бе жената ви каза, че не иска ясла, детето кекаво, ясла та ясла. И аз не съм фен на яслите. Че и на градините, но се наложи да си го "причиня".
Аз доколкото разбрах, просто е самотна и ѝ е скучно. Няма общо липсата на работа и избора на място за живеене.

Общи условия

Активация на акаунт