Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

• 13 222
  • 344
  •   1
Отговори
# 15
Ако знаеш колко такива "добро момчета/мъже" онлайн са се навъдили. Дебнат точно такива като теб - скучаещи домакини, на които им липсва внимание и нежност от съпрузите.
ЕДин познат директно си го каза в прав текст – с такива ми е много по-лесно. Те са жадни за внимание.
И после се качваш на влакчето на ужасите като го опознаеш наистина и ти се намеси в реала.
То е ясно, че няма да спреш, влече те, забраненото е вълнуващо.
Но! Имай едно на ум – тези хора не са това, което се представят онлайн. И всъщност не му пука за детето ти, теб, а просто сондира и показва привиден интерес, манипулира, за да получава самият той валидации за егото си. Вероятно изобщо няма да се стигне до чук на живо, но онлайн ще те обстрелва, за да получава и той внимание.
Ако се стигне до чук, поемаш си последствията и така.
//
Разговор с мъжа ти за твоите чувства и какво ти липсва. После намиране на приятни занимания, които да пренасочат либидото ти и мерака от тоя субект. Намери си нови приятелки, пиши тук във форума, онлайн език или друг курс, рисуване. Иначе ще те тегли все към общуване с играча.

# 16
Не се занимавай с глупости!
Спираш веднага да общуваш с този човек. Никакви чатове. И да го срещнеш случайно, само "здрасти" и си продължаваш.
Поработи над себе си и самочувствието си.
Говори с мъжа ти какво ти липсва в отношенията ви.
Не си разбирай семейството заради такава глупост.
Изтрий веднага чатовете с този!

# 17
Иди ,и си я начеши , защото явно много те сърби за чуждо ,но трябва да си с ясно съзнание че е просто секс . Виждам че това няма как да стане защото ти си хлътнала и явно не разбираш разликата от привличане и любов.Ще ти кажа какво ще стане.Ще изпуснеш питомното за да гониш дивото.Този другият явно е играч ,за да дръзне да те търси щом знаеш че имаш малко дете и имай в предвид че не всеки ще се влюби в жена с малко дете (било то и голямо),а нека си признаем жена с дете по трудно се приема от мъж с дете.В последствие пак ще ревеш тук , когато се разделиш с мъжът ти и той си намери друга която не е гледала толкова много турски сериали ,а ти ще ревеш пак тук "Аз , измъчената,горката самотна майка,не съм уважавана от бившия си съпруг"".!Отврат , някой жени сами си просят рогата !!!!!!

# 18
нищо не разваля семейството по-лесно от скучаеща жена с неуплътнено време и без реални проблеми

# 19
мъжете не правят любов от секса и не бързат да си развалят семейството
жените обикновено да

# 20
Това е така, но поантата ми беше друга.

# 21
Мъжът ѝ може да е дърво, но тя да не го играе голяма бяла птица, а да има поне 1 на ум като е решила да се забавлява с "доброто момче". Да не е толкова розамунде пилхнер персонаж наивен, а да го поджикне и да види какво ще изплува. И розоватакула бързо ще се срине.

# 22
  • София
То пък е едно добро момчето, щом преследва омъжена жена с малко дете. Изобщо не му пука за нея. Типичен квартален сериен любовния,който умишлено търси такъв тип жени, за да има чук и бег после, вместо да си създава ядове с връзки.

# 23
В квартала мислят, че е самотна майка. От там аз бих започнала да нищя проблемите и дефицитите, довели до желанието за шантониране с непознати.

# 24
Да отсъства съпругът или пътува с камион или кораб и изкарва пари , та да се спира и тя да поработи, да не скучае. лекарството е да си зает .

# 25
  • София
Към авторката и въпросът и грешно ли е – Представи си, че твоят мъж е на твое място и е в същата ситуация и виж как се чувстваш от другата страна, та много лесно ще разбереш грешно ли е и защо.

Така преди време обяснявах на позната, която вече беше в следващия етап, че това с любовника не е точно любов, а омъжените жени са най-лесната и евтина свалка. Не я каниш по срещи, не я водиш на ресторанти, барове или кино, не ти заема много време и можеш да се срещаш и с няколко, отделно и нищо не ти иска, пък се раздава като з последно. И тя ми спори, та и казах да каже на любовника, че напуска мъжа си и онзи преди да припадне само я питал дали мъжът и знае къде живее. Голяма любов иначе Simple Smile

# 26
Ако наистина държеше на семейството си нямаше сега да пускаш тази тема тук и изобщо нямаше да приемаш поканата за приятелство! Явно се опитваш да се излъжеш ,че си добра майка и съпруга,но това което правиш няма да приключи с добър край !  Това ,което правиш не е нормално за семейна жена ,която обича мъжа си и която не мисли да спи с друг мъж,защото е ясно,че това ще стане ,има го желанието в теб и се усеща по писанията ти . Дори сега да се откажеш от този после ще си харесаш сруг. Чувала ли си поговоркта ,че докато кучката не  си вдигне опашката ,кучетата не я закачат , в твоя случай ти си си вдигнала опашката ! Мен никой мъж не ме закача ,та какво остава да ми намери и профила във фб ,но това е защото такова е държанието ми ,нищо повече от добър ден е то само към познати . Случвало се е да виждам,че мъж търси как да се закачи с мен и аз веднага си тръгвам,не оставам да му се усмихвам миличко ,още повече пък да ми пращат покани . Приемаш ли поканата значи си го търсиш ,колкото и да повтаряш ,че държиш на семейството си. И само да допълня ,че поради ред причини не сме правили секс с моя мъж доста време,но не съм и помисляла да спя с друг ,

# 27
  • Пловдив
То пък е едно добро момчето, щом преследва омъжена жена с малко дете. Изобщо не му пука за нея. Типичен квартален сериен любовния,който умишлено търси такъв тип жени, за да има чук и бег после, вместо да си създава ядове с връзки.
О, то ще има ядове после, защото тя още няма да си е вдигнала гащите след кекса и целият квартал ще знае какво, кога, как.
Авторката явно се радва на безгрижен (условно казано) живот, има време да гледа любовни сериали, и да си мисли как нейният мъж не я обсипва с комплименти. Та, скучно й е на девойката и си търси драма.
Пък тези квартални льохмани толкова да ме дразнят. Едно време (га бях млада и убава) все едни заинтересовани "познати", поздравя с "добър ден" и те като се спрат, че като почнат едни лигави разговори, колко добре съм изглеждала, пък малката каква красавица станала, колко била пораснала, ако съм имала нужда от нещо да им се обадя..... Отврат и лиготия.

# 28
Не прочетох всички коментари но какъв е този мъж дето преследва женена жена и то с малко дете ? Не говори добро за него, ама никак

Да добавя: авторке, прекрати всичко защото после ще си имаш големи ядове. Форума е пълен с такива случай

# 29
Горката Нанси!
Ами ако попитаме мъжът ти какво мисли за теб?
Той може да отговори, че преди си била по-лъчезарна, по-вълнуваща. Сега си се позанемарила. Тялото ти се е променило. Вече не се стараеш за него чак толкова.
Да, обаче той пътува и си скъсва задника да изкарва пари и да е опора за семейството си.
Докато ти за един комплимент от някакъв скучаещ глупак в интернет си готова да захвърлиш семейството си, да предадеш  мъжа си, който както сама пишеш е подкрепящ във всичко. Како би казало детето ти, ако знаеше, какво ти е в главата?

Мисли хуууууубаво, преди да се хвърлиш с главата напред, защото  връщане назад няма.

Общи условия

Активация на акаунт