Пъзели 65

• 23 176
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Аз последно време само ви чета и се наслаждавам на красотите които качвате. Все имам какво да кажа, но нещо не стигам до писане Satisfied
Всички дечица са прекрасни, пу,пу, пу Sparkling Heart

Промоциите на озон хич не ме грабват този път за щастие. Ако така продължават, до края на годината може и да успея да сваля бройката под 150 Smile

Бухтичка, този трефл, който сте избрали за състезанието в инстаграм съм го редила и помня, че се оказа доста по-труден, отколкото очаквах, но ти имаш навик да гледаш картинката и съм сигурна, че ще се справиш супер. Relaxed

Конкуренцията на световното тази година наистина ще е сериозна. Като гледам какви времена са започнали да правят повечето, очаквам, че скоро ще започнат за 15-20 мин да приключват.
За вас обаче въобще не се съмнявам, че ще се класирате на всички финали.

Завърших диснито най-накрая! Благодаря, Ели!
Една идея ми беше по-труден от пътешествието, но пак е прекрасен за редене и удоволствието е голямо.
Над месец и половина ми отне, без да си давам много зор.

Golden Age of Disney
Trefl, 13 500

# 646
Една идея ми беше по-труден от пътешествието, но пак е прекрасен за редене и удоволствието е голямо.
Над месец и половина ми отне, без да си давам много зор.
Виж колко интересно, при мен точно обратното Grinning
В чуждите групи някой беше писал, че е получил пътешествието с няколко фабрично скъсани плика и направо смесил всичко, аз направо изтръпнах от тази идея Joy

# 647
Naruto Whirlpool by Utagawa Hiroshige 1000 Eurographics

# 648
  • София
До края на месеца във физическите магазини на Озон пъзелите на Black Sea за на 50% намалени. Около 14лв е бройката от 1000ч

# 649
  • София
Мързеливи кученца, Trefl Prime, 500 части

# 650
Shmidt, 1000 части🐟🦀🦂🦁⚖️🏹👬🐐

# 651
  • София
Минавам да отчета, че не, нямам наредена дори рамка Grinning Но бяхме с Вики 3 дни на рутинни изслевания в болницата и всичко му е тип-топ! Гледаха му на ехограф даже и сърчицето (че имаше незатворено не помня вече какво - затворило се е). След 6 месеца пак същото упражнение, но дотогава може поне рамката на пъзела да си наредя Grinning Иначе човекът упорито се опитва да пролази и проходи, хили се на абсолютно всеки, който види и най се впечатли от тролеите в града (обаче още не е виждал трамвай, трябва да отбележа). А днес дори не плака като му взеха кръв от пръстчето на изпроводяк - много е смел, много е прощаващ и продължава да е добър Simple Smile В болницата е известен и всеки лекар имал досег с него в тежкия момент, сега искрено се радва като го види - много е приятно за наблюдение как им се променят израженията Simple Smile

Изтървала съм снимка/и на Явчето Sad Отивам да си крънкам от eleyn във Вайбър Simple Smile

# 652
  • София
Браво на Викито, то е ясно че ще е наред всичко и само да се ухили на докторите трябва. А за лазенето тамън му е времето още 1-2 месеца и ще почне да се изправя да ходи Simple Smile заведено го и някой трамвай да види Simple Smile моята отпуска свърши оправям багажа и утре се прибираме Simple Smile

# 653
Хубавите новини са винаги на място. Грижите се вие за него като писано яйце, как няма да се усмихва.

# 654
  • София
Много е приятен пътуващият пъзел с мечока. Благодаря, adelka!
Предавам нататък.

# 655
Black sea, 500 части🐻
Много е красив! Остана ми само хамелеона.

Тони, радвам се, че всичко е наред!

# 656
Galison.3 мини пъзела×120части                          
                                                      Птици от хартия.Art.DIANA BELTRAN HERRERA/Birdtopia  Puzzle Set  https://www.dianabeltranherrera.com/projects/birds

# 657
Black sea, 500 части🦎
Бухтичка, пиши ми дали имаш възможност да ги вземеш:)

# 658
  • София, България
Редя си аз, но ни е такава напрегната програмата, че нямам време на кача снимки.
Вече за съжаление ми мирише на есен и на първи учебен ден.
Момичета искам да ви попитам според вас заслужава ли си абонамент в "Уча се"?

Започвам със снимките, всички пъзели много ми харесаха, един ме озори неочаквано.

Bluebird, поизмъчи ме, а даже беше разделен на две, иначе е много хубав.

Ето този ме озори. Едука е, не е хубава снимката, но редих парче по парче с кутията в ръка. Дори последните стотина парчета пак така трябваше да ги търся, може би накрая, като бяха останали двадесетина ги набучках без да гледам.

Много бяха приятни животинките. Оново, изглежда по-лесен, отколкото е, но е супер забавен за редене.

Много весел и приятен за редене пъзел, направо ми достави удоволствие. Реди се много по-леко, отколкото изглежда, защото рамките са различни.

WM, направо бебешки, знаете че много обичам такива. Наредих го мълниеносно.

Мастър, приятен и лесен ми беше.

Много харесвам Sunsout, една от любимите ми марки е, въпреки че винаги всичко редя със зор. По марката ме зариби Сали, която ми беше купила една мега трудна сладкарница за подарък и аз я редих ли редих, хем трудно, хем интересно беше. Специално този пъзел ми е от Йоанка, която даже беше така добра да ми го раздели на две и така що годе успях бързо да го наредя. Много са зарибяващи тези пъзели, въртиш, сучеш парчетата, уж се умориш, решиш да станеш, пък захванеш някое друго парче.

Равенс, бебешки лесен, хубав и зарибяващ, буквално на две сядания го наредих.

Детето нареди тези кученца. Хич не й се реди, много ме е яд, но това е положението.

# 659
  • Варна
Здравейте, бих искала да подаря пъзела от снимката.
Скрит текст:

Нов е с фабрично фолио. На мен ми го подариха, но аз изключително рядко редя пъзели, може би веднъж на няколко години и не бих казала, че е много удачен подарък. Ще се радвам от своя страна да го подаря на човек който обича да реди пъзели. Вкъщи този пъзел стои от година и незнайно още колко така ще си стои. Предпочитам да го предложа тук във форума, отколкото да го подарявам в олх. Някой ако го хареса моля да ми пише, с удоволствие ще му го изпратя. 🙂

Извинявам се за нахлуването в темата и безпокойството ! Ако постът ми е в разрез с правилата на темата моля да бъде изтрит. 🙂

Приятен ден! 🙂

Общи условия

Активация на акаунт