Препоръчайте ютия

• 9 513
  • 86
  •   1
Отговори
# 75
Привет  Simple Smile
Купих тази ютия -  TEFAL FV9845E0 ULTIMATE PURE, изпилзвах веднъж и оставих да изстива. Следователно имаше още вода в нея. Когато тръгнах да я прибирам и да излея водата, поставих ютията хоризонтално и от върха и отпред започна отвсякъде да тече вода. Имам въпрос към притежателите на такъв модел - това нормално ли е? Или да я връщам? Много странно ми се струва на мен, особено за уж висок клас продукт.

# 76
Привет  Simple Smile
Купих тази ютия -  TEFAL FV9845E0 ULTIMATE PURE, изпилзвах веднъж и оставих да изстива. Следователно имаше още вода в нея. Когато тръгнах да я прибирам и да излея водата, поставих ютията хоризонтално и от върха и отпред започна отвсякъде да тече вода. Имам въпрос към притежателите на такъв модел - това нормално ли е? Или да я връщам? Много странно ми се струва на мен, особено за уж висок клас продукт.
Привет! Ти друг път ютия използвала ли си?  Simple Smile
Защо не поставяш плъзгача на функция без пара преди да я поставиш в хоризонтално положение?! В ютията винаги остава вода, дори и да си изляла резервоара.
Естествено, че водата ще изтече...

# 77
Привет  Simple Smile
Привет! Ти друг път ютия използвала ли си?  Simple Smile
Защо не поставяш плъзгача на функция без пара преди да я поставиш в хоризонтално положение?! В ютията винаги остава вода, дори и да си изляла резервоара.
Естествено, че водата ще изтече...

Защи веднага нападате? Някъде написала ли съм, че плъзгача не е поставен на функция без пара? За ваша информация съм използвала ютия и друг път (имам още 2 вкъщи), но с никой уред не ми се е случвало? Затова и попитах тук. А пък и да не съм изпилзвала - трябва ли да се заяждате така?

# 78
  • София
При затворен резервоар не би трябвало да тече, но след ползване е добре водата да се излее.
Случвало ми се е да ми тече ютия по този начин. Оказа се спукана, защото едната ми дъщеря била сипвала студена вода във врялата ютия.

# 79
Само, че нейната не е спукана, защото е написала: "Когато тръгнах да я прибирам и да излея водата, поставих ютията хоризонтално и от върха и отпред започна отвсякъде да тече вода".

Ако беше спукана, докато е гладила щеше да тече вода.

# 80
  • София
Точно така изтичаше, докато разбера къде е спукана - от пукнатината се стичаше отстрани напред по плочата.
Въпросът е къде е това отпред - от плочата, от резервоара, от отворите за пара, от отвора за вода или от другаде.

# 81
Както казах, тогава я ползвах за първи път. Сега при студена неизползвана ютия - отново тече при затворено и отворено положение на функция пара.

# 82
  • София
Надявам се, че сипваш студена вода на студена ютия и после я оставяш да загрее.
Откъде точно тече?

# 83
Надявам се, че сипваш студена вода на студена ютия и после я оставяш да загрее.
Откъде точно тече?

Да, още преди да я включа наливам вода. А сега просто пробвах без дори да я включвам, пълня я с вода и пак изтича - точно най-отпред при върха и.

# 84
  • София
Сигурно е в гаранция, затова я занеси да ти я сменят или ремонтират. Не би трябвало да тече.

# 85
Здравейте!

Прочетох всички коментари и по мои наблюдения най-харесваната марка ютии е Philips, затова и съм решил да закупя такава, но искам да ми помогнете малко с това кой модел да бъде.
В моят случай се глади почти всеки ден, основно дрехи от памук - тениски, ризи, панталони и др.
Не искам да бъде много скъпа - както с всяка друга техника, наблъскват сума ти функции и надуват цената. Важно ми е да бъде удобна за ежедневна употреба и да си върши работата както трябва.

Отворен съм за всякакви предложения. Благодаря!

# 86
Доколкото разбирам, търсите класическа ютия, която да Ви свърши работа. Имам подобен на тези от долните линкове модел от 7-8 годинини и си глади много добре. Резервоарът е голям, мощна, бързо нагрява, заострен връх за по-лесен достъп на "по-тесните" места по дрехата, силен парен удар и т.н:
https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-PHILIPS-SERIES-3000-D … T3041-80/p/821256
https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-PHILIPS-DST3031-20/p/802019
https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-PHILIPS-SERIES-5000-D … T5010-10/p/821238
https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-PHILIPS-SERIES-3000-D … T3030-70/p/800196

Аз не съм много голям любител на гладенето и съответно на модите в ютиите, но мисля, че тези горните се справят добре и не озорват гладещия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт