Забременели след инвитро 54

• 30 445
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Някоя от вас с миомни възли по време на бремеността? Как се справяте с тях? Правят ли ви проблеми?

# 421
Момичета, кога пускате анти ха? Тончев ми каза да пропусна вечерта и да сложа на сутринта и да отида за изследването. Сега клексана го слагам в 19:00. Момичетата от друга група ми казват че за да е точно трябва няколко дни подред да се слага така? Не знам вече на кого да вярвам

# 422
На мен ми предстои преглед при друг лекар и ми казаха да поставям Клексана пет дни преди прегледа сутрин, а в деня на самия преглед 4 часа преди изследването.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 21:58 от senseless_doll

# 423
Някоя от вас с миомни възли по време на бремеността? Как се справяте с тях? Правят ли ви проблеми?

Аз имам 4 миомни възела от външната стена на матката  , в 16 + съм наблюдават ме заради  шийката за сега нямам проблем с тях. Но шийката ми се скъси и сега пак съм в болницата.

# 424
В коя седмица направихте първата фетална морфология? Някъде пише от 11 седмица, на други места от 12 г.с

# 425
От 12 г.с. се прави, преди това е много рано. Докторката, при която правя ФМ ми даде това:

Ранна фетална: 12 г.с. - 13 г.с + 6 дни
Междинна фетална (прави се по преценка на лекар): 16 г.с. - 18 г.с. + 6 дни
Втора фетална: 20 г.с.- 22 г.с. + 6 дни
Късна фетална: 28 г.с. - 30 г.с. + 6 дни

# 426
  • Варна
В коя седмица направихте първата фетална морфология? Някъде пише от 11 седмица, на други места от 12 г.с

Ние я направихме в 12г.с +3 дни ..

# 427
При мен също беше в 12г.с + 3 дни. Доколкото знам е много важно да е в определен прозорец, които е в няколко дни.

# 428
  • Варна
Благодаря sunflower_22  Hug

А случайно да знаете каква е тази кръвна група А1B ..за първи път я чувам..мъжа ми си пусна и му излезе тази

# 429
  • София
A1B и А2B са подгрупи на АВ. АВ си е. Важен е резус факторът, не групата.

# 430
Момичета, този път съм зацапване. Предния път с кървенето веднага ходих на преглед, при зацапвания как процедирате? Имам час за събота. 🍀

2402😘 благодаря за съвета за гастроентеролога. Ходих и няма нищо притеснително, то ми и мина общо взето де. Явно е било стомашен вирус, бях забравила, че лятото са често срещани.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 00:00 от Sehy

# 431
Момичета в 17 г.с съм и от днес ми изписаха 2х2 Магнерот, а също имам и 2х1 Алеракт. Това не е прекалено висока доза Магнезий? Нямам контракции, само леки болки понякога ниско долу.

# 432
  • София
Не, не е. Бях на по-висока до 34та седмица.

# 433
Здравейте момичета. След положителен тест бях вчера на преглед и се оказа,че при ЗЕТ сме върнали 2 5дневнш ембриона, а в момента в мен има 3 със сърдечна дейност и трите и еднаква големина. Другата сед. Пак ще съм на преглед и ще чакам да се върне моя доктор от отпуска в началото на август за да каже какво правим. Но докторката, която му поема пациентите в момента каца,че сигурно ще трябва да се махне едното. Някой бил ли е в такава ситуация? Какво направихте? Как се разви бременноста?

# 434
Krisito32, мисля че съм попадала из темите на подобен случай, но не мога да се сетя. Дано някой запознат се включи🍀 Все пак поздравления за бебчетата🥰
Аз исках друго да попитам - кога започнахте пренаталните витамини, засега пия само конкретни поотделно и забравих да питам док.

Общи условия

Активация на акаунт