Забременели след инвитро 54

• 40 612
  • 916
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ако не е удобно с Начев, може онлайн с доктор Александра Трайковска през Healee - приложение, а може и през браузър.
Скоро ми се наложи и понеже с бебето ми е трудно да се замъкна към Начев, онлайн с нея направих консултация и ми даде изчерпателна информация относно състоянието. Знам от други майки, че издава рецепти при необходимост.
Хемоглобинът ти е на долна граница при бременност. Скоро ще е хубаво да приемаш. Аз си започнах със Сорбифер сама и си поддържах дпбри нива на феритин и тн.

# 886
  • София
Начев е отзивчив и по телефон, особено като не сте в София. Така, че му звъннете, ако искате да чуете мнението му.

# 887
Начев е отзивчив и по телефон, особено като не сте в София. Така, че му звъннете, ако искате да чуете мнението му.
Много благодаря, но не мога да намеря телефона, мислех, че е записан на амбулаторния лист. Със сигурност преди съм си писала с него, защото имахме да обсъждаме резултати свързани с хиперпролактинемията ми.

# 888
Аз го имам, ако го искаш ми пиши. А вие в Майчин дом ли ходите при него, без час нали? Аз в Надежда си запазвам, но май идва 1 път в месеца и е борба/чакане... всеки случай е индивидуален, но на мен и при ft4 10 ми каза без лекарства, но пък tsh е под 1...
Иначе пия Билкова кръв сироп 2х20ml за хемоглобина, за 2 месеца ми се е вдигнал от 111 на 126🍀

# 889
  • София
Аз ходя в Ендокринологията до Майчин дом. Там е всеки ден от 8 до 13.30 - има опашки, но се минава бързо, което е голям плюс.

# 890
Аз ходя в Ендокринологията до Майчин дом. Там е всеки ден от 8 до 13.30 - има опашки, но се минава бързо, което е голям плюс.
Аз също искам да отида утре, но съм на ФМ от 12:50ч. Ако до 12:20ч не успея да мина, ще трябва да си тръгна без преглед. За жалост ще съм там късно.....в 12ч. Няма как по-рано, защото преди това ще съм в Токуда

# 891
Здравейте в средата на 12та седмица съм. Бях на фетална и всичко е наред. Обаче все още продължавам с инжекциите прогестерон 2 на ден по 25мг  и на всеки 3 дни по една мускулна 100мг... На вас кога ви ги спряха и по каква схема?

# 892
Здравейте в средата на 12та седмица съм. Бях на фетална и всичко е наред. Обаче все още продължавам с инжекциите прогестерон 2 на ден по 25мг  и на всеки 3 дни по една мускулна 100мг... На вас кога ви ги спряха и по каква схема?
Аз съм м 26 г.с и все още имам пролутекс  по 1 на ден.  Аг ми обясни, че поддържа шийката на матката здрава. И понеже съм с близнаци единия е с ниска плацента следим всеки преглед и Аг преценява дали го продължавам.

# 893
Момичета, да препоръчате лекар за следене на бременност?

# 894
И аз се оглеждам за лекар който да следи рискова бременност. Знам само д-р Вецев и д-р Ковачев, но не ми се иска да се следя при тях. И см си впечатления преди да забременея и не са мойте доктори. Вие при кой се следите и доволни ли сте?

# 895
Точно Вецев щях да ви предложа,при него се следя аз. Чувала съм добри отзиви за д-р.Христов,мисля че работи в Надежда.
И аз се оглеждам за лекар който да следи рискова бременност. Знам само д-р Вецев и д-р Ковачев, но не ми се иска да се следя при тях. И см си впечатления преди да забременея и не са мойте доктори. Вие при кой се следите и доволни ли сте?

# 896
Точно Вецев щях да ви предложа,при него се следя аз. Чувала съм добри отзиви за д-р.Христов,мисля че работи в Надежда.

Христов не следи бременности. Само серклажи прави

# 897
  • София
Аз се следих при д-р Чучумишев. Много съм доволна от отношение, комуникация и следене, не вкарва излишен стрес, като последния ми преглед при него беше в 33г.с. Вече съм в края и ще се следя само в болницата, в която ще раждам.

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 19:30 от t_doncheva

# 898
Има ли някой тук при който коремчето на бебето е изоставало? Каква може да е причината? Само този показател изостава при мен..

# 899
Аз се следих при р-р Чучумишев. Много съм доволна от отношение, комуникация и следене, не вкарва излишен стрес, като последния ми преглед при него беше в 33г.с. Вече съм в края и ще се следя само в болницата, в която ще раждам.
А д-р Чучумишев само в МЦ д-р Калчев ли работи?

Общи условия

Активация на акаунт