Пазарът на недвижими имоти във ВАРНА - какво се случва реално? - Тема 18

• 48 358
  • 764
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Моят съвет - яжте, пийте и се веселете. Някак си имам едно вътрешно чувство, че ни чака сопата и каквото и да правим все ще я ядем.

# 556
Пенко съгласна съм с тебе. Вече и на баба Ванга вярвам. Не отиват на добре нещата в глобален план.
Яжте, пийте и си носете новите дрехи.

# 557
Ехее, щом и лъки повярва в апокалипсиса, нещата не са добре. Лъки, ще споделиш ли какво промени мнението ти?

# 558
Климатичните промени ме шокират.
Порои в Молдова, Полша, Чехия, Румъния, дори и във Виена.
Дунав и елба преляха в Германия а вие се тревожете за икономика и  заводите, не и  за хората.
В Словакия вилнее ураган наречен Борис.
В мексикансия залив се наблюдават особени явления като квадратни вълни, лош знак.

В Япония се забелязва необичайна гореща вълна. Извънредно полижение има в момента в Перу заради пожари. Свлачище с мощни размери във Индия.
Слънчеви изригвания.

Да спра тук, че ще ме обананят.

# 559
Тези неща винаги ги е имало. Чак толкова драма за няколко природни явления.... Кое му е лошия знак на квадратните вълни, които се образуват от две течения или жегата в Япония. Бил съм там през всички сезони и си е жега дори зимата,всеки може да си представи  лятото как е. Природните явления от хиляди години идват и си отиват, хората остават....и поне засега благините ни зависят от заводите и икономиката ни.
Както всеки път казвам, хората са причината за проблемите си. Пример по темата - щом дават луди пари за маломерни и нефункционални апартаменти, за мен има нещо сбъркано и е резултат от манията да имат имот на всяка цена. Нещо като американска мечта, ама българска. Както американската мечта стана мит, така и българската ще претърпи крах. Въпрос на време е, защото нито имаме някаква икономика, нито производство.

# 560
Така е. Природни бедствия и аномалии винаги е имало. Просто не са ги давали по новините и социалните мрежи. Сега ги слагат под прожектора, за да внушат проблеми с климата и глобално затопляне. Но се замислете, дали то не се появява заради бетонизацията на планетата и прехласването по имоти и живот в големия град.

# 561
  • при Arctic Monkeys
Начи, който иска да живее в дом, а не цял живот като битник по квартири, е виновен за климатичните извращения. Това е другата мантра, която ни навират-нямайте нищо и бъдете щастливи, а те ходят на работа със самолет. Странни времена.

# 562
Какъв дом какви пет лева? Масово има българи с по 2-3-5-10-20 апартамента, явно имат големи нужди и семейства.

# 563
  • при Arctic Monkeys
Ми забранете им бре, не ги е срам. Да пазим климата на планетата! Всяко семейство-с един апартамент и всичко ще си дойде по местата. В един друг форум призоваваха за одържавяване и конфискация на тия наглите с повечето имоти..

# 564
  • Варна
Цените на имотите продължават да растат. Т.н. широк център, отдавна  мина 2 К за кв.м. Липсват добри оферти. Лансират се предимно панел и ЕПК. Има явен дефицит на построени имоти. Бг пазара не се влияе от чужди статистики
Измамникът Ивелин Михайлов има провокативна реклама за нов жилищен проект, нов Аспарухов мост, нови университети и чешми със злато. Коцев каза, че няма одобрен план за строежи в бившия Радио завод.
Дали има още наивници, които да вярват на амбициозния селянин Ивелин? Сленгът му е ужасен, изказа като на болен. Вероятно има гръб и рефинансиране за грандиозните си утопии.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:31 от Viviana91

# 565
  • при Arctic Monkeys
Eвелин е изключително нагла фигура, пазена усърдно от високо място. Трагедията в случая е големия брой на глупците, които продължават да се вързват. Беше казал скоро, че ако е в името на България, няма да плаща милионите, дължими към нап, натрупани от пране на пари. Не, че някога е имал намерениеда си плаща данъците.

# 566
Ми забранете им бре, не ги е срам. Да пазим климата на планетата! Всяко семейство-с един апартамент и всичко ще си дойде по местата. В един друг форум призоваваха за одържавяване и конфискация на тия наглите с повечето имоти..

Това беше комунистическия модел, равенство за всички. Въпреки, че всички развити страни са против този строй,те се стремят да направят хората както в комунизма - послушни роби.
Още в далечното минало са го разбрали -  за да има мир и доволни хора, им дайте зрелища и храна. В момента зрелища има по всякакви медии, а храната е в изобилие и на една ръка разтояние. До някъдете парите определят свободата на хората. Има държави, където хартиените пари не важат. Всичко е виртуално. Ако държавата или банката не те харесва и реши, ще останеш без нищо. Постепенно се вкарват парите със срок на ползване. Вземете ваучерите за храна, това са реални пари, но след няколко месеца изчезват ако не ги ползваш. Същото е с парите за билетчета в градски транспорт, ваучери за който и да е магазин и т.н. Последния етап ще е заплатите, които взимат хората да са със срок на ползване. Така простолюдието няма да има шанс да натрупа богатства, да не говорим за имоти и други скъпи неща, те ще са мираж.

# 567
Климатичните промени също зависят и от други фактори, за които не се говори много. Например, още преди няколко години излезе новина, че Китай "взривяват" облаци за да предизвикат дъжд. Така екологичните вятърни ферми, използват въздушните маси, които преди това са минавали свободно. прокопаването на нови канали, като разширяването на Суецкият преди години, също оказват влияние. Самото движение на земята около слънцето също не е равномерно, така че климатът да е винаги един и същ. Гренландия или Greenland, означава зелена земя, защото е била зелена преди. Доколкото си спомням, около 14-15век в Европа има мини ледена епоха, която вече е приключила и от 19и (ако помня правилно) започва затопляне.

# 568
Може и да има циклични климатични промени, но със сигурност зелените политики, ел автомобилите и други подобни мерки са ИЗМАМА. Главната им цел НЕ е да подобри климата, а да обогати и овласти тесен кръг хора. И рибите кълват. Гарантирам, че тея зелени политики НЯМА да имат положителен ефект върху планетата. Единствената работеща зелена политика е ПО-МАЛКО ПОТРЕБЛЕНИЕ. Но явно никой не иска да го направи. В такъв случай ще си носим кръста дружно. И по 10 апартамента да натрупаме всички, каква файда като стане лошо за живот за всички? Има една приказка - алчен гъз глава затрива.
За Ивелин - кой го пази и финансира? Честно казано не вярвам никой да го пази от българската мафия. Единствено някаква руска връзка ми звучи логична, но не съм чул. Защо не го разкости бг прокуратурата ако има някакъв проблем? Комисията беше пародия и гушнаха едни пари организаторите й. Сега на изборите ще вземе сериозен вот, а нищо не му правят? Варненци ако не знаят, тогава кой?

# 569
  • при Arctic Monkeys
Настаняваш се на територията на няколко общини, изкупуваш ударно над хиляда имота по всякакви начини чрез фирми и чрез жена си /бившата/, строиш неща за милиони левове, чиито произход не можеш да обясниш, намесваш се в изборите на местна власт, натрупваш милиони задължения, правиш си нещо като полиция и налагаш правила за живот на някакво място, както на тебе ти харесват, явяваш се на избори, влизаш в парламента и никой не те пази? Наистина ли?
Кога си чувал кфн, нап, комисия в парламента и прокуратура да върши наистина някаква работа? Ми нали ако вършеха работа, тия дето ни управляват, трябваше да са осъдени и в затвора, например за източването на КТБ? Айде, да не навлизаме в политика, че става малко инфантилно.
Задачка за размисъл - кака Силвия Попова, е един от основните акционери в паркчето още преди да се построи и в управлението на хилядите фирми там, през които се превъртат хиляди пари в брой. Женичка на кмета на Пазарджик от герб, станал скандално известен с разни имотчета за милиончета и опити да източва общината , най-вероятно успешни.  Кой ли, кой ли ги пази ?Simple SmileWink
Ох, забравих, хана каза, че паричките за парка били спестени от застраховки, защото той бил най-добрия застраховател в света. И от фризьорницата на жена му, тя ни ходила пу пучивки и си спистила да напрай кулити на баба вида. мхм...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:06 от karmacoma

Общи условия

Активация на акаунт